8023
  • BADE
    Nem enged bejelentkezni.
  • BADE
    Nekem ez a problémám:
  • tmate6
    Hi nem tom milyen tapasztalatokat tudtok velem megosztani a pluginok ugyében mert ma leszedtem a legujjabb msgplussot és van egy csomó plugin hozzá csak ne igazán tok angolull nem tudjátok melyik pluginokat érdemes letolteni?
  • Adam5
    én irtam csak roszz login
  • Tom3 #65
    Hi
    egy olyan gondom lenne hogy a MSN messenger-en szoktam beszélgetni mikrofonnal másokkal
    ők jól hallanak engem de én inkább akadozva hallom őket, de van amikor 1-2 pillanatig én is kristály tisztán hallom de utána megint akadozva (ahoz tudnám hasonlitani mint amikor modemmel az ember internet rádiót halgat és akad nagyon) nekem adsl-em van freestart szólgátatótól és az eggyik akivel beszélni szoktam az másokkal is szokott beszélni többek közt más freestartosokkal ebből gondolom hogy nem a szólgátatóval van a baj.
    Vki tudna adni néhány ötletet, tanácsot?
  • PLaci #64
    Soha......
    Még az ingyen sms szolgáltatások is halnak ki, mert a hazai szolgáltatókat már nem tudják valami miatt használni... (pl.: 1stWap)
  • Adam5
    Próbáltam volna telefonálni a messenger-el de írta hogy ezen a területen még nem lehet a telefonálást használni (Magyarórszág) nem tudjátok véletlenül mikor alakitják ezt itt is ki?
  • fifi
    Miért van hogy az utóbbi időben egyik emberem sem aktív messengeren, pedig semmit nem csesztettem a progiban!
  • Beepee
    Ezt ismeritek? Nagyon jó kis kiegészítő ezer dolgot tud Msgplus a neve ja és van a smileycentral is Használjátok egészséggel
  • bizar
    hi
    Feltettem a 6.2-est és jött be vele valami kereső es csak akkor tudom eltüntettni ha letörlöm!
    Mit csináljak mert idegesít
  • Ben C
    ....
  • Ben C
    fontos lenne, mert a klán war arrangerje vok...
  • Ben C
    nem yo...ugyanazt irja ki csak angolul...
  • Tuvok #56
    uninstall, 6.2 letölt és próba
  • Ben C
    Sziasztok!
    Az utóbbi pár napban nem akar bejönni az MSN! Bejelentkezésnél ezt irja ki:

A bejelentkezés a .NET Messenger Service szolgáltatásba sikertelen. Elképzelhető hogy a problémát internetkapcsolatának hibája okozza. Később próbálja meg ujból.0x81000370

5letetek one?
  • Ryleh
    hi....nekem sajna nem sikerál belöni a hangot amikor űzim jön......hmmm??
  • HoTDoG
    Használjatok SmileCentral-t! Több ezer smile, konfigurálható smile-k, mindenféle amit csak el lehet képzelni. Nagyon pofásak, a legtöbb chatprogival 1üttműködik (ICQ, AOL, stb). Nem kell berakni a progiba sem, csak fel kell tenni, és a beszélgetőablak jobb tetjén ottlesz 1 ikon, és lehet választani.
    1 feltétele van: A másik felhasználónak is rendelkeznie kell vele... De ha küldesz a másiknak 1 smile-t, és ő nem rendelkezik a progival, automatikusan megadja a letöltési címet...

Letöltés: INNEN
  • tudatlanka
    bobo11:a smyliknél egyéni hangulatjeleknél
  • bobo11
    sziasztok
    nekem azvolna a kérdésem hogy tudnék uj smyliket berakni a messengerbe,amiket letöltöttem
    üdv
  • bobo11
    sziasztok
    nekem azvolna a kérdésem hogy tudnék uj smyliket berakni a messengerbe,amiket letöltöttem
    üdv
  • Kutyika
    Hát, ez az!!! Mármint hogy, nem támogatott...(akkó' meg minek??) Külföldi szolgáltatót használjak??? Hna azt már nem!!!
  • marsu
    Helló

A messenger alapból tartalmaz 4-5 játékot amit két fél tud játszani beszélgetés közben.
    Én ezt a játék listát szeretném kibővíteni.
    A kérdés az hogy tudtok e olyan progit, vagy játékot ami vel ezt ki lehet egészíteni???

Légyszi segítsetek.

Köszi.
  • HUN Tick
    Ez azt jelenti, hogy magyarországon ez a szolgáltatás nem támogatott!
  • Kutyika
    Sziasztok!
    Szeretném mégkérdezni, hogyan lehet ezzel telefonálni? Mert olyanokat ír A MSN, hogy nincs Magyarországon hangátviteli szolgáltató.
    Szal, van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata? Ha igen az légyszi írjon.
    Előre is köfi!
  • Banyapapa
    Hát olyan nekem is volt, ment is a levesbe az egész.
    1 jó dolog van ebben az MSN-ben: hogy ha egy ilyen törlés-ujratelepités után beirom a nevem meg a jelszavam akkor már kapásbol adja a partnereket mintha semmise történt volna,nem kell ujra beirogatni öket.:)
  • bogyoka
    Köszi a sok segitséget, sajnos befuccsolt nálam minden, nem foglalkozom egyenlőre az MSN-nel.
    Ugyanis tegnap egy MSN Plus nevű kiegészitőt töltöttem le hozzá, ami totál bekavart a gépembe, berakott egy csomó programot, az expoleremet totál átállitotta, és amit kitörlünk mert megtaláltuk, újraindításnál ugyanúgy visszaágyazódik. Úgyhogy vinyó formázás lesz. MSN-nt sajna töröltük már, nagyon szomorú vagyok.
  • Banyapapa
    Azt irja pont hogy ha az optioban a fiokban a neved alatt a kodott kitörlöd, és kilépsz a MSN-böl utána vissza akkor mindig kéri majd a jelszót:)
  • bogyoka
    Bocsi, majdnem jó, de pont ellenkezőleg, az a baj, hogy nem kéri a jelszót, simán belehet menni a nevemmel. Az kéne, hogy jelszavas legyen.
  • [HUN]PAStheLoD
    aham .. kicsit visszaolvasva szerintem neked az a problémádm , hogy be tud lépni a messengered jelszó nélkül is .. ugye? mert ez akkor lehet ha azt mondtad neki hogy .net passport hozzárendelése a windóz felhasználói fiókomhoz .. ezt pedig nagyon egyszerűen ki lehet iktatni a vezérlőpult- > felhasználói fiókok és ott a te fiókodban ;>
  • bogyoka
    Amúgy magyarul van ez az MSN progi nekem is, minden magyar, csak a beállitásoknál rákattintok a profil szerkesztésére, akkor hozza be angolul amit ki kéne töltenem.
    De azért köszi az ajánlatodat, csak előbb megpróbálok a belállitásojknál pipákat kivenni, mert olyant is mondtak nekem, megint csak este, vagy kora reggel tudom csinálni, és ha nem megy, privizek.
  • batman
    Próbáld meg megnézni a microsoft magyar nyelvű oldalán az MSN-t, már ha van magyar oldal. Nekem maga a progi is magyarul van, de arra már nem emlékszem, hogy a .Net passport beállítás milyen nyelven csináltam. Lehet, hogy az csak angolul van. Írd esetleg ide, vagy privátba, hogy melyik soroknál akadsz el, és lefordítom neked.
    Üdv
  • bogyoka
    Hoppá. Követtem az utasítást amit irtál, és angolul jön be. Normális dolog? Mert nem tudom így kitölteni, mert nemtok ángolul.
    Vagy még töltögetnem kéne hozzá valamit? Már több frissitést töltöttem le.
    Egyszer már csak egyenesbe jövök már.
  • bogyoka
    Köszike, megpróbálom.
  • batman
    Az, hogy a regisztrációnál freemail-es címet adtál meg azt jelenti, hogy amennyiben nem vagy on-line, akkor arra a mailre tudnak neked levelet küldeni, és azért az Outlookot használja, mikor küldeni akarsz, mert az az alapértelmezett levelező. A jelszót pedig ott tudod megnézni, hogy Eszközök (jobbról a második)/Beállítások(legalsó)/Profil szerkesztése (a jobb oldali gombok közül az alsó. Ez visszavisz a .Net passport beállításokhoz, ahol szerintem meg tudod csinálni.
    Remélem segítettem.
    Üdv
  • bogyoka
    Ez lehetne megoldás, mert már ugyan a start menűben az MSN Messenger 6.1 van, és miért az Outlookot használja, amikor erről akarok küldeni valamit, holott én egy freemail cimet adtam a regisztrálásnál.
    A másik, hogy bejelentkezésnél ott a bejelentkezési nevem, és simán beléphetek, pedig jelszavam is van, ezt nem tudom hol csesztem el. A profilban szerettem volna állitani, de külföldiül van, nem magyarul.
  • Banyapapa
    A tagság gondolom a passport lesz,én az alap winmsn-t kitöröltem a fenébe és igy a 6.1 ment mindig xp-n
  • batman
    :( ezt szomorúan hallom
  • Devids Pro
    A webcam sztem mindenkinél szaggat én is szoktam nekem is szaggat!
  • bogyoka
    Egyébkén igen a NET passport-ra gondoltam.:)
    Köszike azért nektek, hogy próbáltatok segíteni, de asszem a megoldást megtaláltam, mégpedig "Crem #3-as' üzenete segit, hogy ne a Windows MSN-en menjen. Remélem sikerül. Bocsi
    Most jobban átolvastam.
  • batman
    valszeg a .NET passport-ra gondolt