8023
-
de, ez a stuff-plug... nekem kijelezte, igaz 6.2nél, de kijelezte!
-
mess.be -
valaki nem tud 7-re olyan plugint amivel kijelzi amikor valaki megnyitott? -
Honnan szedted le azt a longhornos skint? -
Partnerek blokkolása
Ezzel a móddal blokkolhatod a partnereket úgy hogy közben beszélgettek. Addig tart a beszélgetés míg a párbeszéd ablak nyitva van.
tehát nem tiltás, addig beszélsz vele amig megszólítod és be nem zárod az ablakot... onnantól megint kuss van neki. -
Allow talking to blocked contacts
This will allow you to block people and still talk to them. They will also be able to talk you you as long as you keep the conversation open.
ez az utsó

-
Hangulatjelek automatikus megjelenítése
asszem ezt nem kell kivesézni... -
köszike.
és ez???
Remove emoticon auto-completion
Disable MSN Messenger's function to automatically replace your emoticon codes with actual images while you are typing. -
Tiltás opicó bekapcsolása
Partnerek letiltása. Nem fogsz üzenetet kapni a letiltott személytől, és láthatatlan leszel számukra. -
Ez mit jelent?
Enable Ignore feature
Allow ignoring of contats. You will not see what they say, but they will not notice anything.

-
???????????????????????????????????????????????????????????? -
flashX #778 Csúnya. -
egyébként mien longhornt?
vmi vindóz?:D
-
a k az magyarul ok ha angolt tanulsz, akkor fonetikailag okéj, szal kéj:DD
vágod?:D -
-
és internet-szleng, a legtávolabb áll a tájszólástól ;) -
ok......... -
Nem érteni tájszólás...
-
Micsoda?
-
k :) -
Nem minden skin csinál angolt belőle. Én most Longhorn-t használok a 7.0-hoz és minden magyar maradt. De amúgy ez skin kérdése... Mert ha a betűformát is megváltoztatja, akkor egyértelmű, hogy angol lesz, mert hát azzal lett csinálva... -
6.2:) -
hmm, én sem... ezért kérdezem... valami olyasmit ír magyarázatnak, hogy 2 vagy több MSN megnyitása egyszerre.... Neked 7.0 van?
-
nemtom. ammi?:) -
Nemtom. Milyen az a Polygamy patch?? N -
még nem raktam más skint, akkor lehet nem lehet magyar? :/ -
Passz, nemtudom... én eggyel próbáltam és bejött azaz régen még egy másikkal... és annál is az volt...
-
minden skin leszedi a nyelvet angolra? :\ -
Hát én letöltöttem egy skint a mess.be-ről... és oly' angolra alakította az MSN-t, hoccsak na... és még leszedni sem lehet, mert a registrybe sem írta be magát... magyarán az MSNnel együtt kaparhatom csak le... valahogy arra a meglátásra jutottam, hogy jó nekem az, amit berak skint alapból -
az installálásnál ki lehet választani a nyelvet.:`) -
Hol állítom a nyelvet? És ez akkoris jó, ha pl a mess.be-ről töltök le?
-
igen, msnnél válaszd ki a nyelveknél h magyar :)
-
Tud valaki olyan MSN 6.2 skint, ami magyarúl löki be a dolgokat? Mint ahogy az alapban teszi.... mármint, mikor beszélek vkivel, akkor az ikonoknál a felkérést, a fájlok küldése, webkamera stb-t magyarul adja be
Thx -
valszeg más msn ikonok :)
[kép alapján ítél] -
hi, tudtok felvilágosítást adni,ez mi lenne? -
Red Fox #754 Sziasztok
Olyan gondom lenne, hogy a 6.2-es MSN van fent és a 3.25-ös Plus.
A Plussal az a bajom, hogy első körben beszívtam a szponzor programot :-) amit utána leszedtem és újra raktam.
Most viszont az a bajom a Plussal, hogy mióta visszatelepítettem néha teljesen eltünik, pár nap után. Ez mitől lehet és hogyan lehet ezt orvosolni.
Előre is köszi a segítséget.
-
Köszke. -
én exe-t szedtem le...
mgéhozzá ezt ! -
http://www.wmsoftware.com/free.htm -
mit szedtél le ? :D