Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(nem nez tevet meg az ilyen celebes hanyadekokat is hanyagolja)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
<#vigyor3>#vigyor3>
jut eszembe, akik ezerrel elkezdték sp-zni õk is elbújhatnak ám 😄
nekem eszembe se jutott volna róla, egyszer láttam azt a nyálasabb klipjét valami jóféle nõ maradt meg akivel fetreng 😄 és ennyi.
de akik egybõl jönnek hogy totálolyan, bennük bizony élénken él a már sokszor hangoztatott énekes arca 😊 (fogadok rá veritek esténként)
u dont have to listen anybody else but me
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
bocsa a sok variálásért 😄
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
mostmár vannak bõven helyettem képrakós kurvák 😉
(max. 1 számát hallgatom, a parfümöt, aztis fluor miatt)
azóta is tartom mikor meghallom 😄
.: mobilize.hu :.
A mai napig értetlenül állok a befutása elõtt ;DDDDD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Pedig fluorral is tolja meg pixával 😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
kornyikál, a 10-13 éves kiscsajok szerelme
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Ez vagyok én mostanság (Június) :
Alszok a vonaton (Április)
Nem szoktam saját magam fényképezni, kivételes alkalom (Január) 😄😄
pár Baráttal (ott vagyok középen 😄)

"emo pózerkurva"
"dzsukelkártyaparty"
Képalárírás nélkül:
"Nõvéremmel"
Többieknek jó csámcsogást. 😄
http://thenamelessphoto.com/

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

http://thenamelessphoto.com/