8023
-
ha van routered haggyad üresen Ie-ben és firefoxban a kapcsolatok fül alatt a netbeállításokat, ha pedig nincs rutered, akkor tölcsed ki a szolgáltatotol kapott adatokkal! -
nem baj a böngészőidben nézd meg nem e mentél e rá akapcsolat nélküliségre, ieben is és firefoxban isl -
Monoton #6939 hali
lenne egy olyan probléma hogy msn be nem lehet bejelentkezni mert az IE kapcsolat nélküli modban van vagy vmi ilyesmi
ezt az üzenetet adja ki
pedig nemtom miköze hozzá
firefoxot használ az illető
ADSL net -
Másold be a neved elé ezt: ت Hogy VILÁGURALOMRA törhessen -
etyi #6937 de most néze...ez már meg van!! 

-
etyi #6936 ok!és köszi!Megnézem! 
-
Ronny #6935 az lehetséges, hogy a tárhelyedről bizonyos embereket bannolj? Mert azoknak nem látom a képeit akiket letiltottam(gondolom ez kölcsönös volt) -
Hopp, bocsi csak most látom, hogy van külön Live topic! -
Nekem olyan gondom lenne, hogy felvettem 2 partner és ők is engem és én nem látom mikor ők bevannak jeletkezve, de ők látnak engem és írni is tudnak. Nálam csak az e-mail címük jelenik meg.
Tuti, hogy nem tiltattak le és az is, hogy nincsenek rejtve.
AZ MSN mindig az írja ki mikor beszélek velük hogy:
*******@hotmail.com nem szerepel partnereinek listáján. Kattintson ide a személy felvételéhez.
De hiába kattintok oda, csak a homokóra megjelenek az egér mutató mellett és nem csinál semmi, sőt volt olyan mikor lefagyaztotta az egész MSN-t.
(Minden más partnerem látható! Csak az a két ember akit most vettem fel azok nem.)
Ha valaki tud erre valami okosságot mondani akkor az megköszönném.
Jah, 8.0-ás MSN Live-om van. -
töröltem a sok személyeskedő hozzászólást, remélem több már nem lesz.
te meg tedd fel a legujab plust, ezt itt!
ha ezzel sem jó, nemtom a választ, de talán a Windows Live Messengeres topikban ért hozzá valaki miért nem müxik. -
levirt2 #6931 a Nod32 mondta küldjem el bevizsgáltatásra
-
és akkor mégis mi ismerte ? -
levirt2 #6929 A számítógépemen 4 fajta olyan vírus volt hogy nem ismerte se a NOD32 se a Norton, ezz teccíík!!!! 
-
etyi #6928 Amugy hiába töltöttem le a plust nemtok egyéni hangot küldeni mert kiírja hogy az adott parancs érvénytelen!!ÁÁÁÁÁ...De miért!!!??? 

-
sőt
Windows Live Messengerhez -
valaki nézte?
jó 7.5höz? -
E hülyeség, h nemlehet megnézni, h ki tiltott le.
Nekem pl ha bnőm beelntkezik egyből megszólal egy dal, amit msn plusba állítottam be.
Ma meg nézem a tv-t és hallom, h hangszóróba elkezd üvölteni a zene, odamegyek a géphez és látom, h nem elérhetőő...:)
rámentem a partnerinformációra ahol ki is irja, hogy bejelntkezett X időpontban, utána rá egy perce személyes üzenet megváltozott stb. és még mindig nem elérhető ...:) -
vírusirtó hidd el, megoldja
vagy egy szaftos formatálás, annál jobb ugysincs -
levirt2 #6923 Figyelem emberek egy fincsike kiss vírus most ette meg az összes MSN felhasználom és partnerem (IMÁDOM)
Jele a vírusnak: bejelentkezéskor az összes partnered be van tiltva majd pár másodpercen belül semmit nem látsz, hogy ki is van bejelentkezve mindenki neve előtt csak egy kiss könyvecske van.
A partnerek visszaszerzhetők, visszaállíthatók de pár napon belül ismét eltűnik minden.Nincs vírusirtó ami látni egyelőre.A vírus nem a gépet támadja igazán hanem a címed és bekavar mindent. Ha tehetitek minélé több helyre rakjátok ezt fel!Kösszi
Langyi -
hát fogalmam sincs :C terhelt gép?:| háttérbe futó fojamatok? :o -
viizo #6919 huh, jó kérdés, ez a verzsön van nekem: 8.0.0812.00 -
liverpool123 #6918 na valaki lécci válaszojjon -
uj verzio?:o -
viizo #6916 Sziasztok!
Találkozott már valaki azzal a hibával, hogy pár nap alatt hirtelen lelassult neki a Live? egy ideje hosszú perceket kell várnom hogy írni tudjak, ha rámkattint valaki először csomó ideig csak fehér ablak... csak maga a főablak is 50 mega memóriát eszik meg, úgy hogy nincs megnyitva partner, és pl a görgetés is lefelé a partnerek között valami nagyon lassú, pedig 70-80 partnernél nincs több... :S
ha pedig beszélgetek valakivel, prociteljesítmény 80-90%-ra is felmegy, mindezt egy 2200 MHz-es AMD-n, 768 mega memóriával... :S
a gép vírusmentes, csak az MSN-el van gas...
Újratelepítés sem segít...
please aki tudja a választ vagy a megoldást, help! köszi -
liverpool123 #6915 császtok az Msn Discovery Live-ba hogyan lehet a másik nevében irni mer !biggi pl azt a szöveg pl:!biggi Hogy vagy? akkor a másikén is az én nevemet dobja ki? mit kő átállitani? plííz valaki help -
Bircsike #6912 Jah és amikor megnyitom a beszélőablakot vele akkor a felső sorba ez van kiírva: *******@hotmail.com nem szerepel a partnereinek listáján. Kattintson ide a személy felvételéhez." Viszont ha ide kattintok akkor nem történik smmi sem. -
Bircsike #6911 Sziasztok! Felvettem egy haveromat a partnereim közé, de azthittem hogy rosszul írtam be az email címet ezért letöröltem, most újra felvettem, tudunk is beszélni, de nem mutatja a messenger amikor bejelentkezik, sőt a partnerlista karbantartó szerint ő nincs is a partnereim között, a webmessengerben is külön volt valami mezőben de onnan felvettem a partnereimbe és ott már láttam, de aztán visszaléptem a rendes messengerbe ott még mindig ugyanúgy nem látom. Miért lehet ez, valahol letiltottam volna? Tudna valaki segíteni hogy mit tegyek? -
SkY Tequila #6910 Sziasztok!Ez egyik barátomnak nem megy a webcamerája.Mindent feltelepített meg minden.Ezt írja ki neki: A hardver nem lett telepítve mert nem találja a szükséges szoftvert...de telepítette:DÉs a CD é is benne volt a gépbe.Meg azt írja ki neki hogy nem találja.Tudtok segiteni? Üdv
-
Találtam pár MSN skint, feltöltöttem őket nektek... A telepítőben 7.0-s kompatibilitás van, nemtom hogy 7.5-el működnek-e...
Feel Blue Skin 1.1
Futuristic MSN
Longhorn MSN skin 7.0
MSN Slate
NeoWin MSN
Penguin MSN
Skin Emule MSN
Urban MSN skin
-
-
yézusmária!!! :Ccccccc 
<- 
iken másik plus kell.. de nézdmeg a honlapot pazmeg.. -
etyi #6906 Fent van,az ikon is ott van az egyéni hangokkal,de hiába katt-rá,nem küldi el!vagy a windiws live-hez más plus kell mint a 7.5-höz??
-
gyonax #6905 Tedd fel a plus-t -
etyi #6904 Hello!Segítség kellene mert mióta a windows meesenger live-ot letöltöttem a 7.5 helyett,amit nemtom jol tettem-e na azóta nemtok egyéni hangokat küldeni mert kiírja hogy a megadott parancs érvénytelen!Mit tegyek?Help!Köszi! 
-
tdani12 #6903 Köcce még1x! :) -
naná hogy ujrakell, loál:D -
tdani12 #6901 Huhh, letöltöttem a jouranal viewer frissítését, de úgyse ment, azt rájöttem, hogy lehet, hogy újrakéne indítani az msn-t hogy észlelje és sikerült tok vele rajzolni! :D Köcce mindent fiúk! Naggyon köcce! -
tdani12 #6900 Microsoft Messenger Disabler <<< ez mire jóó?????? -
tdani12 #6899 Hát igen sugó! Időközben rájöttem, hogy ez nem ojan a suliban ,hogy nem lehet benne bízni...
De nem tom... Én feltelepítettem a jouranal viewer-t,(azt írta a súgó) hogy tudjak rajzolni, de így se ment! Írták, hogy le kéne törölni az alap msn-t, de a programok telepítése és törlése listán nincs fennt, pedig tuti h még nem töröltem... Hol lehet törölni??? -
nah öcsm azt vagy leokézod vagy ott a sugó:D