39
  • Daza500
    Vagy egy csavarhúzóval pattintsd ki a helyéről.
  • Piscator
    David Bradley öreg szaki respekt!
  • artschi
    Most jut eszembe, az Damon Bradley volt, sorry...
  • artschi
    A fazon az a David Bradley, akit az Only You c. filmben a Marisa Tomei keresett? Szólni kéne neki, hogy az álompasija mit alkotott :D
  • artschi
    Tökre igazad van, én is utálom az extra bill.-eket. főleg, amin már van explorer gomb, meg hang le- és feltekerés stb... mi a francnak?
  • Pheel
    Van egy olyan érzésem, hogy ezt a nevetős dolgot már anekdotikus kedvében az eredeti cikkíró írta oda mindenféle alapot nélkülözve.

De fiam, te legalább okos vagy, ha már Bill Gates egy - idézem - "fasz"...
  • ZMAN
    Taps!Taps!Taps!-------->>>
  • Pheel
    De azért jó vicc volt, nevettünk is rajta meg minden :-PPPPPP
  • RelakSfromhome
    10 gombos, minden windows hibát javító kombináció:
    Control-Alt-Del-Control-Alt-Del-Control-Alt-Del-Reset
  • AnarchoiD
    en elitebb vagyok nalad : se ekezet se semmi windoz vagy multimedia billantyu ;) 1db (!) ctrl ahol masnak a TAB van ;) meg van copy/paste/cut key -em ;) van start stop again (!!!) es undo de meg egy bazinagy HELP is az escape helyen ;) bal ctrl helyen capslock ;)
  • Pheel
    Az enyémen van egy darab sleep gomb, de szerencsére kisebb, süllyesztett és gumírozott felülete van, valamint eléggé kiesik az átlagos gombok közül. Mikor vásároltam, akkor nagyon figyeltem, hogy így legyen :)
  • sztavrosz
    Mi lett volna az ipse nélkül. Ezt a kombót csak a Mortal Kombat alatt nem volt célszerű elsütni.
  • Flashy
    tulajdonnev.
  • Darth Sith
    ejj de sokszor használtam ezt a kombót.. :) és még sztem egy ideig üzemelni fog még.. :DDD
  • AnarchoiD
    en e hetgombos reset hive vagyok (ctrl + alt + del) + (ctrl + alt + del) + reset ;)
  • Vik1984
    Mer' tulajdonnev?
  • TeszteloPontHu
    Természtesen naggyal.
  • HuAn82
    "Én találtam föl, de Bill tette világhírűvé!"

Ez tetszik!

"Ki tudja miért, Bill Gates ezen a mondaton akkor sem tudott és azóta sem tud nevetni..."

Ki tudja miért, Bill Gates ezen a mondaton akkor sem tudott és azóta sem tud nevetni...
  • mir
    :D
    azt hiszem, hogy ő egy olyan ember, aki (talán) akaratán kívül mélyen az elméjébe vésett egy nagyon fontos dolgot szinte minden számítógéphasználónak:D
  • mittu
    Köszönöm Neki, h néha kihúzott a sz*rból...:)
  • Pheel
    Windows alatt is átállítható, valamint az NT-s rendszereken alkalmazzák beléptetéskor is. NT-s rendszer a 2k, XP, 2k3 is...
  • Vik1984
    Kulonbenis... A Linux alatt a Ctrl+Alt+Del nem taszkmenedzsert indit, hanem azt, amit te allitasz be.

Amugy egy oprendszer nevet a helyesirasi szabalyok szerint kis- v. nagybetuvel kell kezdeni?
  • WiNters
    :DD LOL
  • Lacc
    Lol :DD
  • oXynus
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDD