8023
  • akyyy
    nem hivatalos, szal csak aki meri (én nem)
  • akyyy
    MSN LIVE MESSENGER 8 BETA
  • akyyy
    sztem ez memóriakártyától függ, vagy géptől, esetkeg oprendszertől!
  • akyyy
    de ha másnál is fel van téve a discovery, akkor lebuksz:D
  • Szuperkaraj
    elméletileg nem írja ki, de nálam nem működik....mondjuk nem is kell, nem akarok mások nevében írni :)
  • Mricu
    jah, felfedeztem benne (7.5) egy kisebb hibát. ha egymás után folyamatosan nyomogatod a letiltást egy beszélgetőablak sarkában, akkor legközelebb mikor oda tolod az egeret, homokórát fog mutatni, de kattintani lehet (és a homokóra addig nem fog onnan elmenni amíg újra nem indítod az msn-t). és nem csak nálam volt ez így.
  • Laky
    igen? :D
    akkor ez nagyon jó kis progi :D
  • xxdani
    csak a te oldaladon írja ki a másik ablakában ez nem látszik azthiszem
  • Laky
    ezzel az !imitate-el az az egyetlen baj, amikor elküldjük a parancsot, kiírja azt is :)
  • Szuperkaraj
    Messenger Discovery programot leszeded, és ott az !imitate parancsot írod a szöveged elejére....egyébként meg néha vissza kéne olvasni, plzhtx
  • sike
    haljátok hogy lehet a másik nevében irni? mert ledöbbentem mikor hozzám szolt msnen a haverom és ra akartam a válat iri erre ott volt és tudom hogy ö irta ....ez tiszta LOL
    ezt tudni akarom én is
  • Szuperkaraj
    és csak azért nem indult el? :Oo
  • saviola83
    Na srácok megoldottam a problémát.Nod 32-t használok és a belső tűzfalam kiírta hogy a verzió elavult.Én leszedtem a legújabbat feltelepítettem.Elindítottam és kiírta hogy ellenőrizzem a rendszerdátumot és időt mert nem helyesen van megadva.Megnéztem és 2005 helyett 2000 volt.Átállítottam a mai dátumra.Elindítottam az MSN-t és csodák csodájára bejelentkezett.Nem tudom a rendszeridőnek mi köze az msn-hez de a lényeg hogy már működik.
  • Szuperkaraj
    jah.....del :D
  • saviola83
    Senkinek nem volt ilyen problémája?NEm is tudjátok a megoldást?
  • totya24
    na ez most hogy jön ide?
    látom, nem véletlen az a pár büntetőpont.
  • Laky
    delplzhtx
  • akyyy
    D:
  • The FlashBack
    ha olyan vlaki is olvassa ezt a topikot aki ért a php-nuke, hoz apachzo, mysql-hez... És segítene nekem az alapoktól felépíteni egy php-nuke os oldalt... Kérem segítsetek... Aki hajlandó sesítni annak: /msn/ [email protected]

Köszönöm szépen
    zXp
    The FlashBack
    ZLH
    /ez mind én vagyok?D/
    kérlek segítsetek nekem
    Thanks
  • saviola83
    Nekem is ugyanez a hibám.Adam még nem segített senki.Én már ott tartok hogy újra kéne tenni a rendszert.Nálam is lefttaom a hibakeresést de mindennél pipa van tehát jól működik.Közbe meg mégsem jelentkezik be.Megpróbáltam én is újratenni.De semmi.Légyszi segítsetek mindkettőnknek.
  • Adam II
    Elovastam a FAQ-ot de nem találtam benne a problémámra választ.
    Messenger 7.5öm van és egy jó ideje nem tudok bejelentkezni mert azt írja ki ,hogy a bejelentkezés sikertelen később próbálja ,aztán van valami hibajavító is ott ami persze nem segí semmit csak kipipál mindent. Már újratelepítettem kikapcsoltam a tűzfalat és a vírusírtó és egy másik felhasználónévvel sem tudtam belépni ,mi a hiba mit csináljak???

• akyyy
    én is reméltem hogy nem, de pff!!
  • geri15
    őőő ennyire nem érdekel, csak hogy tudjam miről van szó és tudjak védekezni ellene :) azért köszi :P remélem az én haverjaim nem ennyire elvetemültek
  • akyyy
    link hozzá
  • akyyy
    discovery !imitate parancs.
    beírod a szöveg elejére hogy '!imitate valami'
    és enter, akkor a következőben a partner nevével írja ki a szöveget.

viszont ha mindkét félnke fel van téve a discovery, akkor csak azt fogjaltni apartner hogy az ő betűtipusával írtad a szöveget:)

• Szuperkaraj
    vagy mozilla is jó...
  • HiPPoNaX
    internet explorer pl
  • PLackó
    a naplózott beszélgetéseimet milyen programmal kell megnyitni?mert eddig minden jó volt,viszont felraktam a dreamweaver-t és az nyitja meg mostantól.
    előre is köszi.
  • Szuperkaraj
    hát ha jól tudom....akkor mások nevében írhatsz, miközben te nem vagy a részese a beszélgetésnek...ha jól tippelek...
  • geri15
    milyen feature-ről is van szó?
    elmondanád pár szóban? O.o
  • akyyy
    asszem ki jelenthetem, msn disccoveryvel lehet ilyet csinálni!!!!
    csnálokhatok hozzá majd egy gyorsfaq-t, hogy hogyan is.... remélem ivaítják mert nekem nagyon nem jön be ez a feature:(
  • Elvie
    akkor marad a másik.nem?(nem tudom,én is csak találgatok,velem szerencsére még nem fordult elő ilyen)
  • Szuperkaraj
    szal úgy értem, hogy akiknél ez eddig jelentkezett azoknak XP-je van vagy nem?
  • Szuperkaraj
    ez oké, de nemhiszem hogy itt senkinek nincs XP-je....
  • Szuperkaraj
    de azt mondja hogy ő nem tud olyanról hogy két másik ember beszélgetésébe bele lehet-e nyúlni vele.....sajnos nem árulta el mivel csinálja
  • Elvie
    ld #3510...
  • Szuperkaraj
    nekem most csinálta egyik haverom, azt mondja egy progival lehet csinálni, én nevemben tud nekem írkálni, olyan mintha StuffPluginnal egy pillanat alatt megváltoztatná a nevét, betűtípusát, mindent, aztán vissza az egész
  • bertino
    veh
  • akyyy
    nekme is az van..:| na de mind1.... várok ujra amig megint nem tapasztalom
  • geri15
    Nekem elég egy NOD32 semmi más nem kell. Mindent kiszűr, igaz tűzfal nincsen beleépítve de arra nincs is szükségem, elég egy jó vírusírtó.