Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MIMACSKA
Hát jó kösz, de lehet, hogy erre csak júliusban fog sor kerülni

www.extragyongy.hu

cSuwwi
ha az ad-aware nem segít, ami nem kizárt, akkor töltsd le, amit írtam, indítsd el -> scan -> save log -> majd azt küldd el nekem, és megmondom, hogy mit csinálj, ha nem érted amit kiír a progi. A windows bizonyos dolgait lehet vele egyszerûen beállítgatni. Lényegében ugyanaz, mint az ad-aware, csak ez manuálisan mûködik, nem automatikus, mint az elõbbi progi...

shit happens

MIMACSKA
Azt hittem csak a zöld jön..😄

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
mi van??

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
teszem is szorgosan 😊

www.extragyongy.hu

cSuwwi
Az ilyen kis szemét progik ellen sajnos nem mindig jönnek be, nekem legalábbis nem találta meg a Spybot a dll-eket, de a HijackThis egybõl kiszúrta...

shit happens

cSuwwi
ha most is van ilyen gondod, akkor szedd le a HiJackThis-t innen: HijackThis

Majd a logfájlját copy-pasteold el nekem priviben, és mondom a megoldást. 😊

shit happens

Épp kérni is akartam, hogy ne írd le :-P 😊

Minden esetre töltsd le az Ad-aware -t és a Spybot-ot, aztán futtasd le õket. Nagy eséllyel megtalálja valamelyik a kis rohadékot és hatástalanítja. Ahogy a víruskeresõk esetében, ezeknél is melegen ajánlott a rendszeres update letöltése.

MIMACSKA
Nos azt nem lehet mert ....na ezt inkább nem írom le 😊

www.extragyongy.hu

Akkor esetleg még tûzfalat javaslok - ha nincs...

MIMACSKA
van norton2003 egyenlõre.
azért annyira nem vagyok láma 😊)

www.extragyongy.hu

Ad-aware, Spybot Search and destroy, meg egy valamire való vírusirtó sem árt...

MIMACSKA
Vazz akkor nekem is van ilyen!!!
Pl zestyfind???
utálatos oldal. Mivel tudom az ilyen kémgeciket kiírtani?

www.extragyongy.hu

cSuwwi
Hát átírja a kezdõoldalt és az alapértelmezett keresõt valami gagyi oldalra, amiért a készítõk pénzt kapnak az oldal üzemeltetõjétõl.
Persze a megfelelõ programokkal, csak szeretné átírni, de ha megpróbálja, nekem itt villog egy ikon, és akkor indul a HiJackThis nevû kis "takarító" progi 😄

shit happens

MIMACSKA
az mitet csinál?

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
debizony

www.extragyongy.hu

Kata
köszi!

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
áve!

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
nem mondod?

[/cserf][/fülünyúl]

cSuwwi
nem feltétlenül. A cracks.am szerintem még a megbízható crack oldalakhoz sorolható.

Letöltéskor jön a popup, hogy telepítsd fel ezt, meg azt. Ott a nemre kattintasz, majd OK, mindezt 4x eljátsza, majd lehet tölteni. Ennyi, és semmi baj nem lesz. Persze egy tûzfal és vírusírtó sem baj, ha üzemel...

Az orosz crack oldalaktól kell óvakodni, mert onnan a tûzfal ellenére is bekaptam mostanság egy remek kis kezdõlapátírogató dll fájlocskát 😞

shit happens

MIMACSKA
meg a vírus is hozzá 😄

www.extragyongy.hu

hykao
mire kéne? én xnview-et használok, ingyenes, magyar nyelvû (www.honositomuhely.hu)
Ció

cSuwwi
Krekk meg az ismert helyeken. Pl. cracks.am

shit happens

MIMACSKA
okos!!!!!!4

www.extragyongy.hu

cSuwwi
MIMACSKA
valami warez oldalon nézz utána!

www.extragyongy.hu

Kata
'estét.

Tud esetleg valaki ACDSee, vagy egyéb gyors képnézegetõt honnan lehet bérmentve elõkeríteni?

[/cserf][/fülünyúl]

Wuááá Mekkora éllyena magyar igazság szolgáltatás a 7 keületi rendör fõkapitányság itt van mellettünk kb 3 méterre és onna 5 méterre mellette most vertek össze 1 csajt 😄DDD

abbiztos 😄DD

Z
a pap meg elölrõl?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

MIMACSKA
Az öreglánynak a legjobb 😄

www.extragyongy.hu

Z
õk kik? mert ez ugyebár a fórumozók fényképei...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

LOOOOOOOL 😄DD

MIMACSKA
Nekem a legtöbbször hamar elrepül, de mivel most már télleg mindjárt megyek nyaralni egyszerûen semmi nem köt le, a melót is magasról ......
Na így vánszorog 😊

www.extragyongy.hu

hykao
Hmm, nekem - ha néha napján dolgozok - hihetetlenül elröppen az idõ...ha csak téblábolok a melóhelyen, akkor vánszorog. (ma elröppent...)
MIMACSKA

www.extragyongy.hu

nemtom de lehetne

MIMACSKA
mér nincs nyüzsgés?

www.extragyongy.hu

Az munka legközelebb gondókozz elõre 😄D

Cio

Gfreiter
LOL 😄

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Free
jah még téged is :o)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

MIMACSKA
HI

www.extragyongy.hu

Sámli extra. Most értem haza nemrég, feltekertem ide a Budakalászt Békásmegyertõl elválasztó dombságra... Elég hülye ötlet volt ebben a kánikulában... porzott minden belsõ szervem a szomjúságtól, mire hazaértem...
De azé yo móka volt... legközelebb majd viszek magammal innit is. Van itt ész!

Jól mondod Decens 😊

namizu ?

Szia koma!

Ha megvan, nem jelent semmit. Ha viszont nincs, az már annál többet!

hi all