Championship Manager 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szoltan
mindenesetre kiváncsi leszek a játékra

Hala Madrid!

szanics
Igaz, addig simán elmegy az FM. Akkor legalább csináljanak egy igényes, normális játékot (lehetõleg valami normális alapskinnel, mert ez olyan k. ronda, hogy elveszi a kedvemet a játéktól...)

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Sajnos tényleg messze van még. De azért én még nagyon várom, mert nálam egyelõre a sima CM4 a császár...

zaki
május??? na menjenek a picsába, akkor inkább adják ki szeptemberben, mikor az új szerzon kezdõdik friss adatbázissal <#mf3>

régebben mindig október-november körül jöttem a cm-ek (igaz legutóbbi is márciusban jött <#mf3>)

Csacsi
Bár van ahol márc 25, vagy 24.

Szóval a fene se tudja.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
This item will be released on May 27, 2005

Az amazonon ezt olvastam, szóval még azért jó messze van a megjelenés 😞((

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

grebber
Nehogymár megmond nekem mivel játszak.

Én nem szoktam görcsölni a meccsek elött és kész,ha te 15 perceket állítgatsz akkor annyit én összeteszem a csapatot oszt jó.
Ennyi ezen nincs mit vitatkozni.

Next PC upgrade: 2022

Csacsi
Akkor miért nem játszol olyan játékkal, ahol csak nyomkodni kell a gombolkat, és nem kell gondolkozni? Az szerintem inkább Neked való.

grebber
Élvezem,mert jó.Csak nem szoktam sokat baszakodni vele.

grebber
Na azért ott már lol kitalált emberek vannak és én úgy nem tolom.

zaki
pont az a jó benne, hogy a végtelenségig el lehet vele játszani, bár én 2025-nél tovább még nem jutottam 😊

Csacsi
Akkor Te nem élvezed a játékot? Mi értelme van így akkor?

grebber
Én nem szoktam szórakozni csak összeteszem a team-et azt go.
Csak 2019 fele már nincs sok értelme 😞

Csacsi
Azért szerintem nem annyira kama az egész. Nem nagyon tudnak úgy kamuzni, hogy ne legye valóságalapja. Szóval szerintem tényleg részletesebb lesz a atactica, és a training is. Így is 10-15 percet szoktam szórakozni meccs elõtt. itt ha még részletesebb lesz....akkor még többet fogok.

szanics
Köszi, elolvastam õket. Tényleg jó lesz, bár gondolom, a fele kama. Remélem, hogy jobb lesz, mint az FM, bár az se gáz, csak sok idegesítõ bug van benne...

Csacsi
Itt olvasd el a cikkeket. Fõleg a három focus cikket. Meg a legfelsõt sem árt.

szanics
Belinkelnél pár cikket, ha szépen megkérlek? Szóval március a megjelenés. Van valami hír arról, hogy lesz-e demó? Inkább ráállnék erre, mert az FM most nagyon kihúzta nálam a gyufát...

grebber
Mert megérdemlik a teljesitményük alapján!

zaki
<#nyes><#eljen>

grebber
Kmh egybõl kuszik Gera az Arsenalba T.Henry mellé 😊
Királyt is lehet megveszem.

zaki
szvsz március lesz. <#zavart2>

Csacsi
Dátumot sajnos sehol nem láttam 😞

zaki
"csak" <#zavart2>

Csacsi
Elolvastam a cikkeket amiket találtam a neten. Ha már a fele igaz annak amit állítanak, akkor verni fogja az eddigi összes managert. beleértve természetesen az Fm2005-öt. Már csak meg kéne jelennie.

ez jó tápig
grebber
Ezen bezzeg röhögtög.De a topicjaimban meg hözöngtök 😊

zaki
😄

lól
grebber
Juj már bizsereg a punim 😊

jah!!! 😛
zaki

zaki
gondolom ez is március...

Nah, mikor?

Mikor jelenik már meg? Mik a legújabb infok?

Hentes Bill
hát, csak tavasszal jön a gém

Boldog Karácsonyt!

Rudee
Szerintem még nem jelent meg.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Zolcsi01
Megjelent honnan lehet leszedni?

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Hentes Bill
elvileg ma megjelent <#zavart1>

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
kellemes gondok <#vigyor>

Boldog Karácsonyt!

Jajj, ez nem jó... milyen nehéz lesz eldönteni, mivel játsszak 😞
Hentes Bill
elvileg 10 nap múlva megjeneik 😄

Boldog Karácsonyt!

Zolcsi01
Én is!<#smile>

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Hentes Bill
nagyon remélem, hgoy akkor jön, és nem fog csúszni <#csodalk>

Boldog Karácsonyt!

gery88
Vajon ez jobb lesz-e, mint az FM vagy az eddigi CM-ek?<#nemtudom>

Zolcsi01
A www.cmfaq.com-on erõsen reklámozzák a Championship Manager 5-t November 19.-i mejelenéssel.

Hentes Bill
gondolom a cm5-re gondolt, mivel ez az a topic 😊

Boldog Karácsonyt!

Melyiknek?
SpaceMarine
ok

by SpaceMarine SpaceMarines, ATTACK!!! Forza MILAN!

Hentes Bill
olvassatok vissza

Boldog Karácsonyt!

SpaceMarine
tud valaki pontos megjelenési dátumot adni nekem??

by SpaceMarine SpaceMarines, ATTACK!!! Forza MILAN!