Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy szép a szemed<#szeret>#szeret>
Asszeretném kérni hogy legyen olyan kedves képtárba berakni ezt a képet.
köszönöm szépen
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"verõfényes napsütésben" aláírással
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
fél óra és indulok 1hétre
itt stresszelek
töltöm az összes szar capture progit, szenvedek izzadok
erre ...
most írják meg sg-n hogy " ott a kis nyíl ahol le lehet tölteni " :D
szori akkor . törölhetõ : )
u dont have to listen anybody else but me
de elég nagy kérés...
az alábbi oldalon (link) (link)
los angelesre kattolva bejön egy zene " xiaoma 072309 " néven.
ha valaki megtenné nekem hogy felveszi valami audio output recorder-el nagyon hálás lennék.
akár pénzt is adok érte!
(a win7emmel nem kopmatibilis semmi ilyen progi, 5perc és utazok el 1hétre, addigra meg mire megjövök tuti nem ez lesz az aktuálisan legtöbbet játszott zene.)
elõre is köszönöm
VRSDM
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
PSP user n\' soon ps3 user too :)
jaa hogy emós is vagy? akkor dugnálak is<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
próbálok ugrani
még régebben
nagyon komoly
remélem így jók lesznek...
ezek viszonylag tûrhetõek, bocs ha vkit megrémítettem
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
de ha te ennyire prûd vagy :D
.jpg)