8023
  • puma1
    És hol tudom kikapcsolni a kapcsolat nélküli munkát????
  • Aquir
    Internetes Explorer és az interneten :)
  • puma1
    Mi az az IE és hol van????
  • yeppy
    Hááj...
    egy kérdés...
    miért van az h ha a gépen rendszergazda jelszóval vagyok bejelentkezve akkor vannak msn megjelenító képek...
    de ha nem rendszergazdaként akkor nem tudok betenni semmilyen képet..
    mitől van ez.... ????
  • Szuperkaraj
    jah :D:D
  • geri15
    ezt sajnos mi nem tudjuk megoldani, mivel az MSN Messenger is microsoft™ termék ezért ez így van.
    For further support: [email protected]
    Thanks
  • geri15
    bezzeg amikor még kissrác voltam... [nozstalgiázik] SA:AD:SAADD:DA:DA:S:Dsasdas
  • littleNorbi
    Úgy értettem, ha pl az IE Working Offline-ba van a Mess nem jelentkezik be, és én azt akarom, hogy ha a Firefox van Working Offline-ba akkor ne jelentkezzen be.Tehát ezzel azt akarom mondani hogy Ie-hez abszolút ne kötődjön.
  • akyyy
    sztem az IE-debn be van kapcsolva a "Kapcsolat nélküli munka" , szal próbálkozz vele és állítsd vissza!!!
  • Szuperkaraj
    hát ja, ezek a mai fiatalok :D
  • geri15
    így van, normálisan kérdeztem amire normális választ vártam
    well, ezt nem mindegyik ezsgés tudja produkálni :||
  • ngcsnet
    ööhh.
  • Laky
    azt kérdezte, elmagyaráznád-e részletesebben, hogy pontosan mire is gondolsz?
    "mi a bajod?" - normálisabban is meg lehetne kérdezni...
  • Szuperkaraj
    inkább neked mi a bajod?
    nem érti amit kérdeztél, mellesleg én sem, szal ha választ akarsz akkor kérdezd meg mégegyszer, valahogy egyszerűbben!
    És ne így reagálj hogy mi a bajod mert akkor szarba sem fognak nézni, és mindenki szarni fog rád
    htx
  • littleNorbi
    mi a bajod?
  • puma1
    Nekem olyan problémáám lenne hogy nem jön be a net és az msn-se de viszont a Mouilla megy simán! Az Msn-t nem lehet valahogg átirányítani a Mozillára?
  • The FlashBack
    hát remélem is:D
  • Wacak
    ngcs

Ok. Ezt sajnos nem tudhattam de legközelebb már tudni fogom
  • ngcsnet
    ngcs, ha kérhetném, az a "net" csak egy hiba folytán került oda:DD
  • fat
    sziasztok.valaki segítsen,nem tudjátok,miért van az,hogy eddig tökéletesen működött a hangátvitel,most meg egyszerre csak én hallom a másikat,ő meg engem nem?semmi állítás nem történt,egyik napról a másikra lett ilyen...
  • Zetorg
    köszönöm.
    most megyek és leüvöltöm az arcát :@
  • totya24

msn discovery !imitate parancsával a beszélgetőpartnered ír a Te nevedben...
  • Zetorg
    helosziasztok

msn-eztem a minap, mint minden nap és egyszer csak valaki elkezdett a nevemben irogatni.válaszolt a partnerem kérdéseire, beszólt neki.mondtam a partnernek, hogy nem én írom az meg hülyének nézett :S

találkozott valaki ilyesmivel?
    egy haver mondta, hogy nála is volt ilyen, állítólag valamilyen pluginról van szó...
  • Wacak
    akyyy!

Bocsi, az előbb elírtam kissé a nevedet :-)

Köszi szépen a segitséget. Akkor marad ez a megoldás. Hagyom a letiltott és törölt listán, s majd remélem megúnja a próbálkozást és Ő is letöröl előbb-utóbb.
    Ok. nem tévesztem össze a partnerlistát a beállításbeli nevekkel! Köszi a figyelmeztetést :-)

:-D
  • akyyy
    na szal igazam lett.
    ha te le akarod törölni teljesen Xy-t a listádról, letörlöd, de de nem csak innen, hanem a beállításoknál is le szeretnéd törölni, akkor az csak ugy lehetséges, ha már XY- is letöröld téged a partnerlistájáról. Nála lehet h még fent leszel a beállításainál(!), de ő is csak akkor tud téged törölni ha te kitörölted a partnerlistádból!
    de vigyáz, ne téveszt össze a partnerlistádat a beállíátosbeli nevekkel!
  • Wacak
    Ákombákom!

Én is töröltem már partnert a listámról, (azért is kérdeztem, hogy miként lehet megoldani) de azt sajnos nem tudom miért sikerült, illetve azt nem tudom, hogy most miért nem sikerül. Ha csak akkor engedi, ha a másik fél is töröl, az érdekes, mert Ő hogy tud törölni.. s nekem miért nem sikerül.

Azért nagyon köszi a segítséget :-D
  • geri15
    ezt kifejtenéd?
  • littleNorbi
    Hogy lehet beállítani hogy a Messenger nem az Internet Explorer-re épüljön, hanem a Firefox-ra?
  • akyyy
    erre már én is keresema választ, volt már amikor vkit le tudtam törölni, de nemtudom hogy hogy.

elméálegileg, de nem biztos, ugy van hogy ha ő is törölt téged, onnét le tudod törölni. és a discovery megy egyéb pluginok ezt figyelve jelzik, ha valaki törölt a listájáról! minjdárt megnézem hogy igy van e!
  • bertino
    lehet
  • Doomguy
    az mitöl lehet hogy nem engedi hogy megerósítsem az e-mail címemet?
    lehet attol hogy primpostán regisztráltam az e-mail cimemet?
  • Wacak
    ngcsnet rátapintott a lényegre :-)) Azt szeretném, ha a partner listjáról is lekerülnék.

Az msn-ben, a beállitások - adatvédelem - letiltott partnerek listájáról is le lehessen törölni, eltűnjön végre. Van is ilyen opció benne, hogy törlés, de valami miatt nem aktiv, ezért nem is lehet véglegesen eltávolítani.
  • Doomguy
    tudtok msn hez olyan oldalt ahonnan plussz cuccokat tudok leszedni?
  • ngcsnet
    lol
  • ngcsnet
    nyilván azt hogy a másik fél partnerlistájáról lekerüljön wacak
  • totya24
    hát ha letiltottad, meg törölted a partnerlistádról, akkor honnan akarod még törölni?:)
    szal mit értessz végleges törlés alatt?
  • Wacak
    Sziasztok!
    Szeretném megtudni, hogy van-e mód arra, hogy az msn-ből partnert töröljek. Nem a letiltásra gondoltam, hanem a végleges eltávolításra. A kellemetlenkedő partnert már letiltottam és töröltem is, a listámon nincs is jelen, de a végleges törlést valamiért nem engedi a program.

A segítséget előre is köszönöm

Wacak
  • bertino
    csak elmondta a véleményét hagyjadmár
  • ngcsnet
    te mindenkinek beszólsz bazdmeg??!!!? ajjá má le..
  • ngcsnet