8023
-
nem is nekem írtad... -
#3816 -
Szuperkaraj #3833 énnem :| -
Hat :\ ha mar nincs megjegyeztetve akkor nincs sok 5letem, mert ha meg lenne jegyeztetve, akkor van egy progi amivel meg lehet nezni. De emailod nem adtad meg, amire jelszofelejtes eseten elkuldi a jelszavad? -
senki nem talált szmájlikat ?!
-
illiahuk #3830 sziasztok tudnátok nekem abba segiteni hogy elfelejtetem az msn jelszom! de régen formáztam a vinyom akor ujra telepitetem az msn-t és automatám berakta a jelszom most is formáztam de most nem rakta be a jelszom a titkos kérdésre is válaszolok de ott nem adja meg a jelszom! mi a megoldás hogy ujra ezt a cimem tudjam használni? -
Szuperkaraj #3829 ja, segítsenek magukon is egy kicsit, aki nem veszi észre hogy ide is van linkelve egy java alapú msn, akkor csak hagy nyomja a kérdést...legalább az is hozzászólás, ha jó, ha nem :| -
ez igy igaz, amugymeg ki ki dontse el maga, hogy neki melyik a jobb. -
hagyd, nemtéma szerintem..
aki tud olvasni az amúgyis arra megy :| -
akkor szóval teljesen feleslegesen van fent kitéve az egyszerűbb java alapú msn? -
Nem tok mind1 neked, hogy webmessengeren vagy java messengeren megy fel?? -
szerited miért van a java messenger felülre kitéve? -
LordToki #3823 köszi
-
webmessenger.msn.com itt bejelentkezel -
LordToki #3821 HEllo
Hogyan lehet Msn honlapjáról msnezni? Nem lehet a suliban installálni!!!
Köszi
mi a faq? -
olyan mint a beszúrt szmájlin a kéz, csak a 3 ujj látszik. olyan kell. pls help :C -
ezugye nemjó me nemcsakkéz
tájmték -
biztos van ilyen, másnál már láttam :| -
Én nemismerek csak kezes szmájlikat, de ez az 1 jó amit beszúrtál :Ð -
Ha használsz torrentet, akkor ezt ajánlom, nekem műxik, és k***a jó ;)) -
na hello mindenki :DD
Metal-Power kezes szmájlik kellenének csak msn-re nagyon sürgősen, valaki legyen szives feltölteni a galériájába... nagyon fontos lenne :>
pl.:de csak kéz... és olyan hasonlo legyen mint a (Y) és (N).
előre is thx ^^ -
Szuperkaraj #3814 tik?.....há látod gázsi, mink sem tudunk mindánt! O.o -
bagaco #3813 valamelyik topicba(már ha ezt így híjják) muszáj volt feltenni a kérdést, gondoltam tik tudtok mindent ami komunication. Nem több partnernek, hanem bárkinek aki tud róla. -
Gondolom egyszerre tobb partnerenek akar webkacmeras adast "kozvetiteni" -
ennek miköze az msnhez -
bagaco #3810 Tud valaki olyan softwarét, vagy szolgáltatást, amivel webkamerás adást lehet közvetíteni? -
Ha esetleg azokra a tipikus smileycentralos figurákra gondoltál, feltöltöttem párat..én is egy csomó helyről szedegetem össze. IDE -
Jefferson #3808 kösszke mindkettőt :D -
www.ilovemessenger.com -
http://mess.be -n biztos talalsz szerintem :) -
Jefferson #3805 lécci-lécci segítsetek hogy hol vannak működő jópofa szmájlik :)) (bocsi de nagyon akarok ilyeeet :P ) -
Options / messages / enable custom emoticons -
és hogy? -
Nem azt irtam, hogy nalam mar ki is van kapcsolva? akkormeg nyilvan gondolom, hogy ki lehet :D:DD :)))) -
Jefferson #3801 ami működne is :D -
Jefferson #3800 de nekem kellenek ilyen aranyos izék olyan jópofák esetleg nem tudtok vmi hasonlót ajánlani? :P -
a szmájlikat ki lehet kapcsolni ( hogy csak az alap szmájlikat lehessel látni mint pl :D; :S) -
Egyaltalan folosleges feltenni :D En nalam alap kivan iktatva az osszes custom smile, rezgo + kacsintasok -
jaja töröld le, nem ajánlatos azt feltenni -
Szuperkaraj #3796 öö sztem töröld le, spyware az egész ráadásul nem műkszik neked, ahogy nekem sem működött :D