Einstein teszt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Matektanár tavaly behozta, szinte mindenki megcsinálta óra végére, van aki kevesebb, van aki több idõ alatt.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
2. valami kiegészítõ lemaradt a szövegrõl, pölö csak az emberek 2%-a tudja megcsinálni x idõn belül, vagy úgy, hogy a fejében gondolkodik rajta stb.
Pszt.
Mi vagyunk a 2százalék kis része
Nekem lassan ment kb3/4 óra de közbe tévéztem😊
NEMZETISÉG HÁZ ITAL CIGI ÁLLAT
Brit Piros Tej Pall Mall Papagáj
Svéd Fehér Sör Winfield Kutya
Dán Kék Tea Marlboro Ló
Német Zöld Kávé Rothmanns Hal
Norvég Sárga Víz Dunhill Macska
Házak színe: zöld, kék, sárga, piros, fehér
Italok: tea, sör, kávé, tej, víz
Cigi: Rothmanns, Winfield, Dunhill, Pal Mall, Marlboro
Állat: ló, kutya, papagáj, macska, hal
Sorrend:
Sárga ház kék ház piros ház zöld ház fehér ház
A megoldás: a német-é a hal.
Nem volt nehéz feladvány és kétlem hogy csak az emberek 2% képes ezt megoldani, talán Einstein korában így volt , de most már okosabbak vagyunk 😊.
Amit meg lehet tudni ebbõl, hogy
1. ház norvég, sárga, dunhill
2. ház kék, ló
3. ház britt, piros, tej
4. ház zöld, kávé
5. fehér
A dán teát iszik, lehet a 2. ház lakója vagy az 5-é.
Mivel nemtudjuk pontosan, hogy melyik ezért nincs pontos megoldás.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
lécci irjatok!
For sale: thedronewebshop.com
számolj 6milliárd emberrel kb 3 milliárd aki valamennyire tanult,
hány üzletember megy el az utcán úgy hogy a földgömbön nem tudná megmutatni hol van éppen kb.....(amerikában elég sok ilyen van)
De végül kijön a 10% DE manapság annyira butítják a népet h 10 év múlva jó ha 2% meg fogja tudni oldani ezt a feladatot fejben
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Az emberek 98%-a nem tudja magától megoldani, az igenis lehetséges. Valamelyik német tvben rendszeresen csinálnak ilyen riportokat. Kimegy a riporter az utcára, és a forgalomban megállít embereket ilyen kérdésekkel. Hihhetetlen hülye emberek vannak.
A múltkori kérdés az volt, hogy "Németországban keleten, vagy nyugaton kel fel a nap?" Az emberek jó 75%-ra rávágta, hogy keleten nyugszik, és nyugaton kel fel, mert csak japánban kel keleten. Ráadásul néhány embernél kiegészítették azzal a kérdéssel is, hogy "akkor mi történik északon és délen?" Erre egy pár azt mondta, hogy ott nincs napsütés, egy pár meg azt, hogy északon éjszaka, délen nappal süt...
(Az emberek nagy részét persze a pillanatnyi idegesség és a hirtelen bizonyítási vágy is belesodorja ilyen hülyeségekbe.)
Aztán a köv alkalommal meg mutattak 3 országról rajzot. Csak a határ körvonala volt rajzolva, és meg kellett mondják hogy melyik németo. Elég különbözõ országok voltak, mégis, az emberek nagy része megintcsak rosszra tippelt...
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
fun is fun and done is done
De én amellett állok aki azt mondta, hogy ezt valszeg nem Einsteintõl származik! Miért csak most került elõ?
Ez marhaság, hogy csak 2% tudja megcsinálni!
én itt szenvedtem vele, és végig se olvastam 8D
valahogy a tudod hogy: lemaradt :C
na sebaj
mindig is tudtam, hogy egyedi vagyok 😛
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Éljen az ÉRTELMISÉG!!! 😊
Nem elkeserítani akartam azon fórumozókat, akik így megoldva a rejtélyt verik a mellüket, hogy milyen okosak, csak a tényeket szerettem volna feltárni!
Amúgy nekem nem sikerült 5 perc alatt megoldani! 😊
...Max. 30 sec alatt.
Én sajna túlléptem az idõt, de le lehet vezetni gondolatban is.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3