Nyugdíjba vonult a Ctrl+Alt+Del atyja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
De fiam, te legalább okos vagy, ha már Bill Gates egy - idézem - "fasz"...
Control-Alt-Del-Control-Alt-Del-Control-Alt-Del-Reset
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Ez tetszik!
"Ki tudja miért, Bill Gates ezen a mondaton akkor sem tudott és azóta sem tud nevetni..."
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
azt hiszem, hogy õ egy olyan ember, aki (talán) akaratán kívül mélyen az elméjébe vésett egy nagyon fontos dolgot szinte minden számítógéphasználónak😄
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Amugy egy oprendszer nevet a helyesirasi szabalyok szerint kis- v. nagybetuvel kell kezdeni?
Néha összeszavakat a keverem