8023
  • rucinho
    hey!
    lenne egy problémám mégpedig a következő!távsegítséget nem tuok indítani mert azt íja ki hogy az live messenger legújabb verziójára van szükség,pedig nekem az van fent!
    mi lehet a probléma???
  • Kaplan
    Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy akár 7.5-el akár Live-l van amikor belépek és egyszerűen befagy, pedig nagyon sok reinstall volt már. :S Mi lehet a gond?
  • hókulláré
    kösz papa.}}}}}}}}}}}
  • bertino
    fogod a segged és belenézel a FAQba
  • hókulláré
    nem tudja vki hogy lehet mozgó szmájlit lementeni msnröl gépre?
  • mohuska
    köszi megoldódott
  • akyyy
    a topikjába le van írva a válasz.
  • Kromka
    HEllo!!
    Kéne egy kis hELp! Windows live messengerem van 8.0-ás ha felrakom hozzá a 4.11 msn plus live-ot akkor minden egyes alkalommal ha kikapcsolom a gépet vagy valami (reset,stb)utána amikor bejelentkezek az msn plus live egyszerűen törlődik vagy nem tom mit csinál mert nem jeleniik meg az msn menüjébem meg sehol se :S.megnéztem a c:\program files mappában megvan e a könyvtár, és megvan semmi baja. ha valaki tud segítsen mert elegem van az állandó install bóól:@ előre is köszönöm :Kromka
  • autoszimulator
    Router tűzfala kikapcs, vagy átengedni rajt a szükséges portokat, szoftveres tüzfalat is hatástalanitsad, winfos tüzfalat is
  • mohuska
    mindenhol van ilyen ökör....de azér kösz a hatalams segítséget

de még mindig nem jó
  • Rexor
    Akkor most hogy írt volna?
  • aradi13
    hát úgy biztos nehéz bejelentkezni ha nem vagy fenn neten...:)
  • mohuska
    sziasztok....nem jelentkezik be az msnem..... a hibaelhárításnál asszondja h átjáróm nem működik :S.....valaki megmondaná h mi a teendő?előre is
  • pite man
    helló csak azt akarom kérdezni hogy a msn discoveryben hogy működik a képlopás?kösz előre is.üdv
  • mabbak
    Jók az ötleteid :) de nem azzal van a baj, mert amikor néha gyors, akkor gyorsan megy ugyannak a személynek akinek máskor nem...szal érted.
    Amúgy meg tudom, hogy fel lehetne tölteni, de azzal nem oldjuk meg az msn problémáját :)
    (jó az ha gyorsan át köll nyomni egy képet)
  • akyyy
    de aki fogadja lehet hogy van valami tűzfala vagy bármi.

de ha jó a feltöltésed, érdemesebb inkább feltölteni egy sendspace.comra vagy társaira, majd emgadni a cimet:)

msn sosem volt nagyn jó file cserélő
  • mabbak
    Tudom, hogy függ egy pár dologtól :)
    4mbites net szal azér kéne szakítania, meg mint mondottam van úgy, hogy 2-3 napig normális. Meg ugye ha direktbe kötöm dsl modemre akkor is jó. Aki(k) fogadnák azok is szélessávot használnak, szal nem ez a probléma.
  • akyyy
    mennyi afeltötloési sebességed? meg akinek küldöd menniy a letöltési sebessége? meg milyn net, stb, sokmindentől függ ám:)
  • mabbak
    Sziasztok
    Olyan problémám lenne, hogy msnen nem tudok gyorsan fájlt átküldeni. Live 8.1est használok és router mögül netezek. Gondolom ez lehet a probléma, mivel kiírja, hogy: "nem egy upnp rendszerű ip-korlátozott hálózati címfordítón (NAT) keresztül kapcsolódik a rendszerhez". (beállítások/kapcsolatok). Namost router biosába vagy nemtommijébe beléptem ezt az upnp-prtotkollt engedélyeztem rúter restart és akkor ugyanez volt a baja csak úgy volt a szöveg, hogy "ön egy upnp rendszerű...rendszerhez".
    Szal lényeg az, hogy ha upnp nélkül akkor se jó és ha upnp-vel akkor se. Próbáltam még portot is nyitni msnnek a routeren, tűzfalon, de minden hiába. Mi lehet a probléma?
    Még azt hozzá kell tennem, hogy ez a lassú adatfolyam tart mundjuk 2 hétig, és aztán 2-3 napig gyors mint állat, majd megint 2 hétig lassú, s így tovább.
  • BENDI
    nemtudjátok honnan lehet letölteni az Evil MSN-t????
    vagy ha valakinek megvan az msn-en átküldhetné...kösz:))
  • sancineger

Az lenne a kérdésem hogy a messenger miért csinál olyat hogy bejelentkezek mindenki azt látja hogy bejelntkeztem de az én képernyőmön a bejelentkezési képernyő befagyés onnan nem megy tovább ez miért lehet! Please help! Előre is köszi!
  • BENDI
    de csak egy emberrel nem tudsz beszélni????mert ha csak egyel akkor enmtom mivan:P de ha meg senkivel se, akkor egy jó régi időpontra amikor még tuttál beszélgetni a partnereiddel...
  • JokerSpArX
    csá, de figy mikorra állítsam vissza?
    már régóta felvettem , :S de nem tok írni neki
  • akyyy
    megnéztme, a faq müködik
  • topperharley
    Helló!
    Remélem tudtok segíteni: Az MSNben a hangulatjeleket tárolja valahol a gép vagy el lehet menteni, mert elég sűrűn rakom a windowst, és mindig eltűnnek!

Köszi!
  • BENDI
    hát őő...
    start menü/súgó és támogatás/és ott a válasszon feladatoknál van oan hogy rendszer-visszaállítás/aztán tovább/kiválasztassz egy időpontot ahol még jó volt az msn...
    aztán visszaáll a gép és talán jó lesz:)
  • JokerSpArX
    de 3x újratettem már szal nem attól van. na szal , hol kell rendszervisszaállítást csinálni?
  • JokerSpArX
    hallod bendi , hol kell rendszervisszaállítást csinálni ??? :D de most komolyan kérdezem :D
  • BENDI
    de vki monnya már meg honnan lehet leszedni azt a progit plííííz...
  • BENDI
    vagy rendszer visszaállítást csinálj a gépen. nekem mindig úgy szoktak rendbejönni a dolgok:))
  • BENDI
    telepítsd újra az msn-t:PPP
  • JokerSpArX
    letöröltem a plust , és ami a plussal együtt volt szponzoruccokat, de ugyanúgy kidob :S most mit tegyek? mert a faszom kivan vele h mindíg kidob
  • BENDI
    sziasztok!
    nemtudja vki honnan lehet azt a patch-et letölteni msnhez amivel folyamatosan lehet rezgetni?????előre kösz!!!:))
  • JokerSpArX
    és akkor tuti h nem fog kidobni??? biztos h a plustól van?
  • akyyy
    töröld le a plust, meg mindent ami msnel kapcsolatos
  • JokerSpArX
    Hali! azt szeretném kérdezni, hogy az mitől van, hogy MSN en írok egyik haweromnak , vagyis inkább csak írnék mert kidob az MSN ahogy belépek hozzá. :S . annyit nem tudok beírni neki h Csá. mert kajakból kidob :S ez mitől van?? légyszi segítsetek hogy mitől lehet? és hogy mit csináljak h megszűnjön ez a dolog? az msn-t már 3x ujratettem . és leszedtem 3 at a 7.,5 öt a windows messengert is meg a live ot és egyikkel se enged írni neki. de suliban tudok írni neki csak itthon nem .ez mitől van?? légyszi segítsetek hogy mitől lehet? és hogy mit csináljak h megszűnjön ez a dolog???
    Kösz
  • akyyy
    nem létezik ez is csak ilyen haver által mondott dolog, ne higgy neki. Egyértelmű hogy át akar verni ha már nem mondja meg:D
  • Hirvaer
    Azt tom, vmi Live notifier. De egyik spanom lebuktatott hogy rejtve voltam, s nem is nyitottam meg vele ablakot szal' ezen nem bukhattam le. Kell hogy létezzen ilyen progi, de ő nem mondja meg melyk.
  • akyyy
    olyan nincs is.
    max stuff pluginnal láthatod ha megnyit és közbe nem elérhető.
    az meg 1-el előtted van.
  • Hirvaer
    Hy! Nem tudja vki annak a proginak a nevét, mivel láthatom ha egy partnerem rejtve kapcsolódik? Vagy egy linket ahonnan letölthetem.
    Előre is kösz.