85
Einstein teszt
-
#45 Akkoriban télleg az emberek 2%a oldotta csak meg, de ma már egy 13-14éves gyerek is simán.. -
#44 Valahogy fel kellettt hozni a topikot, és különben is, tudományos témakörben 40-ed annyi topik van, mint pl. a Gumiban!
Éljen az ÉRTELMISÉG!!! :) -
#43 lál :D
egy év múlva szólsz te is.. -
#42 Ez a feladvány úgy szóéna pontosan, hogy az emberek 98%-a nem képes 5 PERCEN belül megoldani a feladatot, nem pedig abszolút.
Nem elkeserítani akartam azon fórumozókat, akik így megoldva a rejtélyt verik a mellüket, hogy milyen okosak, csak a tényeket szerettem volna feltárni!
Amúgy nekem nem sikerült 5 perc alatt megoldani! :) -
#41 humorérzék?:D -
#40 -
#39 Szerintem Einstein úgy gondolta h. fejben tudja megoldani 2%. Úgy értem tisztán logikai úton össze lehet rakni ha tudsz egyszerre többmindenre figyelni egy időben.
...Max. 30 sec alatt.
Én sajna túlléptem az időt, de le lehet vezetni gondolatban is. -
#38 akkor vki csak a kovetkezo lepest mondja mar meg. lent van meddig jutottam el. igazabol 30 percet szantam ra kb ugy hogy kozben masolgattam a filokat(kozben talaltam) -
#37 Igen, jobb a büszke ám dumb kisebbséghez tartozni, emelt fővel, mint beolvadni a langyos levesbe ! -
#36 éááááááááááááááááááá
most elolvastam az üzid és a megoldást!!! -
#35 erre büszke lehetsz! -
#34 AKKOR MIÉRT VOLTAM ÉNEKBÖL NÉGYES ???? -
#33 azért mert KIZÁRÁSOS alapon ;] -
#32 Látod? Még írni se tudok... Hát hogy várhatják el tőlem hogy megoldjak egy ilyen feladatot?:D -
#31 me hüle vagy ! -
#30 A pros fából meg a zöld házból miéret következik hogy a németnek van hala? ELMENNEK EZEK A PICSÁBA! -
#29 Én 1 nap alatt se tudnám megoldani -
#28 nem .. csak 2% tudja xy idő allatt megoldani -
#27 Lehet elírta Einstein papa és a föld lakosságának 2%a nem tudja csak megoldani:D
Én benne vagyok ebben a 2%-ban -
#26 hát igen már megy 0.1 sec alatt is .. de az is csak a ping miatt van :] -
#25 Az lemaradt az eredeti szövegből sajnálatos módon az idők során h. 30 sec alatt kell megoldani... -
#24 én régebben papíron és akkor nem is fejeztem be :P
aztán mikor láttam még1x gondoltam na most ráérek .. 5 perc alatt megvolt :P -
#23 szerintem,mindenki megcsinálja,csak idő kérdése...nekem is sikerült.kizárásos alapon. én painttal csináltam. -
#22 ez jött ki nekem is,de több mint egy óra... -
#21 bocs a belinkelésért, de nem voltam biztos benne még, hogy jó, amikor megtettem :)) -
#20 és látom, hogy jó...
hát nem könnyű.
bevallom, majdnem egy egész óra volt... -
#18 NÉÉÉMET :))) -
#17 most megmondjam? -
#16 Ez marha könnyü. Sima EXCEL táblázattal egy pillanat alatt megcsináltam. -
#15 az megoldás hogyha csak ugy rányögtem hogy csak a ***** lehet olyan idióta hogy halat tart és eltaláltam? vagy csak a legjobban tippelő 2% tagja lennék? -
#14 Az is tuti kamu, hogy Einsteiné, érdekes, az elmúlt 50 évben nem is hallottunk róla, csak mostanában került elő... -
#13 lehet ;] -
#12 én ismerem a megoldást még mielőtt a feladatot elovastam vóna? akkor én hova esek :] -
#11 tipppelni lehet?:D -
davos80 #10 Én már nyáron megcsináltam, a nyári munka alatt...Nem volt fél óra.Az egészet kizárásos alapon kell megoldani.Nem kell hozzá sok ész.Szerintem hülyeség az a duma, hogy az emberek 98%-a nem tudja megoldani.Ha valaki meg akarja az megcsinálja, csak időt kell rá szánni. -
#9 Én is megcsináltam. Akkor benne vagyok a 2%ban? ;-) -
#8 en nem tudtam onnan tovabblepni, na mindegy, lehet torolni a topicot es sorry -
#7 Én fél óra alatt megoldottam :) Persze megolókulcs nélkül :) Aztán leellenőriztem és jó volt :) -
#6 nem írtam be ide, aki akarja megnézi. -
#5 áh, így már mind1...