8023
  • Laky
    Megszűnt az MSN, a Vista-t már nem adják ki, a Microsoft cég csődöt jelentett. Aki együtt érez velük, írja a neve elé, hogy [LAMA]

• GixEr
    Hidd el jo, ha az embernek sok ismerose van aki hasznalja(hasznalna), de meg kene nezni mit szur el amelkul, hogy helybe kene menni. Vagy egyszeruen elmondani tovabb tart mint kettot kattintani a megfelelo helyen.
  • geri15
    dejó sose hazsnáltam azta szart :OOO
  • akyyy
    hát, próbálkoztam, mindennel, egyszer csak jó lett!
  • bertino
    nem, isten áldásától -.-
  • GixEr
    Magatol??
  • akyyy
    nálam is, de megjavult!
  • GixEr
    Sziasztok, miota felraktam a 7.5 verziot es a Plus-t azota nem megy a tavsegitseg az elfogadas utan(nem nyilik uj ablak es nem kezdodik el a kapcsolodas a masik gephez)
    Nalatok??
  • prezi
    nálam minden megy...
  • Mr_no_NaMe
    Hát vazz nekem sem megy!
    Én hülye meg azthittem én basztam valamit el a gépemen,szétcsesztem a regisztrit újraraktam a gépem...
    Na mind1
  • Iori
    windows messenger müxik, de a másik nem
  • akyyy
    nekem nem i sbaj hogy nem jó, am még szinte fent sem voltam, majd este
  • Elvie
    nekem azt írja ki,h runtime error
  • Laky
    nálam minden tökéletesen megy
  • Alien
    "Nézzétek csak meg a messenger.msn.com oldalt :D"

Elég érdekes ebben a pillanatban :DDD De azért a szolgáltatás állapotánál azt írja h minden rendszer stabilan működök, marhára :DDD

• Darkboy
    Hm...
    Nekem az msn szakítja meg a netemet! Olyan 5-6 óra aktív netezés után megszakad a net... Tegnap kikapcsoltam, egész na nem volt bekapcsolva... És hoppá... Nem szakadt meg a net! De most is msn szakította meg! És nekem se megy! Nézzétek csak meg a messenger.msn.com oldalt :D
  • Alien

Remélem minél előbb megjavul.
  • Elvie
    nekem sem müxik:(
  • Alien
    Nekem most szarakodik :( Rendesen sem enged fel, webmessengerrel sem és Emessengerrel sem :((

Idáig fenn voltam de akivel beszéltem azt mondta, hogy úgy írja ki neki mintha fenn sem lennék. Lejöttem és felakartam menni újra de már nem engedett sehogy sem :((
  • akyyy
    nemtom én nem szeretem azt. vannak akik ismerik őket kérdezd
  • Mr_no_NaMe
    Hát letöltöttem,és asszem ezaz,feltettem műxik,volt valami parancs amivel lehetett úgy dumálni!
    Nemtod mi volt az?Hátha műxik!
  • Mr_no_NaMe
    Hát régebben volt,de azé kérdem mer már rég eltünt a gépről,és elfeledtem a nevét meg ezeket...
    Tök szar lenne ha nem működik:'(
  • akyyy
    Kérdésedben ott a válasz, régen vot, most már nem müxik (amugy valszeg az MSN discovery az)
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok!
    Régen haverom adott egy olyan progit amivel olyan dolgokat lehet csinálni,hogy pl én írok egy szöveget és annak teszi be mintha a partnerem írná,megmég volt benne millió 1 lehetőség!
    Valaki nemtudja a progi nevét?
  • Szuperkaraj
    jááájj....köcce szépen :D
  • geri15
    Hepibörzdéy szuppahkaraj :D
  • akyyy
    nagoyn jó is csoportosítás, és megint lehet csoportokat tiltani, feloldani:D
  • akyyy
    thx
  • Laky

• bertino
    :|
  • geri15
    feladom :|
  • Vendy
    Sziasztok. Szeretném megkérdezni, hogy honnan lehet msnhez animációkat letölteni, és ha van ilyen hely akkor, hogy tudom azt beilleszteni az msn 7.5 be. A súgóban leítrak szerint --> Műveletek --> További lehetőségek --> animációk. Na de nekem így nem müxik mert nincs ilyen hogy további lehetőségek, csak máshol de ott meg nincs animáció, szóval bonyolult.
    Előre is köszi a segítséget! Sziasztok!
  • prezi
    minden működik! :D
  • akyyy
    náalm most szar az egész!!!!!
  • Szuperkaraj
    hát lehet attól télleg jobb lesz :D
  • thomka
    Már mindent megprobáltam de nem akar össze jönni. Szerintem csinálok egy format c -t. Hátha attól jobb lesz:D
  • thomka
    Már mindent megprobáltam de nem akar össze jönni. Szerintem csinálok egy format c -t. Hátha attól jobb lesz:D
  • totya24
    hát akkor nem tudok hozzászólni...
  • thomka
    Chello+
  • totya24
    Nekem is írt ki már ilyet, ilyenkor nálam a szoláltató kavart be. Milyen interneted van?