8023
-
hát vazze, cs van egy freemailes címed, abba tedd be! -
Farkas Péter #2749 köszi a linket,de regisztrálni nem tudok! -
Farkas Péter #2748 Semmi változás!Explorel probáltam.Ha a NET.Passporton regisztrálok az ingyenes?
-
szedd le innen:
akyyy.uw.hu/msn/index.php -
Szuperkaraj #2746 egyébként erre nem tudom a megoldást, milyen böngészővel nézed az oldalt? lehet egy másikkal nem lenne ilyen gond, vagy lehet hogy csak túl volt terhelve a szerver -
Szuperkaraj #2745 igen, ingyenes, de mit is akarsz regelni?? NET. Passportot? -
Farkas Péter #2744 Sziasztok!Még új vagyok itt!!
Lenne egy problémám:MSN Messenger 7.5-öst akartam leszedni,de nem vagyok még regisztrálva,és amikor elkezdek regisztráln akkor annál a résznél amikor a születési évet meg ezeket kell megadni akkor egyszerüen nem lép tovább,henem kijön az hogy a lap nem jeleníthető meg.Na ez mitől van? Amugy ingyenes?Előre is köszi mindenkinek!!!! -
Szuperkaraj #2743 jóreggelt, gépközelbe jutottam :D:D -
Rikkel #2742 Ok köszi így már ok csak kiváncsi voltam nagyon rá!
-
LOOLL! erre mondtuk hogy csak amerikába lehet használni! és hogy miért tudom? előtte be kel kapcsolni ezt a funkciót! Akor sikerült, ha végén, ha nem kapcsolodsz, akkor ug ylátnak téged, hogy sárga ki sikon a neved mellet, és a végén zárójelbe hogy (Mobilkészülék)! de ez csak arrajó hogy kiírja a számod, és zaklatni fognak 

-
nem tévedsz! valamikor nekem megjelenik ot a törlés gomb:S már töröltme ugy partnereket!:S -
tévedtem...:S -
jobbklikk a névre és törlés
-
TZoli #2737 Látom nem érted!
Én nem a főablak partnereket akarom törölni hanem a:
Eszközök/Beállitások/Adatvédelem menüpont alatti partnerlistából a címeket!!!
-
Rikkel #2736 Tessék!
Mobilkészülékek
Közvetlenül az MSN Messenger programból küldhet SMS-üzenetet barátainak és családtagjainak mobilkészülékére, még akkor is, ha ők nem használják az MSN Messenger programot. A rendszer tárolja a mobilüzeneteire érkezett válaszokat, ha Ön éppen nem kapcsolódik, és a következő bejelentkezés után megtekintheti azokat. Az MSN Messenger segítségével kapcsolatban maradhat állandóan mozgásban levő ismerőseivel. -
Az MSN főablakában, jobbkatt az eltüntetni kívánt partneren, és Törlés. Bejön egy kis ablak, és megkérdi hogy csak törölni és/vagy tiltani is akarod-e. ennyire eccerű -
TZoli #2734 Tudom nem szép dolog ismételni, de:
Eszközök/Beállitások/Adatvédelem menüpont alatt vannak a partnerlisták!
Valaki mondja már meg hogy lehet innen eltüntetni a cimeket de ugy hogy végleg, ne legyenek benne a listában, kevés a tiltás! Tényleg jo lenne ha valaki tudna megoldást!!! -
másold már be légyszi pontosan ezt az írást, ahol az sms-ről van szó, thx! -
Szuperkaraj #2732 ne szóld le embertársad, azért írta hogy gyerek, mert az jött a szájára/kezére, nincs vita ! :D -
flém -
Rikkel #2730 Elöszőr is nem GYerek hanem RIkkel!! És ha gondolod látogass el az msn.com ra és ott elolvashatod hogy azt írják hogy az új msn el lehet smst küldeni okoska!! Látom te is nagyon vágod a témát! -
hellboy86 #2729 Persze
-
Szuperkaraj #2728 akkor nem tudom mi lehet a baj, lehet win reinstall lesz belőle.... :S -
Szuperkaraj #2727 nekem is szokta! lol egy program hallod :D -
XRV #2726 érdekes jelenség van mostanában ...
sokszor van olyan hogy azt írja
A következő üzenetet nem sikerült minden címzettnek kézbesíteni:
blabla
Holott ott van és ír nekem ezerrel. Én is Online Ő is Online. Ha ujra küldöm vagy megy vagy nem ilyenkor ablak becsuk és ujra kinyit.
-
hellboy86 #2725 Sajnos így sem sikerült megoldani -
Szuperkaraj #2724 nem is tom....sztem fölösleges, ott vannak a szavak, ha akarom, leírom :D -
Szuperkaraj #2723 sok sikert hozzá :) -
Szuperkaraj #2722 ja, ok, nincsbaj -
Legalábbis b.nöm biztos elcsodálkoznA ha ieneket küldözgetnék neki
Persze 1 kis ferde hajlammal...
-
<--- Hát nem eredeti? Én beválalnám ezeket

Ti nem?
-
Gyerek kérdezte h van-e olyan progi amivel küldhet ingyen sms-t...sehogy se jött az Msn-hez de azért beírtam neki. 
-
hát igen, igaz néha én is vétek híbákat, de igyekszik az ember [jövőre érettségi, ráadásul elég hamar:C] -
Szuperkaraj #2717 OFF
látom allergiás vagy a helyesírási hibákra, sry de nincs mindíg formában az ember
ON -
Szuperkaraj #2716 nos látom nem vagy képben, a 6.2 az sokkal korábbi verzió mint a 7.5 de remélem erre te is rájöttél, mert minnél nagyobb a verziószám, annál újabb a program, nade a lényeg az hogy SMS-t nem tucc vele küldeni és valószínű használni sem nagyon tudod majd, mivel basztatni fog hogy frissítsd, de azért hajrá -
Szuperkaraj #2715 És ez hogy jön az MSN-hez?
-
Szuperkaraj #2714 rakj fel 1 korábbi verziót, töröld le, aztán rakd fel az aktuálisat, ha így sem megy, akkor nemtom, ennek is kicsi esélye van hogy használ, de nálam működött egyéb problémáknál -
Szuperkaraj #2713 már írták, vírus, kémprogi írtó -
Szuperkaraj #2712 sry :D -
Valaki lécci segítsen!!!