C&C RED ALERT 3D

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Nézd meg az 1.hozzászolást,töltsd le és ha nem jó akkor nem tok segíteni mert nekem ment.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Ron Ragm
Idáig bárhonnan töltöttem le a Reborn-t CRC hibát jelzett. Van vmi cím ahonnan jól le lehet szedni?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

berlinboy6329
Lenne 3 ?-em:

1.Hogy leht multizni Reborn-nal?

2.Melyikkel menjek játszani?(Westwood ... v. Gamespy)

3.Hogy állítsam be.

(Ha tudtok mást multi progot írjatok)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

így van, botok nem lesznek, ahoz más modot kell letölteni

a_n_d_r_e_w
Örülj neki, hogy a multi practice egyáltalán betöltõdik. Ez a mod csak multira jó, single pálya és hozzá tartozó textúra nincs is benne, az még az eredeti ren maradványa.

One Vision. One Purpose.

berlinboy6329
New problem!Annyit elértem, hogy elindul a Reborn kis menükében a moncsi felét belepi.CD-s Renegade 1037-es pöcs és a rossz bandtestet kicserélem a jóra és kéri a CD-t.Már annyit elértem,hogy elindult játszottam a multi praktiban de 1 nyomorult ember nem volt ott rajtam kívül,csak én meg 1 harvster.a single me úgy indul hogy nagy fehér háttér westwoodos emblémával és a renegade 1. pályájának leírásával.elindul a pálya és minden fehér non-texura van menek elõre anélkül hogy nyomnám és meghólok.HELP!ha tud vki!

a_n_d_r_e_w
Nekem még csak nem is friss install, ugyanazt a ren-t használom, miközben már három fajta oprendszert telepítettem. Ezzel a problémával még nem találkoztam. Sztem töltsd le egy warezrõl vagy DC++ról a komplett 2CD-t.

One Vision. One Purpose.

berlinboy6329
Leszedtem az 1o37-es patchot és manuál van felrakva másik CD-rõl mert a ren. CD nem az enyém volt és nem rakta fel, ezért átírtam és úgy van felrakva.Pár fájlt hiányol de nem baaj.Na, az a probléma,hogy amikor elindítom kiírja, hogy:Coludn't find Renegade install dirctory.You should re-install game from CD.Hogy rakjam fel?

ricsi1
ezt honnan lehet beszerezni???

a_n_d_r_e_w
a 0.992-re:#46

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Bocs, ez #60 ment

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Úgy kell, hogy van egy mûködõképes renegade felinstallálva, 1.037-es patchhel (fontos!)
Ha ezt nem akarod bántani, akkor a fájlokat átmásolod egy reborn mappába, és a kb 220 megás kitömöríthetõ állomány fájlaival felülírod
nekem így mûködik

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Itt mindent megtalálsz
Elõször telepítsd a 0.991-et, aztán a 0.9915-öt, mert az elõzõbõl kihagyták a game.exe-t 😊
Azután jöhet a 0.992

One Vision. One Purpose.

berlinboy6329
És még valami:Honna lehet leszedni a renegade alert-et,mert az 1.hozzászólásban a Reborn-é van megadva meg 1 rakás patch ami ehhez van.

berlinboy6329
Please Help!Leszedtem a Reborn-t és nem megy.Addig eljutottam, hogy felraktam,de nem a renegade-ba.Úgy bejött 1 kis menü hibaüzenettel.Aztán beleraktam a renegade-ba,és ott ezt írta bandtesthez(manuálisan raktam fel a ren.t,mert szar volt a cd):BANDTEST.DLL:?Detect_Bandwidth@@YAKKKHAAHAAPAUtBandtestSettinsStruct@@PAD@Z

a_n_d_r_e_w
"Tudom hogy a Tiberian Sun rohadt szar játék."

One Vision. One Purpose.

Ha a renegadere installálod rá, akkor NEM FOG MÛKÖDNI! Olvassátok el az eddigi hozzászólásaimat! Neten még nem próbáltam...

És most akkor ha leszedem ezt a 200mb-s valamit meg a apatcheket hozzá akkor tudok jatszani NETen is? vagy csak LANon?
Sziasztok! kurvára yó a game! ezt a redalertet csak multiba lehet nyomni vagy van single is ? mondjuk ha fent van a renegade és úgy installálom rá, akkor single is lehet ?
HOPPÁ!!! HAJÓK IS LESZNEK A JÁTÉKBAN!!! www.renalert.com

ezt már leírtam, olvas el ott (a legújabb patchet ne rakd fel!)

És helikopterrel hol/hogy lehet menni?

egyeltalán nem lehet épületet gyártani, ennyit azért ne várjunk

Multiban hogyan kell épületet gyártani?Egyáltalán lehet?

a_n_d_r_e_w
Ez nagyon ott van.
A TS-Firestorm máig a kedvenc stratégiám.
és most 3D-ben, ahogy egy MKII-es az ember feje fölé magasodik úgy 30-40 méterre...
Bûntet!

One Vision. One Purpose.

ha helikopterekkel akartok játszani, akkor vagy várjátok meg a legközelebbi patchet, vagypedig ne rakjátok fel a 992-est

az új patchben nincsenek helikopterek

Ron Ragm
A helikopterek hol vannak, v hogyan lehet megszerezni? Én végignéztem asszem az összes pályát és sehol sincsenek...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

akkor nagyon ajánlom neked az elsõ hozzászólásomban megemlített cikket (én nyitottam a témát, tehát a legelsõ), mert ugyanis abban van egy link, ahonnan ezerrel lehet modokat letölteni pölö generálszhoz tibérium szán átirat, satöbbi

asysoft
hmmm, Tiberian Sun mod, ha csak egy kicsit is adja a hangulatot, megvan mit fogok nyúzni egypár hétig

/*WTF?!*/

ez a kép egy kicsit nagyra sikerült, sorry, mentsétek le, és kicsinyített módban nézzétek meg, ebben sem fogtok csalódni, kettõvel lejjebb leírtam a címet, ahonnan nézegethettek képeket róla, tehát én most a Tiberian Sun átiratról beszélek (Reborn), és ehhez kell a Renegade!!!!

a Tiberian Sun átiratról itt találhattok képeket: http://reborn.communityteam.de/

a host cím az a dedicated server? mert azt tudsz letölteni, de ha interneten akarsz játszani, akkor: vagy tölts le egy Westwood Online programot (ezek fenn vannak a játékok CD-in, de nem mindegyik kompatibilis), vagy GameSpy Arcade-t töltsd le, asszem abban tudod, hogy mennek a dolgok, de mindenképp eredeti játékkal nyomuljatok, mert ugyanis az internethez kell a Renegade, bár én még nem próbáltam ki, csak LAN-on hálóztunk az öcsémmel, bár 2-en csak DeathMatch-ben jó játszani, próbáljátok ki a Tiberian Sun Modot is!!!!, meg azon a honlapon, amit elsõnek megadtam, több ilyen modot is találtok, például a Generalshoz egy Tiberian Sun átirat. Tudom hogy a Tiberian Sun rohadt szar játék, de ezek az átiratok!!!!!! Ne tudjátok meg, milyen állati elásódni, és a föld alatti alagutakban ereszteni a tüzet, vagy a Mammoth MK II!!!!!!!!! PRÓBÁLJÁTOK KI!!!!!! TIBERIAN SUN MOD (REBORN)!!!!!!!!!

Gyadi
Kéne egy host cím nékem!

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Tényleg állati jó!
Régen renegade-eztem, de ez az új külsõ most felcsigázott megint....
Minden, a hangok, a zenék, mind,mind a Redalert-bõl valók.
A Tesla nagyon tetszik...

ÉS MÉGEGY: NEHOGY VALAKI A RENEGADE KÖNYVTÁRÁBA RAKJA A JÁTÉKOT!!!!

Igen, az elsõ Patch arra van, hogy elinduljon a Renegade nélkül, különben meg a játék nem indul el enélkül a Patch nélkül, ha fenn vann a Renegade, akkor se!!!! Tehát mindenképp fel kell rakni ezt a patchet 9915, hogy a játékot futtatni tudd. A 992-es patch pedig új kinézetet ad a játéknak, sokkal szebbé varázsolja azt. Ja és lehet benne dobni atombombát. Próbáljátok ki, nagyon durva. És ennél a legutóbbi patchnél ne törödjetek, ha valami ilyesmit írogat ki:"old file not found, but the same was found"....ez csak bug, és nincs mindenkinél. Na, használjátok egészséggel!!

Leszedtem,mûködik,bár egyedül eléggé uncsi,kéne valami szerver 😊
DarkHorSe: Szedd le a 2 patch-t még ami van,és nem fogja kérni...nekem is ezt csinálta,felraktam õket,és gond egy szál se.

Most szedem...

Gyadi
Van aki leszedte?
Van server?
Mûködik?

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Megyek és töltöm is.
Sokat multiztam Renegade-el hál istennek eredeti van meg...
Egyébként régóta fejlesztik ezt már.Asszem volt is szó róla hogy lesz, de lefújták....
Ja nem, azt a westwood akarta csinálni...

DarkHorSe
You don't seem to have Renegade installed..This expansion set REQUIRES Renegade to continue, please install it proceed

Swedish people are albino monkeys

CrucifX
Ajánlom figyelmedbe a topic legelsõ(!) hozzászólását:

Azoknak nyitottam ezt a topikot, akik még bíznak a C&C játékok megjavulásában. Errõl a linkrõl egy modot lehet letölteni, amihez nem kell a Renedage. Simán fut magától.

DarkHorSe
kell hozzá renegade?

Swedish people are albino monkeys