124
C&C Renegade Alert
-
dexter161 #84 Jó, leáll. Kiír valamit, befagy, vagy újraindul? -
#83 dexter:leszedtem mindent amit írtál de nekem nem megy.bejön egy kép ott mondja a női hang fogy várjak átvált egy másik képre zene is lesz ,le is lehet állítani de hogyan továb?
pls segíts mert biztosan király -
#82 Én is mennék, de nem tudok :( -
Augustus Gigo #81 én jönnék, gamespyjal müxik vkinek? -
Prowler001 #80 Egyedül elég uncsi. Nem jön vki multiba? -
#79 Látom nem hagyod a topicot eltűnni a sűllyesztőben :) -
dexter161 #78 jjjjj -
dexter161 #77 -
dexter161 #76 Onnan is le lehet tölteni a Rebornt, másrészt pedig a Renegade könyvtárából kell átmásolni a hiányzó fájlokat a rebornhoz. Bár asszem a Generals könyvtárából is tudod, próbáld ki. Ha nincs meg a renegade, nyiss egy oldalt az interneten, ad meg a kódot, és felteszem a hiányzó fájlokat, csak írd meg, hogy mik, mer lesz vagy 3. -
#75 Mondom a Reborn nem akar működni, nem a RenAlert
-
#74 Nézd meg az 1.hozzászolást,töltsd le és ha nem jó akkor nem tok segíteni mert nekem ment. -
#73 Idáig bárhonnan töltöttem le a Reborn-t CRC hibát jelzett. Van vmi cím ahonnan jól le lehet szedni? -
#72 Lenne 3 ?-em:
1.Hogy leht multizni Reborn-nal?
2.Melyikkel menjek játszani?(Westwood ... v. Gamespy)
3.Hogy állítsam be.
(Ha tudtok mást multi progot írjatok) -
dexter161 #71 így van, botok nem lesznek, ahoz más modot kell letölteni -
#70 Örülj neki, hogy a multi practice egyáltalán betöltődik. Ez a mod csak multira jó, single pálya és hozzá tartozó textúra nincs is benne, az még az eredeti ren maradványa. -
#69 New problem!Annyit elértem, hogy elindul a Reborn kis menükében a moncsi felét belepi.CD-s Renegade 1037-es pöcs és a rossz bandtestet kicserélem a jóra és kéri a CD-t.Már annyit elértem,hogy elindult játszottam a multi praktiban de 1 nyomorult ember nem volt ott rajtam kívül,csak én meg 1 harvster.a single me úgy indul hogy nagy fehér háttér westwoodos emblémával és a renegade 1. pályájának leírásával.elindul a pálya és minden fehér non-texura van menek előre anélkül hogy nyomnám és meghólok.HELP!ha tud vki! -
#68 Nekem még csak nem is friss install, ugyanazt a ren-t használom, miközben már három fajta oprendszert telepítettem. Ezzel a problémával még nem találkoztam. Sztem töltsd le egy warezről vagy DC++ról a komplett 2CD-t. -
#67 Leszedtem az 1o37-es patchot és manuál van felrakva másik CD-ről mert a ren. CD nem az enyém volt és nem rakta fel, ezért átírtam és úgy van felrakva.Pár fájlt hiányol de nem baaj.Na, az a probléma,hogy amikor elindítom kiírja, hogy:Coludn't find Renegade install dirctory.You should re-install game from CD.Hogy rakjam fel? -
#66 ezt honnan lehet beszerezni??? -
#65 a 0.992-re:#46 -
#64 Bocs, ez #60 ment -
#63 Úgy kell, hogy van egy működőképes renegade felinstallálva, 1.037-es patchhel (fontos!)
Ha ezt nem akarod bántani, akkor a fájlokat átmásolod egy reborn mappába, és a kb 220 megás kitömöríthető állomány fájlaival felülírod
nekem így működik -
#62 Itt mindent megtalálsz
Először telepítsd a 0.991-et, aztán a 0.9915-öt, mert az előzőből kihagyták a game.exe-t :)
Azután jöhet a 0.992
-
#61 És még valami:Honna lehet leszedni a renegade alert-et,mert az 1.hozzászólásban a Reborn-é van megadva meg 1 rakás patch ami ehhez van. -
#60 Please Help!Leszedtem a Reborn-t és nem megy.Addig eljutottam, hogy felraktam,de nem a renegade-ba.Úgy bejött 1 kis menü hibaüzenettel.Aztán beleraktam a renegade-ba,és ott ezt írta bandtesthez(manuálisan raktam fel a ren.t,mert szar volt a cd):BANDTEST.DLL:?Detect_Bandwidth@@YAKKKHAAHAAPAUtBandtestSettinsStruct@@PAD@Z -
#59 "Tudom hogy a Tiberian Sun rohadt szar játék."
-
dexter161 #58 -
dexter161 #57 -
dexter161 #56 -
dexter161 #55 Ha a renegadere installálod rá, akkor NEM FOG MŰKÖDNI! Olvassátok el az eddigi hozzászólásaimat! Neten még nem próbáltam... -
k1stehen #54 És most akkor ha leszedem ezt a 200mb-s valamit meg a apatcheket hozzá akkor tudok jatszani NETen is? vagy csak LANon? -
:) #53 Sziasztok! kurvára yó a game! ezt a redalertet csak multiba lehet nyomni vagy van single is ? mondjuk ha fent van a renegade és úgy installálom rá, akkor single is lehet ? -
dexter161 #52 HOPPÁ!!! HAJÓK IS LESZNEK A JÁTÉKBAN!!! www.renalert.com -
dexter161 #51 ezt már leírtam, olvas el ott (a legújabb patchet ne rakd fel!) -
davos80 #50 És helikopterrel hol/hogy lehet menni? -
dexter161 #49 egyeltalán nem lehet épületet gyártani, ennyit azért ne várjunk -
davos80 #48 Multiban hogyan kell épületet gyártani?Egyáltalán lehet? -
#47 Ez nagyon ott van.
A TS-Firestorm máig a kedvenc stratégiám.
és most 3D-ben, ahogy egy MKII-es az ember feje fölé magasodik úgy 30-40 méterre...
Bűntet! -
dexter161 #46 ha helikopterekkel akartok játszani, akkor vagy várjátok meg a legközelebbi patchet, vagypedig ne rakjátok fel a 992-est -
dexter161 #45 az új patchben nincsenek helikopterek