Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
plz az elsõ 2 képen levenni... thx. majd rakok helyettük...

Kata
Nem igazán van idõm magánéletre. Ezért vagyok idestova több mint 1,5 éve facér. Másban nem befolyásol a dolog.

[/cserf][/fülünyúl]

Grimbusz
Hykao:
Egyébk arra gondoltam hogy aki "rivaldafényben" van /énekes, manöken, év arca stb/ az a benfektesha jól tudom Kata is ilyen területen dolgozik. Nem?

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
lehet eltévedtem volna?

A túlerő legyen veled!

hykao
benfektes???
Grimbusz
ha gondolod ne válaszolj, csak érdekel és adódott egy lehetõség benfektes megkérdezésére 😊 aki te vagy.

Milyen a magánélet a te szakmádból kifolyólag? kérdésem azért szól mert 1x volt közöm énekeshez de sok értelme nem volt az együttlétnek, max SG szintû plátói kapcs volt.
Mik a hátrányai a szakmádnak egy kapcsolatra, megnemlévõre, kialalkulóra, meglévõre?

A túlerő legyen veled!

Kata
Ritkán. Fõleg, ha az ismerõseimmel egyébként nem tudok beszélni, vagy nem találkozom. Nem rezidenciám az SG, de azért itt gyakrabban elõfordulok.

[/cserf][/fülünyúl]

Grimbusz
Két:
- Láttalak egy másik forumon is h. regeltél a barátok kedvéért szoktál oda is járni v. a rezidenciád az SG?

A túlerő legyen veled!

Kata
pás

[/cserf][/fülünyúl]

Nh léekhaz majonnan leszk

NYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRRRR
Szal tök hepi vagyok

Kata
semmi kül., vizsgaidõszak van, meg dolgozom. Veled?

[/cserf][/fülünyúl]

mizu veled lány ?

csács maj megyek haza azzt többet leszek csak mos nem vok ott

Kata
sziasztok Grimbusz, Peet!

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
SzalsziaPeet

és persze mindenki másnak is
Szal sziasztok 😛

CIÓÓÓÓ

Grimbusz
önnek is hölgyem

A túlerő legyen veled!

Kata
jó reggelt

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
jah, boldog szülinapot neki (bár igaz 16-án lesz valójában, a regnél elírták...LOL)
Nem növkeszik - de mint mondottam volt, kikapcsolt állapotban sem történik semmi. Nem lehet gond. Ja. De mégis van...

Z
sõt van az Edit menüpontban Undo-close window-ja is! Meg automata görgetés, ha olvasni akar az ember.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
amúgy hali mindenkinek! 😊

Pari: jók a képek! Illik hozzád a név: Parizer...ennivaló!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Random_
a saját belsõ popup killert nem kell kikapcsolni nekem egy új ablakban akkor is megnyitja a bejelentkezõ ablakot igaz nem olyan kicsiben mint az ie-nél hanem egy ulyanolyan teljes ablakban, de megjeleníti amúgy az ablak alsó sorában írja a blokkolt ablakok számát és ha kattintáskor eggyel nõ akkor lehet tényleg leblokkolja, de alapértelmezett beállítások mellett nem lehet gond egy hasznos funkció van amit én bekapcsoltam azonnal az, hogy megnyitáskor az utoljára megnyitott ablakokat töltse be

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Z
??? nekem simán ment,és még megy is

Üdv srácok,
bõ egy héttel ezelõtt valaki nagyon lobbizott a MYIE2 mellett. Kipróbáltam, tényleg nem rossz, de egy gondom van vele: nem tudok Bejelentkezni vele ide, erre a fórumra. Próbálgattam kilõni a popupkillert, de ez sem segített. Vatkenájdu? Tud valaki segíteni?

Grimbusz
hi itt is.

Gratula a most vizsgázottaknak 😊
Parizer jók a képek 😊
Lecter: amint a tudat kitágul és egyre több dolgot megtanúlsz rájössz annál kevesebbet tudsz.
Erre egy jó példát hallottam, megosztom veletek:
- Végy egy gömböt ez legyen a minta legyen ez az egyén tudása tapasztalata, minnél több a megszerzett "tudás" annál jobban tágul a gömb, de a felszíne is nõ és rájöszz minnél több tudást szívsz magadba annál nagyobb a gömb felülete vagy is amit még nem tudsz...

Mosolygós napot mindenkinek

A túlerő legyen veled!

lassan meglesz a 200 üzenetem is 😊 olyan 170 körül vagyok...

kösz tranx 😊)))))

mukika
borszdáj kisbruno!

FtranX
Gratula az érettségidhez! 😄D

no para, fos az egész...

el vagy maradva egy két nappal srác 😊

PAYNE
te még most! én már régen! 😊

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Lecter
bazz! Most jövök rá mennyi mindent nem tudok!

Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet! És az a szar, hogy meg is történik!

PAYNE
1-0 a németeknek! fúúúújjjj!!!! szégyen! én egy picit rekonstruálnám a holland csapatot!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE
na ez igaz!

Ne félj, bár ezt ma még hiába mondja bárki is... holnap meg már hiába...

PAYNE
áén is holnap érettségizek! picipicit félek!

PAYNE
há ja! a mi kis fórumunkon szép hölgyek vannak!

HUH KIEZ A SZÉP HÖLGY ?

Nyóccázszorhaccáz

Lecter
Az nyugtat, hogy ha olyan sok pancsernak van, akkor nekem is simán menni fog! Én még nem is küldtem képet! Mekkora felbontás az ideális?

Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet! És az a szar, hogy meg is történik!

hát ja.. akkor is menni fog hidd el...

Lecter
De mondjuk most is tanulok! De a 48-as szabadságharcon felhúztam magam. Úgyhogy most pihi.

Lecter
Na ja, egy biztos, amilyen mákom mostanában van, csak az én feleletem alatt lesz benn az elnök! Egyedül a marketing miatt nem félek, mert az elnök kb 70 éves, így valószínû nem sokat konyít a dologhoz.

Halovány gyanúm ébredt, hogy ez azért nem mindenhol így zajlik. Megeshet, hogy nem erre kéne építeni, mert lehet, nem jön be...

Arch
Neked meg gratu! 😊