8023
-
Keresse fel a Microsoft .NET Passport Tagsági szolgáltatások webhelyet, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.
Microsoft .NET Passport Tagsági szolgáltatások -
Cicero #2268 Igen -
Ky4n #2267 Halee All!
Lenne egy kérdésem: meg lehet a jelszót változtatni valahogy? -
XRV #2266 Router? Egyik ismerősömnek routert szerzet be, azóta nem tud hanggal komunikálni. Portokat viszont nem tom. Jó lenne.
Mikrofon beállítások? > MSN, eszközök, hangolo... -
LordNikon #2265 Az a hejzet hogy fölraktam a 7.5 öt és még mindig ugyanazt irja ki! :((
Mit csnáljak???
-
Cicero #2264 azt már nemtudom -
akkor pontosan mire is akartál utalni? -
Cicero #2262 ez nem az -
ne humorizálj -
Cicero #2260 loál, tegyen fel betát? :D::DDd -
tedd fel a 7.5-őt -
LordNikon #2258 Plííz Help mííí!
Az msn 7.0-át használom sé nem tudok mikrofonos kapcsolatot létrehozni!
mindig azt irja ki hogy: "A szóbeli beszélgetés nem indítható el. Később próbálja meg újból." mit csináljak???? :'( -
nincs ilyen, csak megoldások...... megkérded havert hogy be van e jelentkezve évike, ha nála igen, nálad nem, akkor le vagy tiltva:D -
Hali arcok! Létezik olyan progi a MSNhez, amivel láthatom azt, hogy engem ki tiltott le? Szal hogy csak lássam kivel kéne mindenképp kibékülni :)) HTXVM előre is :) -
nahfelírtam a mailodat egy jó kis listára 

-
magyar MSN 7.0.0816 -hez volt egy tweaker progim, amivel egy csomo mindent be lehetett állitni pl: folyamatos rezgetést, de nem találom
átküldené ezt nekem valaki
kösszii
[email protected] -
Szuperkaraj #2253 de akkor szerintem maradj a 7.0-nál, és várd meg míg kijön a rendes 7.5 -
Szuperkaraj #2252 nemhiszem -
kisleki #2251 Tudjafene...a 7.0 megy,a másik viszon,ha rátelepítem,nem! Ez van! Lehet köze annak hozzá,h a sima wondowsos messengert letöröltem? -
Szuperkaraj #2250 egyébként tettél még fel új progit amióta a 7.5-öt?
Mert sztem amiatt lehet, mert ha a tűzfal nem zavarta az előbbi messiket, akkor ezt sem kellene zavarnia -
Szuperkaraj #2249 gondoltam hogy nem vagy hülye, de én az vok 
-
kisleki #2248 :) Szőke vagyok ,nem hülye....Szted a tűzfalprobléma a jelszó miatt van??? ;)Esetleg vki vmi hasznosat? -
Szuperkaraj #2247 adj me jelszót is 
Egyébként nemtom mi a baja, én először télleg nem attam meg a jelszót
-
kisleki #2246 NA sziasztok! Én feltettem ezt a messenger 7.5 Betat! De nem jelentkezik be....vki tud megoldást? -
köcc, majd megnézem ha lesz idöm :) -
majd szólunk -
szaharin #2243 en megvarom a magyar betat mikorjonmar ki? -
Igen van...
MSN Messenger 7.5 build 162 beta
Egy két újítást tartalmaz, mint pl továbbfejlesztett bejelentkezés, dinamikus hátterek... stb
-
7.5 beta ? :O ehh van már ? -
fel lehet tenni a 6.2őt is, egyik ismim nenrég a 7re feltette a pust, de valami szar verziót, és tönkre tette az msnjét... de a 6.2 működött nála.... -
Minek rakod fel a 6.2-t?? Nekem már a 7.5 Beta van fenn és semmi gondom vele... 
-
Szuperkaraj #2238 mert frissíteni akarja magát, addig nem engedi, nemtom van-e rá megoldás -
Loco #2237 Valaki segítsen, feltettem a 6.2 msn, és nem hajlandó bejelentkezni, csak ha felteszem a 7.0-t, előre is kösz -
TZoli #2236 Télleg sok a hülye analfabéta ember!!!
-
Na jó hogy én meg egy 2002-es cikket szúrtam be... 
A sok rémhírterjesztőt (anti-MS-os linuximádót) meg jól pofán kellene vágni... 
-
Csak el kéne olvasni a cikket, ott feketén-fehéren le van írva, hogy az MSN Browser új változata lesz fizetős, nem az MSN Messenger!!! A kettő nem ugyanaz!! -
és még sok más hasonló -
:| -
-
picsába mintha ez lenne az egyetlen messenger program. ott a skype is!