8023
  • akyyy
    nem látod azt a csunya piros betűt vagy mi?A FAQ-t tessék használni!!!
  • Laky
    én eddig úgy tudtam, hogy ez a topik részben a problémák megoldására van, nem pedig másik szoftverek ajánlgatására...
  • sike
    hát hogy nem megy az msn használja ezt LOL
  • Laky
    hogy jön ide a trillian?
  • Kiscsillaggm
    Trillan??és az mi?
  • bertino
    reklám nélkül tedd fel :)
    nah meg használj tűzfalat és vírusirtót

nekem ilyen kombinációval semmi reklám, semmi POPUP és semmi vírus (koppkopp)
  • kRockA
    amúgy a plusról mi a véleményetek? nektek is bejön töle az a sok szenny meg trójai? én egyszer felraktam de azóta féltem a gépem az ilyenektől...
  • sike
    trillan vagy hogy irják
  • kRockA
    sziasztok! 2 dolog érdekelni:
    1.:letöltöttem az msn 8.0-t, de nem tok bejelentkezni azt írja hogy az acc nem használható ezzel a verzióval...patchelni kell? mert azt nem csináltam... + milyen új opciók vannak ebben, megéri feltenni? és nem cseszi szét a gépet mivel h nem hivatlaos?
    2.:Miket tudtok még a discoveryvel? Én ennyit: más nevében írni, képetlopni de csak kicsiben (ha vki elmondaná nagyban hogy lehet megköszönném) megnézni ki tiltott le v törölt, ki milyen verziót használ + mióta online

Remélem válaszoltok, előre is köszi:)
  • Kiscsillaggm
    Sziasztok!!

Lenne egy olyan gondom hogy bejelentkezésnél a messengerem állandóan lefagy ha sima xp ha sp 2-es van fent.Xp újra telepítés sem oldotta meg a problémát.Ha valaki tud segíí please
  • NuCLEARScoRp
    Ha Outpost tűzfalat használnál, abban van hírdetés blokkoló... simán kilövi a szmájli reklámot...
  • SASboy
    oks. sry
  • Laky
  • GregSB
    Olvass vissza nemrég volt róla szó.
  • SASboy
    Nem tudja valaki mi annak a proginak vagy pluginnak a neve, amivel msn-n tudok a partnerem neve alatt írni? Tehát én írok, de nem az én nevem jelenik meg hanem az övé.
  • geri15
    Én addig nem is fogok cserélni amíg nem lesz hozzá StuffPlugin, meg MSN Plus :| Magyar változat nem fontos, csak ezek legyenek meg
  • bertino
    sztem is míg nincs értelmes, használható, hivatalos 8as beta, felesleges cserélni -.-
  • akyyy
    helyes:)
  • GregSB
    Mind1, már uninstalláltam a beta8at mert nagyon idegesített. Annyival nem tud többet a 7.5höz képest hogy azt a gusztustalan smiley-reklámot bámuljam állandóan :)
  • bertino
    PC tuning topicban is... IPstől ki kellene tiltani a srácot az SGről :@@@@
  • geri15

moderátor nevének, és logójának lopása
  • bertino
    jah bocsi
  • Laky
    patch az msn 8 elindításához
  • bertino
    miaza downgrader ?
  • Laky
    leviszed tálcára
  • GregSB
    Ehh titeket nem idegesít rohadtul a downgrader? Nem lehet sehogy eltűntetni?
  • GregSB
    Király, akkor felteszem
  • NuCLEARScoRp
    igen
  • GregSB
    Ezzel lehet már látni azokat, akik 7.xes messengert használnak?
  • NuCLEARScoRp
    Az első 0290-es Build után máris itt a 0328-as, kicsit szebb, kicsit okosabb:

Windows Live Messenger 8.0 Build 0328

Patch:

MSNP13 to MSNP12 down grader
  • Szuperkaraj
    én addig nem teszem fel amíg nem lesz full és magyar :D .....szal várok még vagy 5-6 hónapot, de remélem hamarabb kijön
  • SpyMac
    ja
  • Laky
  • Laky
    jáj ezek a ronda 3D-s szmájlik :C
  • sike
    akkor hogy oldottad meg?
    engem nem enged be pöccsel sem
  • akyyy
    én addig fel sem teszem amig eleve nem lesz magyar:D
  • prezi
    beta-val amugysem kell foglalkozni :)
  • SpyMac
    nem lehetetlen működésre bírni, de az a patch ami van hozzá azzal nem mentem semmire

• Szuperkaraj
    énsem :)
  • Laky
    #3498 :)