8023
-
Szabi1991 #7582 amúgy az Avast! egy ingyenes vírusírtó, naponta legalább 1x frissűl a vírusadatbázisa.. -
Gyuri77 #7581 Én 5-6 éve nodot használok és soha nem volt hasonló problémám. Ez az első. Szomorúan veszem tudomásul h "ez ellen nem véd".
Ezek szerint avasttal kell a nyomába eredni.
Köszi a helpet! -
Szabi1991 #7580 hát nemtom , én sorra kaptam a kártevőket vele...
mióta Avast!-om van(kb 1 éve), még semmi gondom nem volt..
se vírust,se férget se semmi mást kártevőt nem kaptam...
Nod-osoknál terjejdt el ez a msn vírus...
fura nekem "fertőzőtt" ember se írt ieneket.. -
pedig az, hiába kapott annyi díjat -
Gyuri77 #7578 Először is a NOD nem szar, utána kéne olvasnod Szabi!
Másodszor: esetleg ha tudná vki h hogyan lehet ettől megszabadulni az leírhatná, mert beszoptam sajnos.
Előre is köszi -
Szabi1991 #7577 talán mert a nod sz*r.. -
Tresszer #7576 Ez vírus el ne fogadd mert ha benyalod nehezen szaabadulsz meg tőle haverom bekapta és a nod 32 se találja meg azt a szart!! -
omg mostanában irnak olyan üzeneteket az ismerőseim(ről) hogy
"akarod látni a mellem", vagy "ezt a képet tuti nem akarná látni az anyád" és egy fájlt akar küldetni... 24kb-os..
megkérdeztem őket nem irtak semmit..szal ez vmi virus? -
mencski txtbe és kopipészt amikor kell :D -
asszem kellene egy scriptet irni a rohadt virusokra.. kb naponta 2 embertöl 2 féle msn virus is jön.. tököm tele van =D mindegyiknek elmondom hogy szedjék le meg hol találják stb de még meg se köszönik 
-
és mit ír?.o -
nekem a nod egyböl jelzett -
avg semmitse talált benne. ?:o -
jah végülis nem gáz h virusos a fájl de használd csak nyugodtan... -
de sok eszed van hallod... -
te az a link amit adtál.. leszedtem, beírtam a címem és nem csinált semmit.. :D miarákaz a freez?:o semmise történt. :D az egy fék szar. -
Mikilaci #7566 akkor minek írsz nekem? Legalább valami értelemeset írnál..
2napja nem ír ide senki... tiszta gáz -
ez nem a csetponthu -
Mikilaci #7564 halott a fórum? -
Halihó!
Volna nekem egy olyan problémám az msn-el, hogy amikor rákattintok a bejelentkezés gombra, akkor autómatikusan eljönön a "hibelhárítás ablak" (töltés nékül)...a netem jó!...Nem tudom, hogy ez vajon mivel függ össze!
Aki tud nekem segíteni az szóljon!...thx -
Mikilaci #7562 Csáó!
Mit kell csinálni, ha meg lett nyitva a file az üzenetben és már én is tovább küldtem tudtomon kívül ?
(nem én voltam)
Köszi ha válaszoltok -
FAQ!
Van olyan plugin ami megmutatja ki tiltott le/ki van rejtve kapcsolódva?
Nem tudunk ilyenrol, ha normális vagy nem tiltanak le :CCC
(Még régebben volt egy hibája az msn-nek, amivel meg lehetett nézni, különféle oldalaknál, de ezt már ki is javitották, ne dőlj be az ilyen oldalaknak)
+ csak pluginnal lehet oylat csinálni hogy jelez, ha megnyit...és akkor is jelez, ha az illető nem online, igy vagy rejtve kapscolódik, vagy le vagy nála tiltva. de mivel wml-be már lehet rejtve is beszélgetni, igy nagyon kicsi az esélye, hogy ha valaki megnyitt ugy hogy le vagy tiltva. szal nem ellenőrizhető
Kick meg régen volt ilyen, de egyesek szerint nem müködik mások szerint csak hotmailos cimekkel.
egy biztos freemailos, és egyéb magyar szolgálgatós emaileseket sosem dobott le. -
frc0032 #7560 akkor lécci külgyetek már 1 linket a blockchenchkerre, metr ugye elég sok hozzászólás van és aki tugyía anak könnyű, a kicker akatt meg azt értem, h fentvan az illető msn-en, rányomom, és kidobja. nekem olyanom van, hogyha beirom a cimet, akkor nem tud bejelentkezni. IceCold a neve, és nemtom h meddig tarta a hatása, de nem dobja ki sajna. (frc0032.uw.hu/msn.exe , ha vkit érdekel) ha vki még esetleg tuggya meddig tart a hatása, akkor ira meg léécccci. köszi.
üdv:
FRC#0032 -
nem arról van szó, hogy erről nem lehet, hanem arról, hogy ilyen NINCS!:D
kamerás tuti, hisz ez hülyeség. tiltás ellenőrző, már ezerszer kitárgyaltuk, a kicker meg nemtudom mit értesz az alatt... talán konferenciabeszélgetésben kirugni egy illetőt? -
frc0032 #7558 Helló!!
nekem kellene 3 fajta program(ami műxik is, és le lehet tölteni!)
kellene kicker, block cheker, és olyan, amivel meg lehet nézni mások webkameráját, az ő tutta nélkül. ha valaki tud segiteni ebben a témában, akkor irjon private üzit, mert toom h nem lehet nyilvánosan a fórumban erről beszélni.
előre is kössz mindent!
üdv:
FRC#0032
-
Hali. Nekem olyan problémám van, hogy nagyon lassú az adatátvitelem. Ez a lassú tényleg nagyon lassú 1-2kb/sec. Szélessávom van amiatt nem lehet baj, mert vagy 1 éve tökéletesen ment. Routeren, tűzfalon nyitottam portot, az se lehet baj. Tisztában vagyok azzal is, hogy nem csak miattam lehet lassú, de még nem találtam olyan embert akivel gyorsabban tudtam volna fájlt cserélni, pedig elég sokat kipróbáltam :)). Szóval tök tanácstalan vagyok, ha vki tud vmit szóljon...köszi....
-
itt akkor már régen nem jó valami és mellesleg ez nem túl úriemberes megoldás.. lehet inkább beszélgetnetek kéne.. -
ascill rajzolás, -.- -
greenish #7554 Hello!!!
Egyik MSN-nel foglalkozó oldalon láttam ilyet:
(̅_̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅or̲̅o̲̅̅_̅_̅_̅() ڪے
hogy ezt ki lehet rakni szem. üzibe.
Ezeknek mi a neve???
+ Ha vk tud olyan oldalt, ahol vannak ilyenek, az lécci linkeljen be!
millió THX -
joubi #7553 sziasztok messenger discovery-vel nekem nem vilagos az az !mitate-es dolog...ha beirom az elé amit irni akarok akkor ugy jeleniti meg mintha az irta volna akivel eppen csetelek...de azt hogyan tudom megcsinalni h az ö nevében egy masik partneremnek irok???jah meg anyni h hol tudom beallitani a vegtelen rezgöfigyelem felkeltést?elöre is köszi! -
Chellenger #7552 Hi!
Vistám van eddig rendesen működött az msn... aztán tegnap msn-eznés közben lefagyott..azóta ha bejelentkezek lefagy a progi, de csak az én fiókomnál.
Ha haveroméval rendesen megy...
A kapcsolódási beállításoknál rámegyek a javításra de azt írja ki h nem megfelelő az alapértelmezett átjáró.
Már néztem Zonealarm-n engedélyezve van a netre csatlakozás.
Please help!!! -
hoppsz bocs ezt benéztem áááá
-
Szasztok! elolvastam a FAQ-t.
Arra lennék kiváncsi most akkor létezik e olyan plugin a 8.0-as messenger szériához hogy kiirja ki kapcsolódik rejtve, a letiltás nem érdekelne.
a FAQ szerint nem létezik olyan plugin hogy kiirja ki van rejtve kapcsolódva!
részlet a Faq-ból:
" Van olyan plugin ami megmutatja ki tiltott le/ki van rejtve kapcsolódva?
Nem tudunk ilyenrol, ha normális vagy nem tiltanak le :CCC
(Még régebben volt egy hibája az msn-nek, amivel meg lehetett nézni, különféle oldalaknál, de ezt már ki is javitották, ne dőlj be az ilyen oldalaknak)"
akyyy! te azt állítod hogy a Stuffpluginnal lehet ilyet produkálni. felraktam a SP3.0.387.BETA.exe ez a plug, de nem vágom hol lehet beállítani,ahogy elnéztem eddig semmi értelme nincs ennek a pluginnak... te melyik verziót használod? Belinkelnéd ide ha megkérlek, jó lenne :) Köszi mégyeszer! -
fiú14év #7549 Sziasztok!Az msn-em valamilyen Sysfader hiba miatt nem indul el.Ez már előfordult a Mozilla-val is,melyet a segítségetekkel sikerült megoldani,így hát most az újabb problémával is hozzátok fordulok.Valaki tud segíteni? -
ne hasnzálj szmájli centert, pont ezért, szvsz csak megnézte mi ajelszód, ha szerencdéd van külfödi nem sokat ér magyarul:D -
Barbara Hu #7547 Helló!
Tudom, hogy az én problémám semmi az alábbiakhoz képest, de kérlek, ha tudna valaki segíteni, tegye meg!
Az a gondom, hogy nem tudok Smiley-ket letölteni
. Már kétszer is regisztráltam a Smiley Centerbe, de nem tudok bejelentkezni egyik névvel sem, pedig a regisztrációt mindkét esetben elfogadta.
Mi lehet a gond? -
SP3.0.387.BETA
iylen stuff progit találtam de eddig semmi -
http://www.msgpluslive.net/scripts/by-date/page2/
most nézem itt 15 oldal letölthető van - azt a mindenit
1nap mire lenn az összes és azt se tom mire jo -
ja, így már értem -
szoktam, használni a googlet
csak most 1óráig kerestem vele a letölthető intellitamper 2.08 beta4-et amitől el ment a kedvem
múltkor kb 8órát szenvedtem kb 10db progiért vele