54
Crystal Key 2:The Far Realm
-
#54 Sziasztok. Szép a grafikája, csak el ekadtam én is. -
#53 Na leszedtem!
Első benyomás telepítésnél nem birja olvasni a BIN-ben az egyik fájlt ezért le kell szednem mégegyszer.:) és ugyanakkor :( -
Vajákos Mimóza #52 Pl. itt (Gameboomers) van mindjárt kettö is:
Gamehound - jóvoltából
MaGtRo - jóvoltából
Elöbbi végigjátszás lépésröl-lépésre mutatja, utóbbi pedig képekkel van illusztrálva.
-
#51 Az nem baj. Megmondod hol?
M. -
M.A.D. #50 Van hozzá teljes leírás! Igaz angolul. -
#49 Sziasztok!
Hat jatszik vele valaki, akkor szoljon, mert elakadtam egy helyen.
M. -
M.A.D. #48 Bingó! :) -
#47 A Schizm 2 nem a Mysterious Journey 2? -
M.A.D. #46 ...én is elakadtam a desert house-nál. a csatornába még le tudok menni....de..onnan..:((( -
#45 amugy a furcsa, hogy szinte nincs logikai resze, bar a myst. j.-nak tul sok is volt:) az azert huzott fel:) -
Inquisitor #44 Hmmm. Schizm 2 demót nézte már valaki? Az is Myth utánzat, de már full 3D. -
#43 Szóval szar. :))))))
Hát akkor asszem kihagyom, úgyis bármelyik pillanatban megérkezhet a várva várt Syberia 2. :)))) -
#42 Olyan a hangulata mint a mysterious journey-nak, oszinten szolva nekem nem is teccik annyira. a feladatok meg... oszinten szolva meg nem is volt:)mondom nincs targy amit felvehetsz.eddig volt par ember akivel beszeltem, meg egy targyat tudtam felvenni.. -
#41 A hangulat milyen?
Komoly vagy poenos vagy...?
Zene? -
#40 És nem túl nehezek, ill. logikátlanok a feladványok? Mert a legtöbb ilyen stílusú kalandnak ez a hátránya, mint pl. a Mysterious Journey 1., 2. -
#39 hat... annyira nem tetszik, mint pl syberia. szal nem tud annyira lekotni. meg alig vannak targyak amiket megnezhetne, felvehetne az ember...meg majdnem hogy csak egyiranyban lehet menni.. de erdekes. lehet hogy kesobb megszeretem:) -
#38 Es amugy milyen?
-
-
#36 rakok be kepet pilla -
#35 én még nem de majd fogok most szedem nemsokára!!
Szép a grafikája??? -
#34 fene elakadtam. vki jaccik egyaltalan?:) -
#33 ja.szedegetem ezt a gamet is, meg a sacredet meg a ganglandet is:) -
M.A.D. #32 Mi van mostanában? :))) Nem semmi! Game dömper! -
Vajákos Mimóza #31 Most hesszelem a HC Gamer oldalán 'Deathunter'-irását a játék megjelenéséröl, neki is a mérsékelt idulóár tünt fel a játékkal kapcsolatban. :)
Külhonban úgy tünik ráébredtek, hogy nyomott árakon jóval többet lehet eladni belölük (pl. a tavaly összel megjelent Black Mirror is csak 20 dolcsi, de a megjelenés elött álló, szintén Dreamcatcher-kiadvány: Forever Worlds is ennyibe fog kerülni).
-
#30 Na ha valaki leszedi irjon róla pár sort meg saját képeket tegyen be mert én most mást töltök!!!!!!!!!!! -
#29 hdc-n fennt van,ha valakit érdekelG
-
#28 az is ilyen??nem mondod?komolyan az nem mászkálos? -
#27 töltsd le a syberia-t :) -
#26 Az nforce-n nincs kinn tehát nem tudom!!
De várom már ez lesz az első ilyen tipusu game amit letöltök majd! -
Vajákos Mimóza #25 Két napja, azaz: március 17-n.
Elég korrekt árat kalkuláltak neki: az eredeti 20 USD-ért beszerezhető, bár ez a tény "errefelé" nem sokakat érdekel.
-
#24 Tényleg kijött?
Hmmm, én még nem láttam egy warezon se... :( -
#23 Azok. In-game állóképek. Heh. -
#22 elvileg mar 18an kijott.. nincs meg vkinek? -
#21 Én ezt elhiszem, de nem minden a grafika. Hiába jó a grafikja, ha egy nagy rakás szar a sztorija és a fejtörők, akkor annak lőttek :)) És ez persze csak a kalandokra vonatkozik, a mai játékoknál sajna tényleg a grafika a minden, játékélmény meg 0. -
#20 A mostani játékoknál azért a jó grafika sem hátrány. SŐT!!! Most már minél jobb egy játék grafikaája, annál többen játszanak vele. Márpedig a képek alapján úgy tűnik, ez a játék beáll eme játékok sorába. -
#19 Keressetek rá a trailerre és nézzétek meg az is elég szép! -
#18 Szép, szép, de egy kalandjátéknál a grafika szerintem csak másodlagos. Mindenesetre guszták a képek :)) -
#17 Ezekkel a játékokkal csak egy baj van: csak 1* viszed végig -
#16 nem azért mondtam :) -
#15 szégyellem magam