8023
  • Brolly
    Az msvcr71.dll nevű file.
  • akyyy
    miért mi kell?
  • Brolly
    Hát nekem bejött, de csak egy file van ami .ddl, a winhttp.dll, többet nem találtam.
  • Sland
    nekem is jött ez a link. haver nem mondta hogy mi. én hülye rá is kattintottam, firefoxban, nyitotta meg. Egy üres fehér lap volt, semmi több. IE vel nem nyitottam meg szerencsére. remélem hogy nem történik semmi. most AVG + Window washer + Ad aware ezerrel :(
  • akyyy
    tessék
  • Brolly
    De honnan töltsem le, mert nem ismerek egy oylan oldalt se ahol lelehetne ezt a filet tölteni. A googlen is rákerestem, de ott se találtam, de sztem én vok a béna, de én nem találtam.
  • Dexantreal
    Ja oké, thanks!
  • Flamer
    partnerlista mentése.. Partnerek menü/Partnerek mentése.
    a későbbiekben ameg a visszaállitás: Partnerek menü/Partnerek importálása
  • Flamer
    szépen letöltöd azt a nevű dll-t a netről, és bemásolod a c:\windows\system32-be
  • Dexantreal
    Nekem is kiírt egy partnerem ilyet és nem önszántából, ez vírus. Meg is jegyeztem neki, mondta, hogy igen.....:P....ehhez érzék kell, hogy rákattints.
  • Dexantreal
    Lementeni hogy lehet?:S
  • bertino
    na ezért kell minden uj partner felvételénél lementeni a listát és akármit is csinálhatnak a listáddal!
    egyébként vírus
  • akyyy
    igen, mindenki észreveszi
  • homeless
    Az üzenet így nézett ki, se több, se kevesebb:
    http://84.236.36.245:30692/index.htm
    De te biztos kibaszottul okos vagy és észre vetted volna, hogy ez vírus.
  • Dexantreal
    NOD 32-m van.
  • Dexantreal
    Pff, én alapból hagyom a csak úgy betett linkeket, szóval ezt előre látni lehetett volna, hogy valami vírusos hülyeség. Voltak, vannak és lesznek is. Nem kell foglalkozni velük.
  • Szuperkaraj
    azért nem szabad az ilyenekre menni, mert külföldi nevű és feltehetőleg szerepelt benne a te e-mail címed...én mindíg megkérdezem minden link előtt hogy mi ez, ha nem tudja a partner miről van szó akkor vírus valszleg :)
  • Brolly
    vki nem tudná esetleg hogy mi leeht a baj, és hogy mi leeht a megoldás?
  • akyyy
    mert ezer helyről lehet olvansi h az oylan egy vírus, + a hülye nem veszi észre, mellesleg a faqban is benne van.

nod32 le tudja szedni
  • homeless
    Miért ne kattintottam volna? Látszólag a haverom küldte. Azt hittem, hogy valami vicces videó vagy hasonló lesz.
  • akyyy
    kellet neked rákattintani :)
  • homeless
    Már próbáltam és nem találja. más vírusírtót meg nem tudok letölteni, mert bezárja a böngészőt ha bármilyen vírus-al kapcsolatos dolgot keresek.
  • PJack
    és telepítsd sztem újra az msn-t
  • PJack
    amit tehetsz az az hogy fogsz egy vírusirtót és kiirtod azt a vírust, mert az az
  • homeless
    A haverom küldött egy linket(igazábol nem is ő küldte), én meg rákattintottam. Nem történt semmi, mert mozillát használok, de amikor explorerbe beillesztettem, akkor letöltődött egy exe. Miután rákattintottam eltűnt, és azóta én is küldözgetem a linket és kilépeget a beszélgetésekből. Mit lehet csinálni ez ellen?

a link így néz ki:
    [partner ip címe]:[valmilyen random port]/index.php
  • PJack
    hogy mit csinálj?... vedd fel a partnereidet újra :D
  • akyyy
    engem meg be sem enged:(
  • Inferno
    Segíítséééééééééééég !!!!!!!!!!!! 10 perce az msn magától törölte az összes partnert.....miééért ? Most mit csináljak ?300 partnerem volt ....szívbaj kerget.S
  • Brolly
    Hali!
    Feltettem a 8.0as msn-hez egy oylan progit, amivel úgy tok írni, hogy úgy jelenítse meg mintha a partnerom írta volna, mindegy, és amikro feltetem, akkor kiírta az msn belépése előtt, hogy hiányzó file(msvcr71.dll) és a szokásos, újratettem az egészet, de akkor is ezt írta ki, és msot a 7.5ós megy, nem tud vki segíteni?
  • PassionFruit
    okés, ty.
  • akyyy
    mondom , rejtett könyívtár!
  • PassionFruit
    1000 bocs, nem hangokat akartam írni, hanem animokat, de a szmájlik volt a lényeg. De akkor miért van a FAQ-ba : Az MSN a szmájlikat a c:\Documents and Settings\[név]\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\[kód]\CustomEmoticons mappákban tárolja.. nem lettem okosabb, mert nekem, a név utáni rész nincs meg.
    #6678 bertino, mi ebbe a mulatságos??? Neked bizti nincs ilyen problémád, azé ne legyél bunkó mással!
  • Dexantreal
    Én ezt nem vágom:S....picit bővebben, vagy érthetőbben?:S
  • Spearow
    81000378----ezt a kódot írja ki
  • akyyy
    vmi hibakódot nem ír ki?
  • Spearow
    Hali srácok!Lenne egy nagyon nagy bajom,mégpedig az,hogy nemtudok bejelentkezni az msn-be mert azt írja ki hogy a partnerlistám jelenleg nem elérhető!Légyszi aki tud vmi megoldást erre az segítsen mert nagyon fontos partnereim voltak felvéve
  • Dexantreal
    huhh.....thanks!
  • akmot
    kösszike
  • akyyy
    1, rossz topik
    2, mert nem jó a fájrencered
  • akmot
    HI!
    Én most telepítettem az MSN 8-at, de amikor szeretnék fájlt megosztani akkor nem engedi és ezt írja ki: Számítógépe nem támogatja a Megosztási funkciót.
    Hogyan tudnám ezt megoldani, lécci segítsen valaki!