Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Aze ez eleg mocsok megjegyzes volt. Csak h tudd eleg regota tolom az ipart. wolf3d-vel kezdtem a szamitogepes jatszast. Jah es nem 98ban, hanem amiko megjelent. 😉
Az elott meg plussz4en nyomultam. Mibol gondoltad h nemismerem a doomot ? ;P
Visszaterve: Te tudod mit hallgacc, en csak asszondom h a punk az /szamomra/ egyetlen mufaj ahol a szovegre figyuzok. 😊
http:/gamesreloaded.uw.hu
haverom oldala, nézzétek meg doom meg minden...
meg a Wolfeinstein.
De a C64-nek(meg a többi hasonlónak) volt igazán varázsa!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Én nem azt mondanám hogy igénytelen, inkább azt hogy nem átlagos, klipjeik szerintem némelyik nagy is igényes, bár a zeneszámaikban nem mindegyik tetszik (van egy pár olyan amit abszolút nem hallgatnék meg), de van amelyk. sokat hallgattam, de nekem is hangulat függõ.
A túlerő legyen veled!
Viszont punk nem ? Offsprings, blink182, ramones ? Nemhiszem h ezeket nemkomalod. 😉
Én kimaradtam az ilyen nagy õrületekbõl. Sosem szerettem semmilyen klikkhez, csoportosuláshoz tartozni. Inkább olyan magányosfarkas típus vagyok - igyekszem a saját utam keresni.
Beethoventõl kezdve az arab zenéken, a technon, a goán, a chillouton át egészen Marilyn Mansonig mindent meghallgatok - ami nem banális és közhelyes. (Ebbõl adódóan minden ami pop és punk, nálam nem nyerõ).
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
cak nem olvastam vissza 😊

Egy jó pontot szereztél nálam vazzzeg!!😊
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Pedig ma még felvételim is lesz!
[/cserf][/fülünyúl]
Voltak ezen kívül Wham-esek (ált. hosszú, de beállított séró, aki még emellett a Depeche-t is szerett az fekete ballonkabátot vett ehhez a gyönyörû paripa frizkóhoz...)
Na meg Bros-osok (fekete magastalpú cipõ, világoskék farmer, fekete dzseki, rövid haj, fülbevaló), és ki tudja még micsodák 😊)
valami fekete bárány koncerten voltam, mert egy barátom elcibált.
Csak bámultam-lestem, majd hanyatt estem, nem tudtam mi van,
a Rock and Roll szólt és én tudtam jól, hogy ez örökre fogva tart..."
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Egyébként meg nálam hangulatfüggõ, én is horok zenekaros pólót meg ilyenek, de akár kockás inget is 😊
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Én imádom az Offspringet mégse járok se fekete ruhában se offspringes pólóban 😊
ez mar nagyon off lesz de aze: A tuc tuc zene is zene, es csak a tudatlanok hivjak tuctuc nak, ugyanugy mint h rocknak hivnak mindent amiben gitar meg dob van. 😄
Szoval visszaterve, attol még nem divat h sokan igy oltozkodnek.
Az hogy egy adott idõpillanatban egy helyen az emberek(pl 200fõ) mondjuk 90%-a feketében van, nem divat.
Csak hogy értsd: ha mondjuk bemondod a TV-ben hogy az országban mindenki akin mondjuk ilyen meg olyan póló van gyülekezzen egy helyen (mondjuk 200 ember eljönne), akkor szerinted jogosan a szemükbe kiabálhatnád, hogy "divatemberek" vagytok? Feltéve hogy mindenki hallotta, és mindenki akire olyan pólót hord eljött.
De mindegy. Legyen a divat is szubjektív. Ki dönti el hogy mi a divat?
Ez szubjektív dolog, másnak a szar tüc-tüc a zene...(na azok még mókásak)
"mind fekete ruhában vannak az még nem jelenti azt hogy az a divat"
Na akkor mit jelent?
Egyszerûen csak ABBAN érzi jól magát. Nem nehéz megérteni. Az meg hogy koncerteken összegyûlnek a társadalom azon tagjai akik ZENÉT akarnak hallgatni, mind fekete ruhában vannak az még nem jelenti azt hogy az a divat. Sõt van olyan aki szereti ugyan a normális zenét és mégsem vesz fel fekete cuccokat még akkor sem ha koncertre megy.
Te szerinted a diszkósok kevésbé "divatosak"?