124
C&C Renegade Alert
  • dexter161
    Jó, leáll. Kiír valamit, befagy, vagy újraindul?
  • ewuk
    dexter:leszedtem mindent amit írtál de nekem nem megy.bejön egy kép ott mondja a női hang fogy várjak átvált egy másik képre zene is lesz ,le is lehet állítani de hogyan továb?
    pls segíts mert biztosan király
  • a_n_d_r_e_w
    Én is mennék, de nem tudok :(
  • Augustus Gigo
    én jönnék, gamespyjal müxik vkinek?
  • Prowler001
    Egyedül elég uncsi. Nem jön vki multiba?
  • a_n_d_r_e_w
    Látom nem hagyod a topicot eltűnni a sűllyesztőben :)
  • dexter161
    jjjjj
  • dexter161
  • dexter161
    Onnan is le lehet tölteni a Rebornt, másrészt pedig a Renegade könyvtárából kell átmásolni a hiányzó fájlokat a rebornhoz. Bár asszem a Generals könyvtárából is tudod, próbáld ki. Ha nincs meg a renegade, nyiss egy oldalt az interneten, ad meg a kódot, és felteszem a hiányzó fájlokat, csak írd meg, hogy mik, mer lesz vagy 3.
  • Ron Ragm
    Mondom a Reborn nem akar működni, nem a RenAlert
  • berlinboy6329
    Nézd meg az 1.hozzászolást,töltsd le és ha nem jó akkor nem tok segíteni mert nekem ment.
  • Ron Ragm
    Idáig bárhonnan töltöttem le a Reborn-t CRC hibát jelzett. Van vmi cím ahonnan jól le lehet szedni?
  • berlinboy6329
    Lenne 3 ?-em:

1.Hogy leht multizni Reborn-nal?

2.Melyikkel menjek játszani?(Westwood ... v. Gamespy)

3.Hogy állítsam be.

(Ha tudtok mást multi progot írjatok)
  • dexter161
    így van, botok nem lesznek, ahoz más modot kell letölteni
  • a_n_d_r_e_w
    Örülj neki, hogy a multi practice egyáltalán betöltődik. Ez a mod csak multira jó, single pálya és hozzá tartozó textúra nincs is benne, az még az eredeti ren maradványa.
  • berlinboy6329
    New problem!Annyit elértem, hogy elindul a Reborn kis menükében a moncsi felét belepi.CD-s Renegade 1037-es pöcs és a rossz bandtestet kicserélem a jóra és kéri a CD-t.Már annyit elértem,hogy elindult játszottam a multi praktiban de 1 nyomorult ember nem volt ott rajtam kívül,csak én meg 1 harvster.a single me úgy indul hogy nagy fehér háttér westwoodos emblémával és a renegade 1. pályájának leírásával.elindul a pálya és minden fehér non-texura van menek előre anélkül hogy nyomnám és meghólok.HELP!ha tud vki!
  • a_n_d_r_e_w
    Nekem még csak nem is friss install, ugyanazt a ren-t használom, miközben már három fajta oprendszert telepítettem. Ezzel a problémával még nem találkoztam. Sztem töltsd le egy warezről vagy DC++ról a komplett 2CD-t.
  • berlinboy6329
    Leszedtem az 1o37-es patchot és manuál van felrakva másik CD-ről mert a ren. CD nem az enyém volt és nem rakta fel, ezért átírtam és úgy van felrakva.Pár fájlt hiányol de nem baaj.Na, az a probléma,hogy amikor elindítom kiírja, hogy:Coludn't find Renegade install dirctory.You should re-install game from CD.Hogy rakjam fel?
  • ricsi1
    ezt honnan lehet beszerezni???
  • a_n_d_r_e_w
    a 0.992-re:#46
  • a_n_d_r_e_w
    Bocs, ez #60 ment
  • a_n_d_r_e_w
    Úgy kell, hogy van egy működőképes renegade felinstallálva, 1.037-es patchhel (fontos!)
    Ha ezt nem akarod bántani, akkor a fájlokat átmásolod egy reborn mappába, és a kb 220 megás kitömöríthető állomány fájlaival felülírod
    nekem így működik
  • a_n_d_r_e_w
    Itt mindent megtalálsz
    Először telepítsd a 0.991-et, aztán a 0.9915-öt, mert az előzőből kihagyták a game.exe-t :)
    Azután jöhet a 0.992
  • berlinboy6329
    És még valami:Honna lehet leszedni a renegade alert-et,mert az 1.hozzászólásban a Reborn-é van megadva meg 1 rakás patch ami ehhez van.
  • berlinboy6329
    Please Help!Leszedtem a Reborn-t és nem megy.Addig eljutottam, hogy felraktam,de nem a renegade-ba.Úgy bejött 1 kis menü hibaüzenettel.Aztán beleraktam a renegade-ba,és ott ezt írta bandtesthez(manuálisan raktam fel a ren.t,mert szar volt a cd):BANDTEST.DLL:?Detect_Bandwidth@@YAKKKHAAHAAPAUtBandtestSettinsStruct@@PAD@Z
  • a_n_d_r_e_w
    "Tudom hogy a Tiberian Sun rohadt szar játék."

• dexter161
  • dexter161
  • dexter161
  • dexter161
    Ha a renegadere installálod rá, akkor NEM FOG MŰKÖDNI! Olvassátok el az eddigi hozzászólásaimat! Neten még nem próbáltam...
  • k1stehen
    És most akkor ha leszedem ezt a 200mb-s valamit meg a apatcheket hozzá akkor tudok jatszani NETen is? vagy csak LANon?
  • :)
    Sziasztok! kurvára yó a game! ezt a redalertet csak multiba lehet nyomni vagy van single is ? mondjuk ha fent van a renegade és úgy installálom rá, akkor single is lehet ?
  • dexter161
    HOPPÁ!!! HAJÓK IS LESZNEK A JÁTÉKBAN!!! www.renalert.com
  • dexter161
    ezt már leírtam, olvas el ott (a legújabb patchet ne rakd fel!)
  • davos80
    És helikopterrel hol/hogy lehet menni?
  • dexter161
    egyeltalán nem lehet épületet gyártani, ennyit azért ne várjunk
  • davos80
    Multiban hogyan kell épületet gyártani?Egyáltalán lehet?
  • a_n_d_r_e_w
    Ez nagyon ott van.
    A TS-Firestorm máig a kedvenc stratégiám.
    és most 3D-ben, ahogy egy MKII-es az ember feje fölé magasodik úgy 30-40 méterre...
    Bűntet!
  • dexter161
    ha helikopterekkel akartok játszani, akkor vagy várjátok meg a legközelebbi patchet, vagypedig ne rakjátok fel a 992-est
  • dexter161
    az új patchben nincsenek helikopterek