8023
-
Dexantreal #7381 Beeeeennnnggggeeeeddddeeeeeettttt!!!! 

-
winxp és mac osx alatt próbáltam és semmi... eddig :) -
Nekem is fontos...pláne itt vagyok egy másik országban (Hollandia) és a családdal is ezen keresztül beszélek...bár arra ott skype pótlásként. Ezen keresztül rakás üzletet is bonyolítok a világ minden táján élő emberekkel ami marha jó...csak faxé rohadt be ez a qrva rendszer! :( -
Értem. Mondjuk nekem nem kell beszélnem senkivel de akkor is... -
Hát ja, és nekem most külön fontos lenne, hogy tudjak beszélni egy-két emberrel. -
Hát én sem... Ott van az osszes ismerősöm. Tiszta rossz itt ülök és látom nincs MSN :S Elmegy a kedvem mindentol :( Jaj legyen már jóó annyira jó az ha van MSN :) -
Dexantreal #7375 Gőzöm sincs mit csinálnak ennyi ideig az msn alkalmazottjai, vagy milyei. -
Hát őszíntén szólva, én már nem nagyon tudom elképzelni a net előtti ülésemet MSN nélkül... :S:D
-
igen? akkor format :DD Najó azé ennyire MSN fan nem vok :D -
linuxon állítolag megy -
hát jah én mondjuk inkább 5 xDD Ugyvan hog épp töltök le Avril-töl számokat mire lejön egy megnézem hogy megy e az MSN :DD -
Kicsit megmosolyogtató hogy mennyire rá vagyunk kattanva az msn-re, én pl. 10percenként próbálgatok felmenni. 
-
Lehet, hogy ma már nem MSN-zünk. -
jaja nekem is dettó 
-
ami még érdekesebb hogy a szerver ellenőrzésénél mindent rendben talál....legalábbis csak azt írja ki...közben meg totál xar :( -
bazz tök meghalt msn...mi a tököm van már!
Qrva élet.... :( -
Én már 5 órája próbálok bejelentkezni és semmi... Webmessenger-t sem engedi :( -
Dexantreal #7364 Nálam is 10-n voltak kábé. -
csak annak müködik, aki bent marad, bár nemtudom h lehet e írni valakinek, mert alig vannak fent:D -
nekem is 7.5 van de nemműködik egy jóideje. -
éreztem... sztem akinek 7.5je van annak műxik -
Dexantreal #7360 Nero 7 Ultra Editiont feltettem (valaki használja ezt rajtam kívűl?) és kellett restart telepítés után. Na, innentől kezdve nem enged be az msn pff. -
akkor még várni kell. engem beengedett:) -
nékem se jó -
nem jó msot sem:( vmien hibakódot ír.. -
most jó? -
nem de feltettem azt is és annál sem volt jó... -
Dexantreal #7354 Beléééppteeeem, belééépptem, belééééptem és beeeeelééééppppteeemm!!!! 

Sas6: neked is 7.5-d van? -
remélem minel hamarabb helyrejön.. -
Huhh de nagyon megnyugodtam azthittem hogy csak nálam szaraxik.. -
Dexantreal #7351 Így viszont már nekem se megy :p. Viszont én idáig bent voltam, háhááá! :P -
Antrax #7350 nálam is xar az MSN -
Nekem egészen pontosan ieneket jelez a virusirtom...
A 2.- képen ami látható azt irja ki mindig ha a find out more information-ra megyek akkor megjelenítődik az első kép. a ha continoue-ra megyek akkor meg megjelenik ujbol a 2. kép
-
jelentkezz ki, aztán próbálj vissza:D -
itt sem jó a szutyok msn, reméljük megoldódik... -
Dexantreal #7346 Én msn-n vagyok sé nálam jó. 7.5-m és plusszom van. -
mondjuk ha a Súgóra megyek akor irja hogy a szerver is too busy szal.. várok kicsit:) -
igen? titeket se menged be? Ok akor kicsit megnyugodtam köszike a infót... -
várj egy kicsit mert úgy tünik most valami baj van vele -
Hellsoztok én azt szeretném kérdezni hogy mit ttehetek ha az MSN messengerbe nem enged bejelentkezni mert a virusítróm a McAfee letiltott valamilyen Scriptet vagy mit. És nem tudom mit lehetne tenni hogyan lehetne ezt visszacsinálálni:( Már probáltam azt hogy leszedtem a virusírtot de ugysem jo... Ujratettem az MSN-t de ugysem jó:(( Valakinek valamien tipp: HELP légyszives :((((