80
Gyűrűk ura triológia jatekban
-
fingi22 #80 Nem tudjátok hogy a Lord of The Ring-The Battle for Middle Earth 2 (Gyűrűk Ura-Harc a Középföldért 2)-ben hogy kel használni a Worldbuilder-t????? A címem: [email protected] -
horitazi #79 www.bfme.fw.hu
Hamachi Liga 2v2es Battle for Middle-Earth 1
jelentkezettek minnél többen pár héten belül indul! -
#78 akkor talán a saját topikjában kéne kérdezgetni róla! -
vzsoltee #77 a BFME2-vel van a baj, nem mondtam -
vzsoltee #76 Hi mindenki!
Nem tudna valaki segíteni? A bajom az hogy elidítom a játékot, bármilyen játékot kezdek 3percen belül mindenem lerombolódik(magától) és defeted. Amúgy teljesen eredetivel játszok. -
#75 Tom én is pont most néztem meg a nosztalgia kedvéért. :-D -
#74 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1075748713
a mester tollábol:)))ha még akartok röhögni egy jót:)
memod?
nem a zokszikéntől az nemvéd...
-
#73 Akkor gondolom a memod egyáltalán nem lesz RPG...
-
#72 ahha...
megvan a megfejtés:
Trilógia: feldolgozá film alapján (az emberek arca megegyezik a szinészekével, tehát ez RPG:) )
Triológia: feldolgozás könyv alapján( az emberek arca más, ez csak valami ratyi hentelősgame:) ) -
#71 Régen volt egy infomorzsa egy EA játékról ami elvileg a könyv szerint dolgozza fel az egész trilógiát. Azóta sincs semmi hír róla. -
#70 Amugy melyik játékrol van szó??mert azt nem sikerült kibogoznom:) -
#69 Ez a gerger volt nem semmi! :-D -
#68 Nem semmi ez a topic:)))))))))))) -
#67 kösz hogy felhoztátok ezt a topicot, jót röhögtem -
#66 Jézus. Ilyen topicot. Nekem leginkább az tetszett ,amikor azt magyarázta ,hogy az a Szerepjáték ,ahol a szereplők arcai a filmből vannak kivéve:D
Na mindegy. Ne bántsuk szegényt. -
#65 Amúgy, hogy már kicsit On is legyünk:
Gondolom senki semmit nem hallott erről a játékról? -
#64 Na mindegy, van jobb dolgom is mint egy hülyegyerek védelmére kelő fant halgassak. -
#63 Hehe, nem téged oktattalak ki hanem a gerger nevű kisarcot. :D
Végülis nemtudom hogy milyen ott nálatok a BD-ben de ha szerinted alacsony a szinvonal akkor nemtom kit minősít. :-)
Mellesleg minek véded? Tán családtag? :-) -
#62 Akkor amig nem jartad ki megkernelek ne oktass ki. :P
Remelem nem itt a Berzsenyi Danielben vegzed. Mert itt eleg alacsony a szinvonal. -
#61 Heh, pont tanárképzőbe járok, de az a tényen nem változtat hogy a gyerek egy gyökér barom volt és neked még mindig nem sok fogalmad van arrol hogy ki is volt ez a kissrác. -
#60 Latom mindenkit oktatni akarsz.
Biztos valami tanarkepzot vegeztel. :PPPP
Amugy ha nem tetszik neked a helyesirasa, nem kell elolvasnod az irasat.
Bar akkor is belekotnel. Javitom magam. " KIOKTATNAD" ;D -
#59 Nem ismered a srácot szóval fölöslegesen szólsz bele olyasmibe amihez láthatólag nem sok közöd van. :P -
#58 Nem akarmi topic.
Nem tehetne at valaki a gumiszobaba ?
Esetleg szoba johetne meg, a tanuljunk meg helyesen irni forumtema.
A lenyeg a lenyeg, hogy megertettetek mit akart irni.
Ha meg nem, akkor a ti IQ szintetekkel van a baj, nem az o helyesirasaval. :PPPPP -
#57 Főleg a vége durva (nem mintha többi nem az lenne :-D):
"wÉs hány cds lesz ez a jatek 7? hehh"
:-DDDD -
#56 Huh, eltartott egy ideig mire felfogtam nagyából miröl próbált "írni". Nem egyszerű hülyegyerek volt az tuti. -
#55 loltopic :DDDDD -
#54 A #18-as überel minden eddigit az SG-n. :-D -
#53 A régi szép idők, mikor még gerger "barátunk" itt rontotta a telekárakat. Hüpp, olyan meghatóak a régi emlékek. :-) -
#52 Áhhh te jó ég! Újra elolvastam a topicot, de nagyon nem kellett volna. Most vagy 30 évet öregedtem. :-) -
#51 És ÉSsel se kezdünk mondatot! -
#50 Akkor te, hogy-hogy ide írhatsz? -
#49 És ha csak a másik helyesírásával törődtök ne ide irkaljatok -
#48 DE az én vagyok!!!!!! ÉS az más!! Mert az más!!!! Hát az más!!!!! hehh
és és elött nem rakunk vesszőt!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Braveheart #47 #42 -
Te is azzal kezdted a #42-ben, és a #44-ben!!!!! -
#45 ahm amúgy "mert"el nem illik mondtatot kezdeni!!! Találj helyette más szót!!! -
#44 mer nemtudsz olvasni? -
#43 De azért nem árt, ha mindenki eltudja olvasni az írásodat! Mert, sok esetben nekem se sikerült! -
#42 Mert nem. Az nem túl mutatós jaaaaaaj már megint csak a helyesírás mindig csak a helyesírás. HELYESÍRÁS HELYESÍRÁS
HELYESÍRÁS HELYESÍRÁS. Jaaaaj :D -
#41 Akkor már miért nem azt írod: 3-három?