8023
  • Szuperkaraj
    szal.....már itt tartunk? már azzal is szórakoznak emberek hogy mások beszélgetéseibe nyúlnak bele....egyébként én nem tapasztaltam, Zone Alarm Security Suite - ot használok, bár nemhiszem hogy pont ez fogná meg ha más átengedi, de nemtom, majd szólok ha énis észreveszek vmit, csakhogy tuggyatok róla, minnél több szám látja, annál több vélemény van! :D
  • GixEr
    A subseven egy kellemes trojai program, kivaloan lehet turkalni vele masok gepeben...
  • akyyy
    thx
  • Elvie
    (ööö,olyat halottam,hogy ezt az írogatós marhaságot vagy egy subseven nevű trójai,vagy pedig egy mdx nevű program okozza,de ez utóbbi állítólag xp-n alapból nem fut.)
  • mjordanke
    megírtam privibe az msn címem
  • akyyy
    semit, össze voltunk hogy úgy mondjam veszve, szal már egy jó hónapja nem beszéltünk egymással:D
    és senki másnál nem láttam, hogy irtak volan a nevembe, nála meg igen... de inkbb kiléptem az msnből, felmentem a fentr lévő java msnel, sűr bocsánat kérésekkel , hogy nem én írtam, de már ott is elkedze küldögetni , igaz, én már nme láttam.

dc-n azt írják virus...
    ha priviben meg tudnád adni az msn cimedet, kitalálhatnák mi lehet vele
  • mjordanke
    úgyfest ez most indult útjára. de nem értem hogy. nod32 nem talál semmit. kerion és windows tűzfalon átjön. Ákombákom te fogadtál attól a személytől mostanában valami filet?
  • akyyy
    beszélgetek valakivel msnen, egyszer csak mintha én írnám neki hogy hülye picsa
    aztán azt, hogy te ribanc
    majd azt hogy fordulj fel
    valami ilyesmit!
    eddig nem tapasztaltam igaz senkinél, csak nála, azért legyetek ti is óvatosak!
  • Laky
    ?????
  • akyyy
    itt írkál valakivel anevemben:S:S:S ez valami hackerség vagy nemtom... valami nagoyn nem stim
  • akyyy
    nálam is megjelnet ez:S:S:S
  • Laky
    lol
  • Laky
    mármint úgyérted, hogy chatelni?
  • Laky
    fogalmam nincs, még nem próbáltam, de rákérdezek...
  • geri15
    és így lehet akkor beszélgetni azokkal is akiknek a 7.5-ös msn-ük van?
  • Laky
    [center]MSN.Messenger.8.Beta.With.Patch-BiTYE

Hogyan kell elindítani?
    1.) Feltelepíted az MSN-t, majd az MSNP13Downgrader-t
    2.) Futtatod az MSNP13Downgrader.exe-t ("C:\Program Files\MSN Messenger\MSNP13Downgrader.exe"), majd elindítod az MSN-t

*.) Van akinek másik fajta patch-el megy: (miden partner offline-nak látszik tőle)

Eddigi tapasztalatok:

Jobb mint a 7-es?
    Jobb. Csak ezt az MSNP13-at kell megtűrni a smiley reklámjával, mert amúgy nem működne, ugyanis ez csak a bétatesztereknek való, ez a progi meg behülyíti. Színt úgy változtathattok, hogy a kis festékesvödörre katt és ott válogatni.

Viszi a Messenger Plus!-t?
    Nem, viszont van offline message. Szóval, ha írsz egy offline embernek, aki később bejelentkezik, megkapja az üzenetet.

Fájl átvitel hogyan?
    Fájl átvitelnél, ha megkérdezi Shared Foldert-t, kattintsatok a NO-ra, mert akkor küldi át rendesen a fájlt.

Bugos?
    Én nagyobb bugra még nem leltem benne, lehet azért mert csak simán használom? :)

Final verzió mikorra várható?
    Mivel ez nem publikus változat, nem mostanában.
  • mjordanke
    nem ő. így indult: tomi mondja h katával beszélget de valaki helyette ír néha katának. aztán egyszercsak én is tapasztaltam h valaki tomi helyett válaszolt nekem. majd valaki helyettem reagált tominak. aztán meg beszélgetek petivel és valaki helyettem ír egyszercsak petinek, majd peti helyett válaszol nekem
  • akyyy
    1, valszeg a partnered szórakozott.
    2, Eszközök>Beállítások>Adatvédelem- csak az engedélyezett partnerek küldhetnek üzenetett, vmi iyesmi, legyen kipipálva
  • mjordanke
    ugyanaz a probléma mint amit totya korábban írt:
    "mit sem sejtve beszélgetett egy partnerével, aztán egyszercsak, mintha hárman lettek volna, elkezdett valaki az ő nevében írogatni, szal ugyanolyan néven, csak össze-vissza.. lehetséges, hogy vannak ilyen progik, amivel ilyen kedvességeket lehet? vagy hogy van ez? tapasztalt már valaki hasonlót?"

szóval a lényeg: valaki tud a te nevedben meg a partnereid nevében is írni
  • akyyy
    én ezt nem teljesen értem
  • mjordanke
    sziasztok!

tudna nekem valaki segíteni:
    7es msnem van. és egyszercsak azt tapasztaltam h egyik haver ír miközben nem írt. aztán valaki helyettem válaszolt neki. majd már másik partner helyett is tudott valaki írni nekem. meg neki helyettem válaszolni. ez mi? vírus vagy valami plugin? hogy lehet blokkolni?
  • akyyy
    de ez nem publikus beta, hisz 7-5nek is volt betája, meg miegymás... amit hivatalosan le lehetett tölteni:) szal csak vigyázni vele
  • geri15
    már leszedtem és csak gyorsan átfutottam, de asszem igen
    új parner hozzáadásánál rengeteg új opció van, meg a Settingsnél is, meg alapból lehet asszem skinezni a cuccost... kb 5 percet néztem mer miután visszaolvastam és láttam hogy nem megy a régivel együtt akkor leszedtem

de ha felteszed sem túr bele semmibe, nekem legalábbis miután visszatettem a 7.5-öst maradt minden a régiben
    az egész 10 perc, megéri megnézni azért
  • totya24
    esetleg tudnál párat mondani?
    csak hogy ne kelljen felrakonom potyán.:)
  • bertino
    na... addig meg simán kibírom 7.5el is, nem halok bele
  • geri15
    Megnéztem, egy az hogy jobban néz ki, rengeteg új (és sztem hasznos funkciót) láttam, az egész letisztultabb, meg jobb is, csakhát ugye nemlehet dumálni a többiekkel ha nekik nincs meg. :|
    Teljes
  • NuCLEARScoRp
    Állítólag csak 2006 elején jön a teljes...
  • GregSB
    "hát ha beta akkor nemsoká itt a full is"

jah, majd ha megjelenik a Windows Vista...
  • bertino
    hát ha beta akkor nemsoká itt a full is... kivárom azt nem szarakszok betaval
  • GregSB
    thx!
  • geri15
    hm
    le kell hozzá törölni a 7-est?
  • NuCLEARScoRp
    Feldobtam ide, de még az újítások nagy része hiányzik belőle és csak olyan partnerrel tudsz csevegni akinek szintén a 8-as verzió van...

MSN8 beta
  • GregSB
    Méshonnan nem lehet letölteni? Nekem sajna nincs accom oda, más torrent siteokon viszont nem találom. (Letöltöttem egy MSN 8-at isohuntról de az egy feltupírozott 7es volt)
  • NuCLEARScoRp
    Egyébként nemsokára át kell nevezni a Topicot mert az új MSN neve Windows Live Messengerre változott!!

Akinek van accountja Majomparádéra onnan le is szedheti a 8-as Beta verziót!!
  • akyyy
    amug yaz a verzió amit ujnka mondanak sokan, már réges rég be van linkelve lentre...
    de elkövetkező hetekben ha kijön valami uj a 3 legnépszerűbb dologtól (msn, msnplus, stuffplugin) kiteszem a banner alá
  • akyyy
    PLZ faq elérhetőségét, thyx
  • geri15
    hy arcok
    kijött vmi új verziója az msnnek, megnemmondom hányas..
    tud valami lényeges újítást? o_O MSN 8 mikor jön ki? Faintosak a képek belőle
  • akyyy
    áhhhhhhhhhhhhhh de **********, mér vagy offline módba álírva az IE???? gyorsan menj , indítsd el az IE-t, fájl menü , és vedd ki a kapcsolat nélküli munkából a pipát:D
  • windrunner
    Trillian ezt írja ki:S

[15:03] *** Creating connection "[email protected]"
    [15:03] *** Error while connecting (Error Code: 2). Disconnecting.
    [15:03] *** We could not sign you in to MSN Messenger because Internet Explorer is currently set to work offline. Please change this setting on your browser's File menu, and then try signing in again.
  • akyyy
    az átjáród nem müxik...nemtom mi az:D nem nem jó:D
    javítsd meg, ha nem lesz jó akkor járj utánna h mi lehet az és mért nem megy4 más ötletem nincs:(