39
-
Daza500 #39 Vagy egy csavarhúzóval pattintsd ki a helyéről. -
Piscator #38 David Bradley öreg szaki respekt! -
#37 Most jut eszembe, az Damon Bradley volt, sorry... -
#36 A fazon az a David Bradley, akit az Only You c. filmben a Marisa Tomei keresett? Szólni kéne neki, hogy az álompasija mit alkotott :D -
#35 Tökre igazad van, én is utálom az extra bill.-eket. főleg, amin már van explorer gomb, meg hang le- és feltekerés stb... mi a francnak? -
#27 Van egy olyan érzésem, hogy ezt a nevetős dolgot már anekdotikus kedvében az eredeti cikkíró írta oda mindenféle alapot nélkülözve.
De fiam, te legalább okos vagy, ha már Bill Gates egy - idézem - "fasz"... -
#26 Taps!Taps!Taps!-------->>> -
#23 #12
De azért jó vicc volt, nevettünk is rajta meg minden :-PPPPPP -
#22 10 gombos, minden windows hibát javító kombináció:
Control-Alt-Del-Control-Alt-Del-Control-Alt-Del-Reset -
#19 en elitebb vagyok nalad : se ekezet se semmi windoz vagy multimedia billantyu ;) 1db (!) ctrl ahol masnak a TAB van ;) meg van copy/paste/cut key -em ;) van start stop again (!!!) es undo de meg egy bazinagy HELP is az escape helyen ;) bal ctrl helyen capslock ;) -
#18 Az enyémen van egy darab sleep gomb, de szerencsére kisebb, süllyesztett és gumírozott felülete van, valamint eléggé kiesik az átlagos gombok közül. Mikor vásároltam, akkor nagyon figyeltem, hogy így legyen :) -
sztavrosz #15 Mi lett volna az ipse nélkül. Ezt a kombót csak a Mortal Kombat alatt nem volt célszerű elsütni. -
Flashy #14 tulajdonnev. -
#13 ejj de sokszor használtam ezt a kombót.. :) és még sztem egy ideig üzemelni fog még.. :DDD -
#12 en e hetgombos reset hive vagyok (ctrl + alt + del) + (ctrl + alt + del) + reset ;) -
#11 Mer' tulajdonnev? -
#10 Természtesen naggyal. -
#9 "Én találtam föl, de Bill tette világhírűvé!"
Ez tetszik!
"Ki tudja miért, Bill Gates ezen a mondaton akkor sem tudott és azóta sem tud nevetni..."
Ki tudja miért, Bill Gates ezen a mondaton akkor sem tudott és azóta sem tud nevetni... -
#8 :D
azt hiszem, hogy ő egy olyan ember, aki (talán) akaratán kívül mélyen az elméjébe vésett egy nagyon fontos dolgot szinte minden számítógéphasználónak:D -
mittu #7 Köszönöm Neki, h néha kihúzott a sz*rból...:) -
#6 Windows alatt is átállítható, valamint az NT-s rendszereken alkalmazzák beléptetéskor is. NT-s rendszer a 2k, XP, 2k3 is... -
#5 Kulonbenis... A Linux alatt a Ctrl+Alt+Del nem taszkmenedzsert indit, hanem azt, amit te allitasz be.
Amugy egy oprendszer nevet a helyesirasi szabalyok szerint kis- v. nagybetuvel kell kezdeni? -
#4 :DD LOL -
#3 Lol :DD -
#1 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD