Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
Egyébk arra gondoltam hogy aki "rivaldafényben" van /énekes, manöken, év arca stb/ az a benfektesha jól tudom Kata is ilyen területen dolgozik. Nem?
A túlerő legyen veled!
Milyen a magánélet a te szakmádból kifolyólag? kérdésem azért szól mert 1x volt közöm énekeshez de sok értelme nem volt az együttlétnek, max SG szintû plátói kapcs volt.
Mik a hátrányai a szakmádnak egy kapcsolatra, megnemlévõre, kialalkulóra, meglévõre?
A túlerő legyen veled!
[/cserf][/fülünyúl]
- Láttalak egy másik forumon is h. regeltél a barátok kedvéért szoktál oda is járni v. a rezidenciád az SG?
A túlerő legyen veled!

Szal tök hepi vagyok

Szal sziasztok 😛

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Pari: jók a képek! Illik hozzád a név: Parizer...ennivaló!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
bõ egy héttel ezelõtt valaki nagyon lobbizott a MYIE2 mellett. Kipróbáltam, tényleg nem rossz, de egy gondom van vele: nem tudok Bejelentkezni vele ide, erre a fórumra. Próbálgattam kilõni a popupkillert, de ez sem segített. Vatkenájdu? Tud valaki segíteni?
Gratula a most vizsgázottaknak 😊
Parizer jók a képek 😊
Lecter: amint a tudat kitágul és egyre több dolgot megtanúlsz rájössz annál kevesebbet tudsz.
Erre egy jó példát hallottam, megosztom veletek:
- Végy egy gömböt ez legyen a minta legyen ez az egyén tudása tapasztalata, minnél több a megszerzett "tudás" annál jobban tágul a gömb, de a felszíne is nõ és rájöszz minnél több tudást szívsz magadba annál nagyobb a gömb felülete vagy is amit még nem tudsz...
Mosolygós napot mindenkinek
A túlerő legyen veled!
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet! És az a szar, hogy meg is történik!
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet! És az a szar, hogy meg is történik!