Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geronimo77
Tényleg, mikor indultatok és értetek haza?

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Breki33
elmondtam

megnéztük mindkettõt
nagyjából kb azonosakat tud
de a Smart jobb, sokrétübb, egyszerûbben kezelhetõ sztem és gyorsabb is.
És a honosító mûhely is ezt ajánlja P

De sztem mindenki döntse el úgy, hogy kipróbálja mindkettõt, ahogy én tettem.

Végülis nekem mindegy ki mit használ akiknek én mutattam mind Smartosak lettek.PPPPPPPPPPP
munka 1000-rel, lassan a gép elõl elsem mozdulok, csak itt nyomom az arc-szolit az elektronokkal...

és Te, kimentél T-Mobile napra? Geronimoval ott voltunk...

http://gaborszantai.co.uk/

cSuwwi
Nekem most 7 ablak van megnyitva, és 5% körül eszik. A legtöbbet a dreamweaver eszik, aztán a winamp... :|

shit happens

Breki33
nem egészen értem eme akcentust de OK OB
cSuwwi
és a MYIE szerinted ezeket nem tudja?

shit happens

Kata
Mizújs? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

nekem nem gyerebe, inkább SlimBrowser...

Breki33
mondjuk van egy hibája

aki kipróbálja függõ lesz P
mondjuk kényelmes is 16 ablakban dolgozni egyszerre lassulás nélkül

és áramszünet vagy bármi akkoris bejön újra amiket böngésztél
Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Breki33
ez hülyeség
ki mondta, hogy semmivel nem jobb?
sokkal jobb

olvass figyelmesebben P
még a gugli sem tuggya...😞
tudtam, hogy megint osztrijába kell kibickliznem...😞

és hol lehet Becks Gold sört kapni, HOGY FOGOK ÉN ÍGY EB'04-T NÉZNI!!!???

cSuwwi
Press ENTER on mirc.exe 😄

shit happens

az elõbb átállítottam héberre a browserem, majdnem vért pisáltam, hogy visszaállítsam...
korán reggel nem tudom hol találtam volna egy tolmácsot...😊

Nemmegy itt a szaros mirc nemtud valaki segíteni ?

dógozom én 😛csak nem ugy mint a nagyok :c )

Tsá, unatkozol, mi?
Dolgozzál, mint a nagyok😊

Pacsee

szia mindenki megint suli 😛
demá nem sokáig

cSuwwi
Jaja, a MyIE2 freeware. Ha lehet, akkor inkább ingyenes progikkat teszek a gépre. Ahogy elmondtad, a Smart Exp. semmivel sem jobb a MyIE-nél, ráadásul még fizetõs is, akkor inkább a MyIE... 😊

shit happens

Random_
Ez meg freeware azaz ingyenes. 😊
Az elsõ indításkor felkínálja, hogy támogathatod, de nem kötelezõ.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Breki33
Kipróbáltam a progit aztán maradtam a Smartnál

Mikor bekaptam ezt az Omegasearch-ot akkoris csak úgy vettem észre, hogy az ie-t inditottam mert a smart alapból nem engedte, így ott nemis jelentkezett.

-hogy a bázáráskor nyitva lévõ oldalakat következõ indításakor automatikusan behozza

pont ezt mondtam, hasonlókat tud de sztem a Smart jobb
és harminc napi shareware
Random_
Az elsõ bekezdést tudja a MyIE2 is a megjelenés nekem sokadik szempont. Viszont az egér gesztusok nagyon hasznosak.

A kedvenceimet nem nagyon használom így nem tudom mire képes. Az is nagyon hasznos a progiban, hogy a bázáráskor nyitva lévõ oldalakat következõ indításakor automatikusan behozza. Így a 3 leggyakrabban látogatott oldal (SG, PORT, WWII Online) mindig megynílik automatikusan mert mikor kiléptem utoljára akkor nyitva voltak.

Amúgy mindenkinek más az ízlére az viszont szerintem közös szempont, hogy az IE-t el kell felejteni mert támadási felület és kényelmetlen is.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

nekem akkor ai sza opera jön be 😊
angol, de tiszta jó, lehet egérrel lapozni, meg minden, abban is van popup blocker 😊
a levelezõje is kurva jó, gyors is rohadtul, és olyan funkciók vannak benne amit másban soha nem találsz meg...
igaz pénzes, de nem kell hozzá csak 1 crack 😊

Breki33
okés de ebben egybõl 16 keresõ (Integrált keresõjével egyszerre kereshetünk a legnépszerûbb keresõhelyeken (Google, Yahoo!, Lycos stb.) , úgy blokkolja a popupokat, hogyha chatelni kell az ember ki kell kapcsolni a védelmet,
nem külön ablakban nyílnak meg a lapok és megjegyez akár 90 oldalt is egyszerra, hogy hol jártál és ha újra megnyitod kérésre beis hozza.

Az Internet Explorerbõl importált, egy mappában tárolt kedvenc webcímeinket egyszerre meg tudja nyitni, de külön csoportokat is alkothatunk, s az azokba behelyezett oldalakat szintén egyszerre kereshetjük föl. Az eszköztár hátterét képekkel dekorálhatjuk.

Ezekkívül többféle alap skin, filter pictures.

Négy kezdõlapot adhatunk meg, s indításkor akár mind a négyet megnyitja, egy ablakon belül

Egyszerr õsszehasonlítottuk egy sráccal itt aki a MyIE2 -t használta.
Azóta megtért :-)
Random_
MyIE2 is van magyarul.

Breki33
most dícséred vagy szidod?

sztem a Smart Explorer a legjobb
és van magyarul is.

Eddig mindig Perwollal mostam a tamponom, de most hogy már ismerem, nemis kell.
Random_
Nem tudom nekem semmi bajom nincs vele tökéletesen mûködik.
Minden popup ablakot blokkol és az egér gesztusok is nagyon kényelmes funkciók. Már annyira beidegzõdtek, hogy a cégnél a sima ie-n is használni akarom. 😊

FtranX
énis azt használok. nagyon kedvelem, de elég gyakran megfagy és az SG-n is gyakran hibaüzenetet ír ki, (minden frissítésnél: "MyIE2 has blocked an error" vagy valami ilyesmi) ezért állandóan be kell zárni, majd újra megnyitni az SG-t.
Ezen kívül van, hogy 4-5 átlagos oldal van nyitva és 40% procit eszik.

Én pedig Firefox-ot. Elégedett vagyok vele.
Mert megérdemlem!

Random_
Én MyIE2-t használok és nagyon bejön.

Mondjuk úgy, hogy ezred akkora figyelem nem összpontosul az Opera és egyéb alternatív böngészõk hibáinak kiaknázásra, mint az Exploreréire... Kiváncsi lennék ellenkezõ esetben hogy állna a lábán bármely másik "vetélytárs"...

hehe,én adaware-t használok, az király...
és nem internet explorer-t hanem opera-t 😊
ha opera alatt akár ki össze tud szedni valami vackot, annak gratula 😊 hóóóót biztonság 😄D

Breki33
sg, de már jó
Breki33
csak nem egészséges
VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Random_
ez számomra is rejtély egyszer 114 találata volt hát mire mindet kijelöltem 😞

amúgy szerintem mindet lehet törölni

bár ha foglalkozol videó tömörítéssel divx-be akkor a gain-t ne töröld le

Kata
Mindet ne töröld, mert még baj lehet belõle! Azok közül nem mind fertõzött.

[/cserf][/fülünyúl]

parizer
kérdés: (vagy ezt privátban kellene??) szóval leszedtem, indítottam, lefutott. hogy lehetne mindent kijelölni (ne egyesével kelljen pipálgatni). vagy elrontottam valamit?

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

én is leszedtem a cuccost 😊
megnézem mit tud...

cSuwwi
jólvan, akkor küldd el...

shit happens

parizer
júj nekem is nekem is!!

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

cSuwwi
Mármint melyik galéria? A képtár? Az nekem jól mûködik.
Vagy az SG galéria? Ha kiválasztasz egy nevet, akkor valóban visszajön a lista, de baloldalon felül megjelenik egy kis lista, onnan lehet megnézegetni a képeket...

shit happens

Breki33
nekem ha kiválasztok egy nevet újra visszajön az összes
cSuwwi
nekünk mûködik

shit happens

Breki33
sziasztok

nektek mûködik a galéria?