85
Einstein teszt
  • Tetsuo
    Akkoriban télleg az emberek 2%a oldotta csak meg, de ma már egy 13-14éves gyerek is simán..
  • Stann
    Valahogy fel kellettt hozni a topikot, és különben is, tudományos témakörben 40-ed annyi topik van, mint pl. a Gumiban!
    Éljen az ÉRTELMISÉG!!! :)
  • nemcsakfeel
    lál :D
    egy év múlva szólsz te is..
  • Stann
    Ez a feladvány úgy szóéna pontosan, hogy az emberek 98%-a nem képes 5 PERCEN belül megoldani a feladatot, nem pedig abszolút.
    Nem elkeserítani akartam azon fórumozókat, akik így megoldva a rejtélyt verik a mellüket, hogy milyen okosak, csak a tényeket szerettem volna feltárni!

Amúgy nekem nem sikerült 5 perc alatt megoldani! :)
  • Davidus
    humorérzék?:D
  • Davidus
  • Esrohnoil
    Szerintem Einstein úgy gondolta h. fejben tudja megoldani 2%. Úgy értem tisztán logikai úton össze lehet rakni ha tudsz egyszerre többmindenre figyelni egy időben.
    ...Max. 30 sec alatt.
    Én sajna túlléptem az időt, de le lehet vezetni gondolatban is.
  • magus
    akkor vki csak a kovetkezo lepest mondja mar meg. lent van meddig jutottam el. igazabol 30 percet szantam ra kb ugy hogy kozben masolgattam a filokat(kozben talaltam)
  • Sir Quno Jedi
    Igen, jobb a büszke ám dumb kisebbséghez tartozni, emelt fővel, mint beolvadni a langyos levesbe !
  • ricsi1
    éááááááááááááááááááá
    most elolvastam az üzid és a megoldást!!!
  • ricsi1
    erre büszke lehetsz!
  • Davidus
    AKKOR MIÉRT VOLTAM ÉNEKBÖL NÉGYES ????
  • [HUN]PAStheLoD
    azért mert KIZÁRÁSOS alapon ;]
  • Davidus
    Látod? Még írni se tudok... Hát hogy várhatják el tőlem hogy megoldjak egy ilyen feladatot?:D
  • Sir Quno Jedi
    me hüle vagy !
  • Davidus
    A pros fából meg a zöld házból miéret következik hogy a németnek van hala? ELMENNEK EZEK A PICSÁBA!
  • Davidus
    Én 1 nap alatt se tudnám megoldani
  • [HUN]PAStheLoD
    nem .. csak 2% tudja xy idő allatt megoldani
  • Davidus
    Lehet elírta Einstein papa és a föld lakosságának 2%a nem tudja csak megoldani:D
    Én benne vagyok ebben a 2%-ban
  • [HUN]PAStheLoD
    hát igen már megy 0.1 sec alatt is .. de az is csak a ping miatt van :]
  • Esrohnoil
    Az lemaradt az eredeti szövegből sajnálatos módon az idők során h. 30 sec alatt kell megoldani...
  • [HUN]PAStheLoD
    én régebben papíron és akkor nem is fejeztem be :P

aztán mikor láttam még1x gondoltam na most ráérek .. 5 perc alatt megvolt :P
  • barret
    szerintem,mindenki megcsinálja,csak idő kérdése...nekem is sikerült.kizárásos alapon. én painttal csináltam.
  • barret
    ez jött ki nekem is,de több mint egy óra...
  • SoDI---
    bocs a belinkelésért, de nem voltam biztos benne még, hogy jó, amikor megtettem :))
  • SoDI---
    és látom, hogy jó...
    hát nem könnyű.
    bevallom, majdnem egy egész óra volt...
  • TheGOro
    NÉÉÉMET :)))
  • TheGOro
    most megmondjam?
  • I.C.ram
    Ez marha könnyü. Sima EXCEL táblázattal egy pillanat alatt megcsináltam.
  • Calver
    az megoldás hogyha csak ugy rányögtem hogy csak a ***** lehet olyan idióta hogy halat tart és eltaláltam? vagy csak a legjobban tippelő 2% tagja lennék?
  • Tuvok #14
    Az is tuti kamu, hogy Einsteiné, érdekes, az elmúlt 50 évben nem is hallottunk róla, csak mostanában került elő...
  • [HUN]PAStheLoD
    lehet ;]
  • [HUN]PAStheLoD
    én ismerem a megoldást még mielőtt a feladatot elovastam vóna? akkor én hova esek :]
  • Lynx_TWL
    tipppelni lehet?:D
  • davos80
    Én már nyáron megcsináltam, a nyári munka alatt...Nem volt fél óra.Az egészet kizárásos alapon kell megoldani.Nem kell hozzá sok ész.Szerintem hülyeség az a duma, hogy az emberek 98%-a nem tudja megoldani.Ha valaki meg akarja az megcsinálja, csak időt kell rá szánni.
  • Pheel
    Én is megcsináltam. Akkor benne vagyok a 2%ban? ;-)
  • magus
    en nem tudtam onnan tovabblepni, na mindegy, lehet torolni a topicot es sorry
  • Davidka
    Én fél óra alatt megoldottam :) Persze megolókulcs nélkül :) Aztán leellenőriztem és jó volt :)
  • Dzsini
    nem írtam be ide, aki akarja megnézi.
  • Tuvok #5
    áh, így már mind1...