8023
-
TRac #3675 Megvan a StuffPlugin,MSN Discovery X2,és az MSN Plus a gépen,MSN 7.5-re téve. Akarom látni hogy ha letilt vki.
MSN Discovery X2-re jobbklikk>Contacts>Contacts List manager>és ott a filtereknél show contacts who deleted you-t kipipáltam,de nem irja ki aki letiltott,pedig hawerral kipróbáltam h letilt,de nem irta ki semmi. HELP hogyan kell! -
Szuperkaraj #3674 áá...előszőr nézd meg nem-e gátolja vmi program, hameg nemtudod megnézni, vagy megnézted és nem találtál, akkor jöhet reinstall -
igen...
úgy látszik...
reinstall oszt kész...
-
nekem perfekt -
működik mindenkinek az MSN rendesen? csak nálam írja ki azt hogy nem tud csatlakozni az MSN Messengerer serverhez? -
de hozzávetőlegesen megadja a méreteket, amit majd korrigálhatsz az ablak méretezésével miután beraktad a képet háttérnek -
Ez nem jó ötlet mer vizszintesen kisebb a kép mint az alt print screen... -
ok megprobálom...:) -
akkora felbontású amekkora az msn ablak egyértelműen. Alt-Printscreen-nel kapj le egy ablakot, mentsd el Paint-ben, és nézd meg hogy mekkora a felbontása a képnek. Értelemszerűen akkora képre lesz szükséged -
azt nemtutta szegény hogyan kell accountot regelni msnbe :) csak sajnos sokat lógott magyarról :D:DA::DDD -
Azt nem tudjátok az msnes bezsélgetések háttere mekoora felbontású neke ma pontos kéne mer ha túl nagy akkor torz lesz... -
Szuperkaraj #3664 keráh :D nade mozsmá segíccs neki hate ennyire értetted amit mondott :D:D -
igazán nincsmit :DDD:DDd -
Szuperkaraj #3662 jajj hát így már minden világos! :D:D kösz hogy segítettél hülye fejemen!! :D:D -
hali, nem tudja mi lehet a gond az MSN-el? Kiírja hogy nem tud csatlakozni az MSN központhoz, és a hibaüzenet számát: "80048820" . Netezni meg mindent tudok, de ahogy ráklikkelek a bejelnetkzeésre, egyből kidobja ezt az ablakot.. Mi lehet a probléma? -
Nemérted?!?! HOGY KELL BELE REGISZTRÁLNI!!!+!
eszt nemérti szegény
-
Szuperkaraj #3659 hogy mivan!? -
Hogy kell bele regisztrálni?????
-
egyes #3656 Szerintem így is rájöttél, hogy neked válaszoltam.
Rossz a szemed, hogy ekkora betűkkel írtál??
Biztos, különben azt is láttad volna, hogy a 3620-as hsz-nál, írtam: kipróbáltam a FAQ-ban ajánlott módszert, csak vmiért az nálam nem működött.
Azért köszi, hogy ilyen segítőkész és értelmes fórumozó vagy.
Szóval, köszi! -
????
[HA MEG NEKEM /VAGY MÁSNAK/ ÍRSZ HASZNÁLD A VÁLASZ GOMBOT"
KÖSZY
-
egyes #3654 írtam, hogy már voltam ott és feltelepítettem azt a winks and modds-ot, de visszatette a gépre a4-es verziójú msn-t. -
nem kell betenni mappába őket, de látog egy feliratot:
AMELY FELHÍV HOGY HASZNÁLD A FAQ-T, HA MÁR TUDOD MI AZ! -
egyes #3652 Segítsetek légyszi!
Honnan lehet letölteni 7.5-höz smile-kat és animációkat.
Vagy legalább hogy az msn melyik mapájába kell betenni őket.
Köszi
-
Módosítsa Microsoft Passport Network rendszerbeli jelszavát.
1. Keresse fel a Microsoft Passport Network webhelyet.
2. Ha még nem jelentkezett be a rendszerbe, kattintson a Bejelentkezés gombra, és a bejelentkezéshez kövesse a megjelenő utasításokat.
Ha nem tud bejelentkezni, vagy megváltoztatták jelszavát, ugorjon a 2. lépésre.
3. Kattintson a Fiókadatok hivatkozásra, majd a jelszó módosítását lehetővé tevő hivatkozásra.
4. A folyamat befejezéséhez kövesse a megjelenő utasításokat. -
Hy !
Hogy lehet megváltoztatni a Jelszót?
Pls segítsetek
-
Őőőbocs Vistát akartam írni.
Akkor ezekszerint rosszul tudtam. -
Tévedés... MSN8 már jövő január/február környékén kijön.. Longhorn ami már Vista viszont csak decemberben... -
Szerintem jövő tavasszal fog debütálni a Windows Longhornnal. -
Végleges 8 mikor jön ki? -
Nah új mélem lett nos és ugy hogy a régit váltottam át erre! szoval a partnerek megmaradtak... de én nem tom őket felvenni.... henem csak ők ezzen segítsetek... mer hát az összes partner benn van csak nem kapcsolodnakot jelez... -
Ok értem de hát én nem hiszek már ebbe se emrt sztem emgszűnt a mél és esetleg t onlineos mélt tudtok adni? -
outlookkal próbálkozz! oda be leher írni bármit kiszolgálóhoz... persze lehet hogy nem fogsz kapni mailt...
sn helyett a tcomnak írj, hogy csináljanak egy átiránítást arra a mailra! -
Talán ha letöltötted volna ezt akkor be is jelentkezne MSN8:
MSNP13Downgrader -
De nem létezik a mél érted tehát msn címknét megy de levelet nem tok fogadni meg semmi mer törölték....:( és hát ha 1 olyan mélt tudnál e adni ahol tudok vkine kirni hogy erősitse meg vmi hivatlaos microfostos embernek az nagyon jó lenne!! -
hát.....
próbálkozz az outlookkal. de előtte írj egymásik emailról oda, hátha megkapod, így tesztelve hogy müxik.... -
régen ment de hát matavnetes volt és már nincs ilyen mélem.... de megerősiteni megkellene....mer elbasztma vmit és ujra meg kell erősíteni so vmi 5let? -
hol volt az az email cim? -
HELP!!!! -
már visszatettem:(:D
-
Szuperkaraj #3635 van...használj MSN Messenger 7.5 - öt