8023
  • Jefferson
    Üdv!

Kérlek segítsetek! Letöltöttem ilyen Smiley Central nevű cumót amibe vannak ilyen aranyos kis mozgó figurák de amikor beakarom tenni valamelyiket akkor csak a szmájli nevét rakja be :( miért?
  • Balumann
    Nyugodtan törölheted xD megengedem :D
  • akyyy
    gondolkoztam hogy törlöm e- de nem tedtem, lehet hogy direkt tette bel, és nem kérte meg hogy töröljük:)
  • bertino
    engem csak az zavarna annak a helyébe, akivel chatelt, hogy az e-mail címét frankón reklámozza...
  • GixEr
    A messengeres kepen levo nevekre ertettem (meg mielott felreertene valaki)
  • GixEr
    Soha nem fogom megerteni miaert ad valaki maganak ilyen balf....sz nevet....
  • Extraboy
    Lesz vmi uj, meg be nem jelentett + file sharingrol tudok.
  • Balumann
    ja
    Nincs valami leírás hogy milyen újdonságok lesznek az MSN Messenger 8-ba (a állítólagos gyors fájlküldésen kívül)?
  • Extraboy
    Neked nem is lesz benne ujdonsag mert nem vagy tesztelo es igy nemtudod hasznalni a v8.0-as motort. Ero igy most kaptal egy szebb 7.5-öt. A 8as motort semmien crackel nem lehet hasznalni tehat folosleges az msn8at letolteni...
  • Balumann
    Kipróbáltam az MSN Messenger 8.beta -t. Hát nincs túl sok újdonság benne, a kinézete kicsit jobb,meg volt olyan kérdés hogy engedélyezem-e a gyorsabb fájlátvitel akármit...
    Itt van 2 kép

• Extraboy
    :D
  • Laky
    jaj de lami vagyok
    rossz domain nevet adtam meg
    azért köszi
  • Extraboy
    accountservices.msn.com ide jelentkezz be a .NET passportoddal, ha sikerul akkor egyertelmuen az MSNel van a baj, valszeg tuzfal nem engedi ki, ha az acc servicesbe se tudsz bejelentkezni akkor az accountoddal van baj.
  • Laky
    kb egy fél órája raktam újra az XP-t, felraktam a szükséges drivereket, rpogikat (stb.), majd az MSN-t...
    beírtam a felhasználó nevem, a jelszavam (többször is), de nem fogadta el...

help!
  • Extraboy
    Nagyon nehez kerdes! Lehet hogy azert mert NEM neked szol, hanem teszteloknek...
  • Szuperkaraj
    lehet igazad van, de én figyelembe venném azt amivel kezdte a mondanivalóját, idézem : "Halihó valaki tudna segíteni van egy kis problémám az msnnel nem megy mióta egy virus megbaszta a gépet."
  • GixEr
    Te el is olvasod a hibauzeneteket vagy egybol szaladsz "valamit" venni a boltba?? A bejelentkezesnek mi koze van a winyohoz, XP telepitoCD-nek stb...

Miert nem mindjart monitort veszel? lehet, hogy abban van ez a hibauzenet ablak es amit veszel ujonnan abban nem lesz...
    Amugy Service problemanak latszik amit nekem sem sikerult eddig megtalalni, de egy ido utan magatol helyreall. Ha visszaolvasnal akkor latnad, hogy visszamenoleg 2 hetig ezen folyt leginkabb a diskurzus.
  • The FlashBack
    lol
  • akyyy
    : \ :D
  • DJ RX7
    wááááááááááááá beszarok megy az volt a baj hogy 2005.január.16ra volt beálítvaa az idő beszartam lol...
  • DJ RX7
    minedgyiket felraktam egyikkel sem megy rendesen (Most a 7.5) de amugy más programmal nincs semmit bajom megőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőrítm lehet hogy a hálokártyának van a hibája vagy az xpcdé? probáljam meg hogy megy e egy wind98se-en?mit csináljaK????????
  • akyyy
    hanyas van fent?
  • DJ RX7
    Halihó valaki tudna segíteni van egy kis problémám az msnnel nem megy mióta egy virus megbaszta a gépet.bármit csináltam ujratelepítettem a windows,minden meghajtot leformáztam megint ujraraktam a windowst. most még firss a windows semmi services pack tűzfal sincs mit tegyek??? vegyek egy új winyót.anyám baszogat amugyis hogy csináljam meg meha nem....HELLLLLLLLLLLLP
  • Szuperkaraj
    nekem nem ugrott be semmi, de ha ti monnyátok akkor legyen úgy :D
  • The FlashBack
    ahogy elolvastam, szerintem is!
    egy windows reinstall, vagy egy vírusírtó megoldj/hatja/ a problémát!
  • akyyy
    akkor tuti hogy valami vírus van a dologvan!
  • Wacak
    Nincs semmi, csak válaszoltam a legutóbbi üzenetedre, (3739) mivel, ha jól látom nekem címezted. Igaz, kicsit megkésve olvastam, ezért volt a késői reagálás. Ennyi
  • puma1
    Nem megy úgy se: A net ezt írja ki: A lap nem jeleníthető meg.
    A keresett lap nem kérhető le.

--------------------------------------------------------------------------------

Tegye a következőt:

Nyissa meg a www.microsoft.com honlapot, majd keresse meg a szükséges információkkal kapcsolatos hivatkozásokat.
    Kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálkozzon később.

Kattintson a Keresés gombra, ha információkat szeretne keresni az interneten.
    A kapcsolódó helyek listáját is megtekintheti.

501/505-ös hiba - Nincs megvalósítva vagy nincs támogatva
    Internet Explorer
    Ilyenkor mit csináljak??
  • The FlashBack
    mivan?
  • Wacak
    The FlashBack :-)

hehe
  • Szuperkaraj
    :D:D ez lol volt :D
  • geri15
    azért mert vissza kell olvasni
    tudod görgetsz lefele, kiolvasod a betűket, aztán a szavakat, és végül a mondtatokat. Ha ez megvolt akkor elküldöd elemzésre, és ha elég magas verziójú agyad van akkor kiköpi a megoldást
  • The FlashBack
    lol
  • HELPer
    egy kérdés!

Ha feltelepítem az MSN Massenger 8 (beta) progit, akkor miért nem engedbe a 7-nel müködő passeportal?
  • akyyy
    Állapot ellenőrzés meg be se jön!
  • akyyy
    nálam most nem megy:(
  • Szuperkaraj
    nem, én nem találtam, de sztem próbáld meg külső programmal megoldani az 1-2 dolog letiltását és akkor nem kell variálni a bejelentkezést
  • yeppy
    hát ezzel sokra megyek :)
    nem véletlenűl van rendszergazda-user bejelentkezés...
    az öcsémet le keleltt tiltani mindenféle dologról...

senki nem tapasztalt még ilyen hibát ?
  • Szuperkaraj
    aszem a beállításoknál, minnyá megnézem....a Fájl menüpont alatt van olyan hogy Kapcsolat nélküli munka, ha előtte van egy pipa akkor kattints rá, ha nincs akkor ki van kapcsolva
  • Szuperkaraj
    hát nemtom, de akkor jelentkezz be rendszergazdaként :D