8023
  • TRac
    Megvan a StuffPlugin,MSN Discovery X2,és az MSN Plus a gépen,MSN 7.5-re téve. Akarom látni hogy ha letilt vki.
    MSN Discovery X2-re jobbklikk>Contacts>Contacts List manager>és ott a filtereknél show contacts who deleted you-t kipipáltam,de nem irja ki aki letiltott,pedig hawerral kipróbáltam h letilt,de nem irta ki semmi. HELP hogyan kell!
  • Szuperkaraj
    áá...előszőr nézd meg nem-e gátolja vmi program, hameg nemtudod megnézni, vagy megnézted és nem találtál, akkor jöhet reinstall
  • The FlashBack
    igen...
    úgy látszik...
    reinstall oszt kész...
  • geri15
    nekem perfekt
  • Darth Sith
    működik mindenkinek az MSN rendesen? csak nálam írja ki azt hogy nem tud csatlakozni az MSN Messengerer serverhez?
  • geri15
    de hozzávetőlegesen megadja a méreteket, amit majd korrigálhatsz az ablak méretezésével miután beraktad a képet háttérnek
  • csum666
    Ez nem jó ötlet mer vizszintesen kisebb a kép mint az alt print screen...
  • csum666
    ok megprobálom...:)
  • geri15
    akkora felbontású amekkora az msn ablak egyértelműen. Alt-Printscreen-nel kapj le egy ablakot, mentsd el Paint-ben, és nézd meg hogy mekkora a felbontása a képnek. Értelemszerűen akkora képre lesz szükséged
  • geri15
    azt nemtutta szegény hogyan kell accountot regelni msnbe :) csak sajnos sokat lógott magyarról :D:DA::DDD
  • csum666
    Azt nem tudjátok az msnes bezsélgetések háttere mekoora felbontású neke ma pontos kéne mer ha túl nagy akkor torz lesz...
  • Szuperkaraj
    keráh :D nade mozsmá segíccs neki hate ennyire értetted amit mondott :D:D
  • geri15
    igazán nincsmit :DDD:DDd
  • Szuperkaraj
    jajj hát így már minden világos! :D:D kösz hogy segítettél hülye fejemen!! :D:D
  • Darth Sith
    hali, nem tudja mi lehet a gond az MSN-el? Kiírja hogy nem tud csatlakozni az MSN központhoz, és a hibaüzenet számát: "80048820" . Netezni meg mindent tudok, de ahogy ráklikkelek a bejelnetkzeésre, egyből kidobja ezt az ablakot.. Mi lehet a probléma?
  • geri15
    Nemérted?!?! HOGY KELL BELE REGISZTRÁLNI!!!+! eszt nemérti szegény
  • Szuperkaraj
    hogy mivan!?
  • MM2
    Hogy kell bele regisztrálni?????
  • egyes
    Szerintem így is rájöttél, hogy neked válaszoltam.
    Rossz a szemed, hogy ekkora betűkkel írtál??
    Biztos, különben azt is láttad volna, hogy a 3620-as hsz-nál, írtam: kipróbáltam a FAQ-ban ajánlott módszert, csak vmiért az nálam nem működött.
    Azért köszi, hogy ilyen segítőkész és értelmes fórumozó vagy.
    Szóval, köszi!
  • The FlashBack
    ????
    [HA MEG NEKEM /VAGY MÁSNAK/ ÍRSZ HASZNÁLD A VÁLASZ GOMBOT"
    KÖSZY

• egyes
    írtam, hogy már voltam ott és feltelepítettem azt a winks and modds-ot, de visszatette a gépre a4-es verziójú msn-t.
  • The FlashBack
    nem kell betenni mappába őket, de látog egy feliratot:
    AMELY FELHÍV HOGY HASZNÁLD A FAQ-T, HA MÁR TUDOD MI AZ!
  • egyes
    Segítsetek légyszi!
    Honnan lehet letölteni 7.5-höz smile-kat és animációkat.
    Vagy legalább hogy az msn melyik mapájába kell betenni őket.
    Köszi
  • akyyy
    Módosítsa Microsoft Passport Network rendszerbeli jelszavát.

1. Keresse fel a Microsoft Passport Network webhelyet.
    2. Ha még nem jelentkezett be a rendszerbe, kattintson a Bejelentkezés gombra, és a bejelentkezéshez kövesse a megjelenő utasításokat.

Ha nem tud bejelentkezni, vagy megváltoztatták jelszavát, ugorjon a 2. lépésre.
    3. Kattintson a Fiókadatok hivatkozásra, majd a jelszó módosítását lehetővé tevő hivatkozásra.
    4. A folyamat befejezéséhez kövesse a megjelenő utasításokat.
  • aandm
    Hy !
    Hogy lehet megváltoztatni a Jelszót?
    Pls segítsetek
  • GregSB
    Őőőbocs Vistát akartam írni.

Akkor ezekszerint rosszul tudtam.
  • NuCLEARScoRp
    Tévedés... MSN8 már jövő január/február környékén kijön.. Longhorn ami már Vista viszont csak decemberben...
  • GregSB
    Szerintem jövő tavasszal fog debütálni a Windows Longhornnal.
  • Pharaoh
    Végleges 8 mikor jön ki?
  • csum666
    Nah új mélem lett nos és ugy hogy a régit váltottam át erre! szoval a partnerek megmaradtak... de én nem tom őket felvenni.... henem csak ők ezzen segítsetek... mer hát az összes partner benn van csak nem kapcsolodnakot jelez...
  • csum666
    Ok értem de hát én nem hiszek már ebbe se emrt sztem emgszűnt a mél és esetleg t onlineos mélt tudtok adni?
  • akyyy
    outlookkal próbálkozz! oda be leher írni bármit kiszolgálóhoz... persze lehet hogy nem fogsz kapni mailt...
    sn helyett a tcomnak írj, hogy csináljanak egy átiránítást arra a mailra!
  • NuCLEARScoRp
    Talán ha letöltötted volna ezt akkor be is jelentkezne MSN8:

MSNP13Downgrader
  • csum666
    De nem létezik a mél érted tehát msn címknét megy de levelet nem tok fogadni meg semmi mer törölték....:( és hát ha 1 olyan mélt tudnál e adni ahol tudok vkine kirni hogy erősitse meg vmi hivatlaos microfostos embernek az nagyon jó lenne!!
  • akyyy
    hát.....
    próbálkozz az outlookkal. de előtte írj egymásik emailról oda, hátha megkapod, így tesztelve hogy müxik....
  • csum666
    régen ment de hát matavnetes volt és már nincs ilyen mélem.... de megerősiteni megkellene....mer elbasztma vmit és ujra meg kell erősíteni so vmi 5let?
  • akyyy
    hol volt az az email cim?
  • csum666
    HELP!!!!
  • The FlashBack
    már visszatettem:(:D
  • Szuperkaraj
    van...használj MSN Messenger 7.5 - öt