80
Gyűrűk ura triológia jatekban
-
#40 jaaaj szörnyűek vagytok -
#39 tudod mit jelent az, ohgy 3om? Ismered ezt a szót?? Gyűrűk
ura 3 om csak itt nem simán 3 at írtam hanem 3-om így
mutatósabb. Hát jó miaz, hogy h nyelvtan órán is ezt írod, hogy h??? -
#38 hát sajnálom ha nemtudsz olvasni nem az énbajom -
#37 Mi az, hogy 3om? Háromom? Vagy még a számokat sem ismered? 3=hár?
Matek órán így számolsz h egy, kettő, hár, négy...?
-
#35 Abbahagynád? Elég nevetséges szöveged van. -
#34 hmmm várom a becsületkódex kettőt és a magyar helyesírási szabályok 12. kiadását -
#33 Juj, azért ez már durva. Ráadásul mind a két címben el van cseszve. Loller a srác nagyon. -
#32 ja szntem is tök király a címe, de mi az a loológia? -
#31 "TRI O LÓGIA"! :D
LOOLÓGIA! :D
G: Sebaj. Majd belejössz! -
#30 Már a topic cime is zsir! :D -
#29 savaget kivéve -
#28 írjatok már magyarul mert semmit se lehet abból érteni amit írtok!!!! -
#27 Konkrét információkat még nem közöltek róla, de állítólag a könyv eseményeit dolgozza majd fel, mindhárom kötetét egy játékban. Sajnos nem RPG-ről van szó, megint akciójáték lesz, ismét az EA a kiadó :| -
#26 Nekem kezd tetszeni a dolog. Torgyándoktor óta nem hallottam ilyen szép, kerek, értelmetlen, viszont marhahosszú mondatokat... De lehet hogy csak megszoktam? Mindenesetre vagy tényleg tanuld meg használni a nyelvtani szabályokat, vagy semmit se változtass mert ez is egy stilus ;] -
#25 gerger: mostmár elhiszed, hogy rohadtul idegesítően szar az írásképed, vagy kell még húsz ellenjavaslat? Próbálj már meg normálisan írni, mert gondolom anyádék nem ezért fizették a suliban a nyelvtankönyvet. :PPP -
#24 Ilyen szép hosszú mondatot én se tudtam volna írni! -
Gandibá #23 Kb én is 3x olvastam el mire megértettem :D -
#22 bocs nem a 2, hanem az 1. -
#21 Szal szerinted a Return of the King az szerepjáték, mert úgy néznek ki a szereplők, mint a filmben, de a FOTR nem, mert ott nem úgy néznek ki???
Egyik sem szerepjáték, de ha már választani lehet, hogy melyik a "szerepjátékosabb", akkor már inkább az 2, hisz a 3 elég gyakos volt. -
#20 Basszus, te aztán "tudsz" írni! -
#19 Hát kicsit tényleg nehéz érteni mit írsz annyira egybefüggő. + én a Rotkot nem nevezném igazán szerepjátéknak merthogy nem az. Ennyi erővel a Doom-is az:D
Az egy akció/hent game volt. -
#18 de egyáltalán nem hallottam róla semmi hírt se gondolom majd lesz deha az eagames csinálja ezt is akkor sokban nem fog különbözni a rotktól de én nem azt mondtam, hogy kihagyják hanem, hogy mivel már van 1 gyűrűk ura 3 szerepjáték és gondolom ittis ugyanúgy fognak kinézni mint a filmben az emberek (ha ez úgy lesz akkor ez is szerep jatek lesz) pl. az 1ben nem úgy néznek ki tehát az nem szerep jatek de nem mondtam, hogy kihagyják a 3. részt csak, hogy azt máshogy fogják megcsinálni vagy mi?? wÉs hány cds lesz ez a jatek 7? hehh -
#17 olyan lesz mint a gfyűrűk ura 1??Az azért sokban különbözik a háromtól -
#16 tehát nem szerep játék lesz? -
Gandibá #15 Biztos nem olyan játék lesz mint a RotK (beat em up), valszeg valami kaland/akció game lesz. -
#14 Nem, kihagyjak. Az elso ket kotetet feldolgozzak, majd jon egy the end felirat... Miert ne dolgoznak fel a 3ik reszt? Ha az a cime hogy trilogy - te irtad - akkor tobb mint valoszinu hogy teljes lesz a tortenet. Meglatjuk mi lesz...
OFF
DVD megjelenes az oke hogy osszel. de ez a 3in1 gondolmo megint megkapja a gyujtoknek feliratot, ez is okenak tunik. Viszont a megjelenesrol tud valaki valami konkretat? Illetve jelent mar meg valahol errol info?
ON -
#13 ja szntem is jatek lesz de most újból feldolgozzák a harmadik részt is? -
Gandibá #12 Régebben volt Hardwired-en hogy az EA akar csinálni egy trilogiai játékot, ami inkább a könyvben lévő eseményekre helyezi a hangsúlyt. -
#11 Eleg fura lehet megint lehuzni a bort a story-linerol. En nem csinalnam bar ha tenyleg meg fog jelennni egy ilyen bisztos jaccani fogom.
De igy egyebkent bisztos vagy te benne hogy nem a Film Trilogijara erti amit mond ami hamarosan megjelenik DVD-en? -
#10 most ki a ..... érdekel egy vessző! -
#9 ahm ez itt NEM HELYESÍRÁSI VERSENY!!! -
#8 na végre egy téma amit egy jatek kapcsán megtudtam nyitni és ez a téma valószínű egy darabig nem is jött volna létre.
magyarnyelvtan rulez! a vesszőt ismered?
-
#7 elvileg olyasmi lesz én már nagyon várom -
Chaos Mad #5 király! remélem szerepjáték féleség lesz!!!!!!! -
#4 Látom megint sikerült összefüggő mondatokat írnod. Tanulj már meg rendesen írni, vagy menj el nyelvtanórákra néha. -
#1 na végre egy téma amit egy jatek kapcsán megtudtam nyitni és ez a téma valószínű egy darabig nem is jött volna létre. Nah akinek megvan a lotr 3 jatekba és végigvitte láthatott ott egy olyan kiiratot az utsó pálya után, hogy lord of the ring trilogy in 2004 na és ez egy olyan jatek lesz ami a részt fogja fledolgozni tehát a 3om részes film lesz egy játék (ami a pletykák szerint a könyv alapján fog készülni mert ugye a 3om az a film alapján készült). Valószínű ezis mászkűlós jatek lesz mint az eddig megjelentek dehogy hány cds jatek lesz minimum 5 :D az még kérdéses meghogy mikor jelenik meg azis de az biztos, hogy nem 2004ben max évvége felé de nem hinném. Na véleményeket várok