8023
-
nekem azt mondják tudnak hogy elküldi:) -
Én is találkozta már ilyennel...
szal lehet benne valami..
de eleve nem nyitom meg az ilyen dolgokat, ha látom, hogy kétes eredetű... -
Zséé #2307 Ez nem hülyeség mert nekem is jött már ez!
És a partnerem tudta nélkül az ő nevéről jött...
-
miért írsz ékezet nélkül? -
bar ez hulyeseg mert a partnereim nem kuldenenek nekem ismeretlent meg nem veszek fel! na mind1 -
Nem tudom, hogy mennyire igaz de jobb felni es figyelmeztetni mint qssolni nehogy hulyeseget terjesz.
Figyelem Egy vírus terjed az MSN hálózatán Ha egy olyan üzenetet kapsz egy partneredtől, hogy "Just for you..." és egy internetcím utána, akkor ne töltsd le és ne indítsd el a címen találha fájlt, mert téged is megfertőz Küldd tovább ezt az üzenetet a partnerlistádon lévőknek, hogy figyelmeztethesd őket -
na megvan :) -
Na ezt próbálom, de vagy nincs, vagy sík vagyok hozzá -
Szuperkaraj #2301 korábbi verziókban nem volt zavaró, én is tegnap vettem észre, eléggé zavaró....dehát megszokom. Stuff-al meg sztem nem lehet eltűntetni, esetleg ha kiadnak 1 újat -
Ez nekem nagyon nem tetszik! Remélem a stuff pluginnal vagy valamivel eltünthetem onnét azt a csúnya search gombot. :S -
álítsd me az outlokot hogy azzal nyis meg a freemeledet -
Help! Plus-sal megcsináltam, h figyelmeztetőablak jelenjen meg, ha jön freemailre levelem, de megnézni csak akkor tudom, ha rendesen freemailen lépek be :( /ha a partnerlista feletti kis levél ikonra kattintok, az outlook jön be/. Próbáltam MSN, Plus és Outlook beállításoknál is, de semmit nem találtam... Meg lehet ezt oldani? -
Szuperkaraj #2297 én feltettem, nem sokban külömbözik, deee....biztos jobb
-
szerintem nincs, én megvárom még lesz magyar, és akkor teszem fel -
Szuperkaraj #2295 [ő ezt nem is tutta] -
Szuperkaraj #2294 miért, van magyar is??
-
gondoltma hogy valami ilyesmit akarsz mondai, csak azt a "yú vörsön iz náu övéjlöbl?..."
akkor neked BETA van, és nem magyar? -
Szuperkaraj #2292
csak hülye voltam, szal annyi hogy 7.5.01nemtommennyiről, 7.5.0244-re frissejtette magát
-
mibaj? -
Szuperkaraj #2290 most újította magát 7.5.0244 - re a Messi!!
Nektek nem írta ki hogy 1 nyú vörsön iz náu övéjlöbl?? -
Igenám.. ha nem használsz levelezőprogramot akkor ez fenn áll, de ha mondjuk van a gépen outlook vagy thunderbird beállítva, az letölti onna a leveleket és csak akkor jelez, ha újat kapsz.. persze nem muszály így csinálni... -
Szuperkaraj #2288 öö..lenne 1 olyan kérdésem, hogy szerintetek a ZoneAlarm Security Suite megakadályozhtaja hogy a Messenger bejelentkezzen??
-
Szuperkaraj #2287 asszem, de nemtom hogy hol kell
-
Szetitetek az msn space táram nevét meg tudom változtatni? -
érgebben én is megcsináltam ezt, de újra lett téve az Xp és inkább nem tettem vissza. Hogy miért? Kicsit zavart, hogy minden ellenőrzésre állítot percben kiírta mennyi levelem van a postafiókomban, hisz az eLOLvasott leveleket is újnak tekintette. És az Xp bejelentkező képernyőjén is kiírta hogy: Akyyy (267 új üzenet) : \ -
Msn plus-sal megoldható... beállítások->POP3 Email
Ha még nincs plus-od: letöltheted itt -
Ha valaki hotmail.com os névvel regisztrál az msn-ben akkor megjelenik a programban hogy jött-e e-mail-e? Ha igen akkor hogy lehetne azt megcsinálni hogy a freemailos msn-es címmel is megcsinálja ugyaz ezt? -
Szuperkaraj #2282 nem tudjátok mikor lesz végleges a 7.5??
A 7.0-ra is sokat vártunk, szal én nemhiszem hogy egyhamar, de megnézem a mess.be - n
-

thx
-
Szuperkaraj #2280 jó a logód.......Kurityán 
-
okéj szal nem a Messenger:) kösz 
-
AzMSN Browse lesz fizetős -
Nah ja:) -
Ha az lesz, akkor az MSN meghalt, senki nem fog olyan dologért pénzt kiadni, amit mástól ingyen megkaphat, márpedig az MSN ilyen dolog, rengeteg hasonló (jobb, kevésbé jobb) alternatíva van, de ezzel az MS is tisztában van, ergo nagyon nagy hülyeségről tenne tanúbizonyságot kedvenc multink ha fizetőssé tenné az MSNt. -
ÜDv!
FIzetös lesz az MSN?? Valaki tud erröl valamit? -
plusz a M$ kémprogikeresője is lel benne, de hát M$ termékbe ki az aki bíz? -
a messenger plus-ban telepítéskor ne válaszd hogy tegye fel a szponzort, ami beépül az IE tetejére kereső meg minden szarnak, mert azt észleli szinte minden progi spyware-nek
egyébként nem spyweres
-
hát....msn plust tedd fel, nincs bene spyware.... ha elmondod hol leltél benne, akor meggonodlom magam. -
én esetleg egy külső programot tudok ehhez ajánlani..
de vannak amatőr mesenger kliensek is, azok között hátha akad...
http://lathatatlanito.fw.hu/http://lathatatlanito.fw.hu/ -
ZsirosKwork #2270 szeva!
nekem egy olyan msn kliens kellene ide a munkahelyemre amit mondjuk egyetlen billenytűkombinációval háttérbe tudnék rakni, így nem látná a főnökség. Ha jól emlékszem a messenger PLUS-ban van ilyen "jön a főnök" feature, az működik rendesen? ja és mégegy probléma hogy az itteni gépre nem tudok telepíteni.. Szóval egy olyan kliens lenne a legjobb amit külön installálni sem kell...ja és a Plus! azért sem szimpatikus mert tele van spyware cuccal, ami munkahelyi gépre szar..