8023
-
nem hivatalos, szal csak aki meri (én nem) -
MSN LIVE MESSENGER 8 BETA -
sztem ez memóriakártyától függ, vagy géptől, esetkeg oprendszertől! -
de ha másnál is fel van téve a discovery, akkor lebuksz:D
-
Szuperkaraj #3549 elméletileg nem írja ki, de nálam nem működik....mondjuk nem is kell, nem akarok mások nevében írni :) -
jah, felfedeztem benne (7.5) egy kisebb hibát. ha egymás után folyamatosan nyomogatod a letiltást egy beszélgetőablak sarkában, akkor legközelebb mikor oda tolod az egeret, homokórát fog mutatni, de kattintani lehet (és a homokóra addig nem fog onnan elmenni amíg újra nem indítod az msn-t). és nem csak nálam volt ez így. -
igen? :D
akkor ez nagyon jó kis progi :D
-
csak a te oldaladon írja ki a másik ablakában ez nem látszik azthiszem -
ezzel az !imitate-el az az egyetlen baj, amikor elküldjük a parancsot, kiírja azt is :) -
Szuperkaraj #3544 Messenger Discovery programot leszeded, és ott az !imitate parancsot írod a szöveged elejére....egyébként meg néha vissza kéne olvasni, plzhtx
-
haljátok hogy lehet a másik nevében irni? mert ledöbbentem mikor hozzám szolt msnen a haverom és ra akartam a válat iri erre ott volt és tudom hogy ö irta ....ez tiszta LOL
ezt tudni akarom én is -
Szuperkaraj #3542 és csak azért nem indult el? :Oo -
Na srácok megoldottam a problémát.Nod 32-t használok és a belső tűzfalam kiírta hogy a verzió elavult.Én leszedtem a legújabbat feltelepítettem.Elindítottam és kiírta hogy ellenőrizzem a rendszerdátumot és időt mert nem helyesen van megadva.Megnéztem és 2005 helyett 2000 volt.Átállítottam a mai dátumra.Elindítottam az MSN-t és csodák csodájára bejelentkezett.Nem tudom a rendszeridőnek mi köze az msn-hez de a lényeg hogy már működik. -
Szuperkaraj #3540 jah.....del :D -
Senkinek nem volt ilyen problémája?NEm is tudjátok a megoldást? -
na ez most hogy jön ide?
látom, nem véletlen az a pár büntetőpont.
-
delplzhtx -
D: -
ha olyan vlaki is olvassa ezt a topikot aki ért a php-nuke, hoz apachzo, mysql-hez... És segítene nekem az alapoktól felépíteni egy php-nuke os oldalt... Kérem segítsetek... Aki hajlandó sesítni annak: /msn/ [email protected]
Köszönöm szépen
zXp
The FlashBack
ZLH
/ez mind én vagyok?D/
kérlek segítsetek nekem
Thanks
-
Nekem is ugyanez a hibám.Adam még nem segített senki.Én már ott tartok hogy újra kéne tenni a rendszert.Nálam is lefttaom a hibakeresést de mindennél pipa van tehát jól működik.Közbe meg mégsem jelentkezik be.Megpróbáltam én is újratenni.De semmi.Légyszi segítsetek mindkettőnknek. -
Elovastam a FAQ-ot de nem találtam benne a problémámra választ.
Messenger 7.5öm van és egy jó ideje nem tudok bejelentkezni mert azt írja ki ,hogy a bejelentkezés sikertelen később próbálja ,aztán van valami hibajavító is ott ami persze nem segí semmit csak kipipál mindent. Már újratelepítettem kikapcsoltam a tűzfalat és a vírusírtó és egy másik felhasználónévvel sem tudtam belépni ,mi a hiba mit csináljak???
-
én is reméltem hogy nem, de pff!! -
őőő ennyire nem érdekel, csak hogy tudjam miről van szó és tudjak védekezni ellene :) azért köszi :P remélem az én haverjaim nem ennyire elvetemültek -
link hozzá -
discovery !imitate parancs.
beírod a szöveg elejére hogy '!imitate valami'
és enter, akkor a következőben a partner nevével írja ki a szöveget.
viszont ha mindkét félnke fel van téve a discovery, akkor csak azt fogjaltni apartner hogy az ő betűtipusával írtad a szöveget:)
-
Szuperkaraj #3528 vagy mozilla is jó... -
internet explorer pl -
a naplózott beszélgetéseimet milyen programmal kell megnyitni?mert eddig minden jó volt,viszont felraktam a dreamweaver-t és az nyitja meg mostantól.
előre is köszi. -
Szuperkaraj #3525 hát ha jól tudom....akkor mások nevében írhatsz, miközben te nem vagy a részese a beszélgetésnek...ha jól tippelek... -
milyen feature-ről is van szó?
elmondanád pár szóban? O.o -
asszem ki jelenthetem, msn disccoveryvel lehet ilyet csinálni!!!!
csnálokhatok hozzá majd egy gyorsfaq-t, hogy hogyan is.... remélem ivaítják mert nekem nagyon nem jön be ez a feature:( -
akkor marad a másik.nem?(nem tudom,én is csak találgatok,velem szerencsére még nem fordult elő ilyen) -
Szuperkaraj #3521 szal úgy értem, hogy akiknél ez eddig jelentkezett azoknak XP-je van vagy nem? -
Szuperkaraj #3520 ez oké, de nemhiszem hogy itt senkinek nincs XP-je.... -
Szuperkaraj #3519 de azt mondja hogy ő nem tud olyanról hogy két másik ember beszélgetésébe bele lehet-e nyúlni vele.....sajnos nem árulta el mivel csinálja -
ld #3510... -
Szuperkaraj #3517 nekem most csinálta egyik haverom, azt mondja egy progival lehet csinálni, én nevemben tud nekem írkálni, olyan mintha StuffPluginnal egy pillanat alatt megváltoztatná a nevét, betűtípusát, mindent, aztán vissza az egész
-
veh -
nekme is az van..:| na de mind1.... várok ujra amig megint nem tapasztalom -
Nekem elég egy NOD32 semmi más nem kell. Mindent kiszűr, igaz tűzfal nincsen beleépítve de arra nincs is szükségem, elég egy jó vírusírtó.