8023
-
puma1 #3755 És hol tudom kikapcsolni a kapcsolat nélküli munkát???? -
Internetes Explorer és az interneten :) -
puma1 #3753 Mi az az IE és hol van???? -
Hááj...
egy kérdés...
miért van az h ha a gépen rendszergazda jelszóval vagyok bejelentkezve akkor vannak msn megjelenító képek...
de ha nem rendszergazdaként akkor nem tudok betenni semmilyen képet..
mitől van ez.... ???? -
Szuperkaraj #3751 jah :D:D -
ezt sajnos mi nem tudjuk megoldani, mivel az MSN Messenger is microsoft™ termék ezért ez így van.
For further support: [email protected]
Thanks
-
bezzeg amikor még kissrác voltam... [nozstalgiázik] SA:AD:SAADD:DA:DA:S:Dsasdas -
Úgy értettem, ha pl az IE Working Offline-ba van a Mess nem jelentkezik be, és én azt akarom, hogy ha a Firefox van Working Offline-ba akkor ne jelentkezzen be.Tehát ezzel azt akarom mondani hogy Ie-hez abszolút ne kötődjön. -
sztem az IE-debn be van kapcsolva a "Kapcsolat nélküli munka" , szal próbálkozz vele és állítsd vissza!!! -
Szuperkaraj #3746 hát ja, ezek a mai fiatalok :D -
így van, normálisan kérdeztem amire normális választ vártam
well, ezt nem mindegyik ezsgés tudja produkálni :|| -
ööhh. -
azt kérdezte, elmagyaráznád-e részletesebben, hogy pontosan mire is gondolsz?
"mi a bajod?" - normálisabban is meg lehetne kérdezni... -
Szuperkaraj #3742 inkább neked mi a bajod?
nem érti amit kérdeztél, mellesleg én sem, szal ha választ akarsz akkor kérdezd meg mégegyszer, valahogy egyszerűbben!
És ne így reagálj hogy mi a bajod mert akkor szarba sem fognak nézni, és mindenki szarni fog rád
htx -
mi a bajod? -
puma1 #3740 Nekem olyan problémáám lenne hogy nem jön be a net és az msn-se de viszont a Mouilla megy simán! Az Msn-t nem lehet valahogg átirányítani a Mozillára? -
hát remélem is:D -
ngcs
Ok. Ezt sajnos nem tudhattam
de legközelebb már tudni fogom
-
ngcs, ha kérhetném, az a "net" csak egy hiba folytán került oda:DD -
fat #3736 sziasztok.valaki segítsen,nem tudjátok,miért van az,hogy eddig tökéletesen működött a hangátvitel,most meg egyszerre csak én hallom a másikat,ő meg engem nem?semmi állítás nem történt,egyik napról a másikra lett ilyen... -
köszönöm.
most megyek és leüvöltöm az arcát :@ -
msn discovery !imitate parancsával a beszélgetőpartnered ír a Te nevedben... -
helosziasztok
msn-eztem a minap, mint minden nap és egyszer csak valaki elkezdett a nevemben irogatni.válaszolt a partnerem kérdéseire, beszólt neki.mondtam a partnernek, hogy nem én írom az meg hülyének nézett :S
találkozott valaki ilyesmivel?
egy haver mondta, hogy nála is volt ilyen, állítólag valamilyen pluginról van szó... -
akyyy!
Bocsi, az előbb elírtam kissé a nevedet :-)
Köszi szépen a segitséget. Akkor marad ez a megoldás. Hagyom a letiltott és törölt listán, s majd remélem megúnja a próbálkozást és Ő is letöröl előbb-utóbb.
Ok. nem tévesztem össze a partnerlistát a beállításbeli nevekkel! Köszi a figyelmeztetést :-)
:-D -
na szal igazam lett.
ha te le akarod törölni teljesen Xy-t a listádról, letörlöd, de de nem csak innen, hanem a beállításoknál is le szeretnéd törölni, akkor az csak ugy lehetséges, ha már XY- is letöröld téged a partnerlistájáról. Nála lehet h még fent leszel a beállításainál(!), de ő is csak akkor tud téged törölni ha te kitörölted a partnerlistádból!
de vigyáz, ne téveszt össze a partnerlistádat a beállíátosbeli nevekkel! -
Ákombákom!
Én is töröltem már partnert a listámról, (azért is kérdeztem, hogy miként lehet megoldani) de azt sajnos nem tudom miért sikerült, illetve azt nem tudom, hogy most miért nem sikerül. Ha csak akkor engedi, ha a másik fél is töröl, az érdekes, mert Ő hogy tud törölni.. s nekem miért nem sikerül.
Azért nagyon köszi a segítséget :-D -
ezt kifejtenéd? -
Hogy lehet beállítani hogy a Messenger nem az Internet Explorer-re épüljön, hanem a Firefox-ra? -
erre már én is keresema választ, volt már amikor vkit le tudtam törölni, de nemtudom hogy hogy.
elméálegileg, de nem biztos, ugy van hogy ha ő is törölt téged, onnét le tudod törölni. és a discovery megy egyéb pluginok ezt figyelve jelzik, ha valaki törölt a listájáról! minjdárt megnézem hogy igy van e! -
lehet -
Doomguy #3725 az mitöl lehet hogy nem engedi hogy megerósítsem az e-mail címemet?
lehet attol hogy primpostán regisztráltam az e-mail cimemet? -
ngcsnet rátapintott a lényegre :-)) Azt szeretném, ha a partner listjáról is lekerülnék.
Az msn-ben, a beállitások - adatvédelem - letiltott partnerek listájáról is le lehessen törölni, eltűnjön végre. Van is ilyen opció benne, hogy törlés, de valami miatt nem aktiv, ezért nem is lehet véglegesen eltávolítani. -
Doomguy #3723 tudtok msn hez olyan oldalt ahonnan plussz cuccokat tudok leszedni? -
lol -
nyilván azt hogy a másik fél partnerlistájáról lekerüljön wacak -
hát ha letiltottad, meg törölted a partnerlistádról, akkor honnan akarod még törölni?:)
szal mit értessz végleges törlés alatt? -
Sziasztok!
Szeretném megtudni, hogy van-e mód arra, hogy az msn-ből partnert töröljek. Nem a letiltásra gondoltam, hanem a végleges eltávolításra. A kellemetlenkedő partnert már letiltottam és töröltem is, a listámon nincs is jelen, de a végleges törlést valamiért nem engedi a program.
A segítséget előre is köszönöm
Wacak -
csak elmondta a véleményét hagyjadmár
-
te mindenkinek beszólsz bazdmeg??!!!? ajjá má le.. -