8023
-
asszem oylan csak 8-asba van (wlm), talán stuff plugin segít, de emlékeim szerint csak olyan volt benne hogy azzal tudtál beszélni akit letiltottál, és megnyitod. -
Linda13 #7420 Sziasztok!
Nekem is msn 7.5öm van itthon és lenne egy kérdésem. Nem tudjátok, hogy miért nem tudok rejtve beszélgetni? Barátnőmnél lehet, engem nem enged, csak akkor ha átváltok elérhető állapotra.
Köszi
-
nincs olyan hogy településnélküli. csak telepítős van. az meg ott van a letöltésekben -
tamasbodocs #7418 Eltudnátok küldeni az MSN messenger7.5-ös telepítésnélküli magyar verzióját?
Légyszi nagyon fontos lenne
Itt az e-mail címem [email protected]
Előre is köszönöm -
kár..:(
na mind1, azért köszi. -
7.5-be stuff plugin, a fölött nincs sajna -
oops:D
akkor ezekszerint nincs erre lehetőség?... kár:\ -
lol csupán 5 hozzászolással lejebb van ak érdés és kb 3al lejebba válasz:D -
hiak!
öhm... van lehetőségem msn-ben arra, h az eredetileg nagyobb hangulatjeleket ne kicsinyítse össze, amikor berakom? (vagy legalábbis ne annyira?)
htx. -
hátazszar. :C -
pedig igen... és az irták a forumon h nem is fogják belerakni egy darabig -
2.* verzióba volt.. nehogymá aszond kivették a 3-ból:D -
hát nem éppen, mivel stuffpluginba nincs benne
jelenleg nem létezik megoldás emote-ok nagyobbitására -
Oh sorry most látom hogy 7.5 :S nekem Live van... de ha valaki tudna segíteni.... vagy akkor copyzzam át Live messenger topicba? csak ott ilyen vistás képeket látok az nem gáz? szal az már nem valami még újabbhoz van? [
]
-
Szevasztok! Az lenne a gondom hogy feltettem MSN Discoveryt, aztán kémprogik meg adawarek meg minden geciek miatt egyből töröltem -.- Ez ugye nem is lenne gond, ám valahogy fennmaradt, vagy nemtudom... Rendesen uninstalláltam tehát elvileg elkellett volna tűnnie, ám olyan gondja volt hogy mikor MSN indul kijött egy ablak hogy nem tudja a Discoveryt indítani. (talán mert töröltem -.-) Eztán gondoltam valami fennmaradhatott, és végigfuttattam mindenféle registry tisztítót, meg egyéb karbantartót... Gondoltam megjavul, de nem... Most is kihoz egy ablakot immár azzal a szöveggel hogy: "Registry key isn't a string" ... Winreinstall nélkül megoldható hogy eltávolítsam ezt a hibát? Eleve zavaró hogy mindig okot kell nyomni különben nem indul semmi más ami MSN után jönne, de ráadásul qrva sokat szaraxik azzal hogy rájöjjön hogy "Registry key isn't a string" ... thx előre is. -
stuffplugin -
KnightRider #7405
Sziasztok!
Hogyan lehet azt megoldani, hogy nagyobb méretű emotikonokat is be lehessen szúrni úgy, hogy nem "nyomódnak össze"?
Minden segítségért előre is köszi! -
Anonymus91 #7404 Szép napot, Windows Live Messengerrel vannak gondjaim mikor el akarom indítani nem történik semmi Windows Feladatkezelő jelzi hogy működik de mégsem lesz semmi, le vettem újra raktam úgysem egyszerűen nem reagál semmire mit tegyek? -
oké megvan köszönöm a segítséget -
beállítások>messenger fül -
és a WLM be a plus ba hol találom ezt a funkciot ? -
a másik meg hogy a vistára direkt a live msn van :D -
tuti:D tedd fel a 8-as messengert, a plussal alapból tudja ezta funkciót.
vagy bejelentkezel hetesról xnéven, neten meg e-mobby-com-ról meg a másik néven:D -
Hát nem Xp hanem Vista az a probléma ??? -
az egy dolog hogy az msn 7.5, de az oprendszer nem hiszem hogy xp. -
Sziasztok nekem az lene a problémám hogy MSN 7.5 van és szeretném feltelepiteni azt a progit hogy egyzsere 2 msn cimre is betudjak lépn de a telepités elején ezt irja ki -
Dexantreal #7395 Mármint remélem megjavult másnak is. Pl Kaplannak is, mert neki még rossz volt, mkor nekünk már jó. -
jah xD -
Dexantreal #7393 Mi az?
Az msn is pont megjavult erre a napra
.
-
Ójaj .DD -
Dexantreal #7391 Váááá, baaakkkeeerr, ma regeltem egy éve sg-re!!!! 

-
és mintha működne. juhéj :) -
Bent vagyok
-
Dexantreal #7388 Nah, haladunk!
Már nem csak engem engedett be. Kitartás Kaplan
-
Engem még mindig nem engedett be :) -
vodMarci #7386 LOl!Az üzenet megírása után beengedett!! -
Engem is beengedett végre... -
vodMarci #7384 Iwiwen mindenki panaszkodik,hogy nem jó az MSN-je..
Mi a rákot csinálnak vele péntek este?? -
BEEEEEEEEENGEDEEEEEET :DDDDDDDDDDDDD jheeeee :PP :DDD hjeheheeh jhe :PP -
de csak téged :P