C&C RED ALERT 3D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
1.Hogy leht multizni Reborn-nal?
2.Melyikkel menjek játszani?(Westwood ... v. Gamespy)
3.Hogy állítsam be.
(Ha tudtok mást multi progot írjatok)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
Ha ezt nem akarod bántani, akkor a fájlokat átmásolod egy reborn mappába, és a kb 220 megás kitömöríthetõ állomány fájlaival felülírod
nekem így mûködik
One Vision. One Purpose.
Elõször telepítsd a 0.991-et, aztán a 0.9915-öt, mert az elõzõbõl kihagyták a game.exe-t 😊
Azután jöhet a 0.992
One Vision. One Purpose.

A TS-Firestorm máig a kedvenc stratégiám.
és most 3D-ben, ahogy egy MKII-es az ember feje fölé magasodik úgy 30-40 méterre...
Bûntet!
One Vision. One Purpose.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

/*WTF?!*/

Régen renegade-eztem, de ez az új külsõ most felcsigázott megint....
Minden, a hangok, a zenék, mind,mind a Redalert-bõl valók.
A Tesla nagyon tetszik...

DarkHorSe: Szedd le a 2 patch-t még ami van,és nem fogja kérni...nekem is ezt csinálta,felraktam õket,és gond egy szál se.
Sokat multiztam Renegade-el hál istennek eredeti van meg...
Egyébként régóta fejlesztik ezt már.Asszem volt is szó róla hogy lesz, de lefújták....
Ja nem, azt a westwood akarta csinálni...
Swedish people are albino monkeys
Azoknak nyitottam ezt a topikot, akik még bíznak a C&C játékok megjavulásában. Errõl a linkrõl egy modot lehet letölteni, amihez nem kell a Renedage. Simán fut magától.