8023
-
Nincs 8.5.
Kéziráűst bármelyikben lehet, csak menj a súgóra a felugró ablakban, és tedd meg a teendőket:) -
fbd195 #7180 Live Masn 8.5-öt honnan tom letölteni?amiben lehet kézírást használni? -
asszem ezaz
Namost azmár más kérdés, hogy a verziok közti kompatibilitásról nem tudok semmit.. -
1 perc alatt? na mutassátok már :D -
bocsi hogy nem olvasok vissza meg nem használom a keresőt...
mit lehet tenni az ellen hogy az MSN ne zabáljon ennyi memóriát és filmnézés közben ne akadjon a film mikor valaki üzentet ír nekem... gyakorlatilag film mellett nem tudok MSN-ezni pedig nem HD-t nézek..
segítségeteket előre is köszönöm -
Pedig meglehet :) Én is láttam neten a progit, és a sajátomat ki is irta :D -
azt megnézném ám.. :FD -
Ha valaki oda tud ülni a gépedhez és ért egy kicsit hozzá akkor 1 percen belül meg lehet nézni a jelszavad. Ez csak úgy lehetséges hogyha oda tud ülni a gépedhez. -
Tudtok olyan progit, amivel meg lehet fejteni a másik jelszavát?
Úgy érzem vki állandóan belép a jelszavammal az msn-re, pedig mindig megváltoztatom :( -
tahepa #7172 Messenger live-tr használok. Az animációknál nem hajlandó lejátszani a hangokat csak a képet. Érdekes módon ha a youtube vagy hasonló oldalon nézek egy videót ott is csa képet ad. Amúgy minden figyelmeztető hang hallható még a messengernél is. Letöltöttem a Flash playert is de nem válltozott a helyzet.Valaki segítsen megoldani a problémát -
boyboy #7171 Nemtud valaki olyan plugint ami eltünteti az email címet?
Nagyon kéne.
-
Ezt nem tom, de fasza a konfigod!
-
Hmmm...valaki lebuktatott engem, hogy rejtve kapcsolódok, vmi olyasmit mondott, hogy az alapján tudja, ezt megnézni, hogy ki kattintott a képére, pedig nem is kattintottam a képére, na mind1 :)
biztos nem blöffölt, mivel ált. soha nem beszélünk, nicns semmi közünk egymáshoz és nem is szoktam gyakran rejtve kapcsolodni, de most csak úgy poénból szólt nekem, h tisztába legyek vele, hogy tudja...:)
most akkor mivan? tényleg meg tudja nézni? -
[URL=http://www1.cae.mypersonalexpression.com/index.pd]tessék, sing in gombal "jelentkezz be"[/URL] -
bő választék? -
judit1983 #7166 Ennek az e-mail címemnek, már úgyis mindegy ez már tele van spammel. Azért adtam meg ezt.
Én a 7.5-ös verziót használom, ehhez kéne a segítség. -
de neten elég bő választék van már:) -
Ez a hátránya az ingyenes programoknak
-
hogyrohadnánakmeg -
nem lehet mozgót ( vagyis lehet, sőt, akár saját animációkat is, de kéne hozzá egy kód, amit emg kéne venni microsoftól:) ) -
hell, a messengerhez nincs olyan plugin, amivel gif képet tudnák betenni avatarnak? előre is köszi -
ne a plussos naplózást kapcsold be hanem maga az msnét:)
emaitl pedig fórumra nem "illik" kitenni. főleg freemailét mert ott a spamszűrésért PÉNzt kérnek! -
judit1983 #7159 Sziasztok!
Én a 7.5-ös MSN-t használom, viszont valamiért nem működik az "Üzenetek előzményeinek megtekintése" annak ellenére, hogy a "beszélgetések automatikus megőrzése" funkció be van kapcsolva. Tudja valaki, hogy ennek mi lehet az oka.
Mivel csak ritkán járok erre a fórumra a választ inkább a [email protected] címre küldjétek.
Előre is köszönöm annak, aki segít nekem megoldani ezt a problémát.
Judit -
asde3 #7158 Hy valaki tud mondani mivel lehet megcsin. hogy örök rezgetést tudjak.
Mess Patch-al az volt a gond nem volt a listába az a sor amivel ki lehetettt volna ütni hogy ne legyen rezgetés limit.
Valami más ötlet :O thx -
jah ha a megfelelő topikjába kérdezted volna:D
meg ha írtad volna hanyas verzió:\
ahol felvezel vkit partnernak ott van olyan h részletek mutatása. -
én is 8.0-asat használok, de sehol nem találom... és semmit nem telepítettem előtte hozzá, csak a live-ot.. esetleg ott kéne keresgélni?
vagy milyen plugint kéne belerakni? -
Plugin... -
húú... 7.xnél, már nem nagoyn emlékxem de tán a partnerek>partnerekj megjelenítésében volt... de nem biztos..:(
viszont 8.asnál leltem egy jó skint, ahol a bábuk helyett képeket tesz ki és nem olyan randa nagy kockába hanem a rendes kicsiben:)
és maga a skin is elég jól néz ki:( de sajnos én nem tudtam feltenni... aki jártas a skinezésben írjon:) igaz ez csak a 8-ast használóknak szól! -
Hali!
Lenne egy kérdésem!
Nagyon idegesít :) Szóval azt, hogy lehet megoldani, hogy az MSN-főablakban a partner neve mellett a kép ne a kicsike, szokásos zöld MSN-bábú legyen, és a személyes üzenete a neve mellett legyen kiírva, hanem... hogy a megjelenítendő képe legyen nagyban az MSN-bábú helyett, és a kép mellett legyen a neve, és a neve alatt, a személyes üzenete.
Valahogy mindig meg tudtam csinálni és most nem tudom hogy volt.... :(
Tudna valaki segíteni? -
jur3l #7152 a windows messenger hibát észlelt és ezért leállt....
hibajelentés küldése..
-
jur3l #7151 sziasztok az msn em beszart bármit csinálok ezt írja ki!!!
már feltettem az összes lehetséges verziót kipróbáltam még a lehetelent is
de nem megy valaki segííícsen pls ha tud
(nem akarok win reinstallt) -
jabocs -
ugyanabba nézz szét a beállításaiben. ott is kell lennie egy ilyen opciónak, hogy kiveszed a pipát és nem fog még csak el se indulni:) -
"És nem maga az MSN indul el magától bejelentkezéskor"
mármint úgy értem, hogy a windowsba való bejelentkezéskor -
Félreértettél, vagy én írtam le rosszul...
Tehát az legalapabb MSN-röl van szó, ami a windowsba be van építve.
És nem maga az MSN indul el magától bejelentkezéskor, hanem ha megnyitom a programot, nem az a felület jön be ahová be kellene írni a felhasználói nevet, illetve jelszót, hanem egyből elkezd bejelentkezni az unokatesóm felhasználóinevével. Megállítani megtudom, de nem tudom, hogy kell véglegesen visszavonni ezt a fajta automatikus bejelentkezést. -
-
Most volt itt az unokatesóm, tipikusan olyan aki minden szarra rányom az interneten, ha kell ha nem. Most a sima, alap MSN-be beírta a címét és rányomott arra, hogy automatikus bejelentkezés. És mindig mikor megnyitom egyböl az ő fiókjával kezd bejelentkezni. De nem tudom hogy kell ezt visszacsinálni. Légyszi segítsetek! Biztos egyszerú, de egyszerűen nem találom... -
sztem nincs ilyen... -
kapika #7143 Sziasztok nem tudna e valaki olyan progit ajánlani amivel meglehetne nézni egy partneremnek a partner listáját??? És bocsánatot szeretnék kérni ha ezzel a kéréssel megszegtem a szabályzatot na eztet jól meg mondtam :D -
köszike :)