8023
-
nah csend vagy törlök
-
ték -.- -
Dexantreal #7499 Tudod, azé értelmezni tudni kell a hsz-okat és nem félre érteni a szimpla kérdést és hinni azt, hogy sír az illetó.
Loál :P. -
Dexantreal #7498 Nem sírtam bazz, csak megkérdeztem, hogy ti veletek is szarakszik-e az msn!
Ez neked sírás?
Akkor no comment és lepotty magasról. -
és akkor miis yöyyünk ide sirni?.o -
Dexantreal #7496 Talán onnan omg-s user, hogy pl valamiért ilyen hogyishívják hiba van az msn-ben, ami minden felhasználóra kihat és senki nem tud belépni. -
honnét tudnánk hogy mié nem tucc belépni? omg. :C -
Dexantreal #7494 Most má jó. -
Dexantreal #7493 Nyehh, nem tudok belépni megint vmi msn hiba miatt. Nektek jó most? :S -
sztem ne töltsd le :D -
jájj de gyűlölöm ezt a mostani msn vírust, kimegyek egy fél percre, visszajövök és vagy 10 ablak villog gyá mondom mivan, valami történt... erre meg a sok ratyi angol szöveg, look at my photos, i seatch for this, my vacation.... FUCK !!!!! :@ -
tölcsdle és nézesd meg avg free-vel. -
helló
a myalbum2007 az vírus? -
Emedrol #7488 SP1-es Windowsra 7.5-ös messet telepítettem ... de nem enged belépni... A hibajavító mindent jónak talál és hiába írja ehhez a windows verzióhoz nincs tűzfal, hogy akadályozza... Mit tegyek??
-
Na megjavitodot!Felraktam még egy régebbit aztán a 7.5 öt akkor jovolt most mega livot frissitette!minden okéj -
nekem routerral van ilyen problémám, hiába engedem ki a portot a tűzfalon és a routeron nem enged fellépni
pont ezér felraktam a ZoneAlarm tűzfalat és így felenged, próbáld ki teis
más 5letem nincs :D -
hihetetlen
Napok ota nem jelentkezik be az msn nem tuzfal beálitásokat ir pedig nincsen !És az a pláne hogy néha bejelenkezik ugy napi 50 probálkozásbol 1 szer ,raktam ujra fel meg más verziot is meg áligattam a tuzfalat is de semmi! mi a kuki lehet? -
Ezeket én is megtaláltam, csak ezek livehoz vannak...ez meg 7.5 topik :O -
googleb4szod. :C -
Akár hová megyek csak a fos Liveos szkripteket találom mindenütt :S -
van msnplusos script is :D keress rá a scriptek közt. -
Esetleg valami konkrét programnév? :) -
hálózat monitorozó programnak hívják -
Sziasztok!
Van arra valami lehetőség, hogy úgy megtudjam a beszélgetőfél IP címét hogy ő ne is tudjon róla? -
plus/automatikus fogadás ki, vagy állítsál be szürőt, h kinél kérdezzen rá. -
szevasztok! hol lehet beállitani h megerősitéssel induljon el az adatátvitel?:O -
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Az a problémám, hogy amikor megnyitom az msn-t akkor csak a tálcára teszi le de az ablak nem jelenik meg. próbáltam úgy hogy jobbgomb - teljes méret de nem csinál semmit, leszedtem majd újraraktam de ugyanazt csinálta. Hogy lehetne megoldani hogy jó legyen? -
drob #7474 köszi, kár... -
sztem már sehol -
drob #7472 hotmailos címem van, de szeretnék egy felhasznév@msn-t, hol lehet regelni ilyen @msn mail címet? -
mindig ügyelek rá, hogy ne mondjam el senkinek a jelszavam-.- -
De leg nyugtasatok meg h még sokaknak volt már ilyen!:) -
Szabi1991 #7469 1. Caps Lock OFF !!!!
2. beszivtad.. -
Nyomd ki a caps lock-ot először is. Csinálj új accountot... :) -
sZIASTOK SEGITCSETEK NEKEM KÉPZELJÉTEK VALAKI MEGTUDTA A JELSZAVAM ÉS FELMENT A NEVEMBEN ÖRJÖNGENI A BARÁTAIM KÖZÉ JOL BEÉGETET ÉS KURVA KELLEMETLEN DOLGOKAT CSINÁLT! HOGY TUDTA MEGSZEREZNI A JELSZAVAM ?ÉS A LEGFONTOSAB HOGY MEG KÉNE TUDNOM HOGY KI ÉS HONNAN LÉPET FEL A NEVEMMEL!EBBEN SEGITCSETEK NEKEM KÖSZÖNNÉM! -
e-buddy.com, ez a legjobb, internet explorerben akár képet is tehetsz be:)
meg az egyéni szmájlikat is megjeleniti -
Szabi1991 #7465 nem szép dolog :P
amúgy van pár net messenger is..
választhatsz :) -
lampard99 #7464 hello hogy tudok msn-ezni a muka helyemen letiltoták és csaknet van?HELP -
aham de 2 különb oldalról, biztosra mentem :Ð -
Cat 02 #7462 hááát ugyanaz :D