Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajna nekunk nemtellett c64re, szal maradt a plussz4. De azis uber volt. 😉

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

" Már ha egyáltalán tudod, mi is az a doom ;-)"
Aze ez eleg mocsok megjegyzes volt. Csak h tudd eleg regota tolom az ipart. wolf3d-vel kezdtem a szamitogepes jatszast. Jah es nem 98ban, hanem amiko megjelent. 😉
Az elott meg plussz4en nyomultam. Mibol gondoltad h nemismerem a doomot ? ;P
Visszaterve: Te tudod mit hallgacc, en csak asszondom h a punk az /szamomra/ egyetlen mufaj ahol a szovegre figyuzok. 😊

hehe
http:/gamesreloaded.uw.hu
haverom oldala, nézzétek meg doom meg minden...

Z
huhh, Doom! azok voltak a szép idõk: Alone 1, Eye of the beholder 😊

meg a Wolfeinstein.

De a C64-nek(meg a többi hasonlónak) volt igazán varázsa!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Mondjuk aki nem emlékszik rá, mert fiatalabb egy tizessel...

"Meek förd azt re "

Adi
LOL!😄 😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Ki ne tudná mi az a Doom!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Grimbusz
hi mindenkikItten

Én nem azt mondanám hogy igénytelen, inkább azt hogy nem átlagos, klipjeik szerintem némelyik nagy is igényes, bár a zeneszámaikban nem mindegyik tetszik (van egy pár olyan amit abszolút nem hallgatnék meg), de van amelyk. sokat hallgattam, de nekem is hangulat függõ.

A túlerő legyen veled!

😄DDD LOL

Offspringet például kb. 8-9 éve hallgattam utóljára, amikor két, sorosporton összekötött géppel doomoztunk itthon a szomszéd sráccal. :-))) Már ha egyáltalán tudod, mi is az a doom ;-)

Nem hallottam róluk... :-/

hykao
Nos én a punkból igazán a Dead Kennedys-t szerettem.
Akár elhiszed, akár nem. Ezek nekem egy kissé igénytelenek. Nem mondom, hogy nincs alkalom, amikor ezeket ne hallgatnám. De felettébb ritka. Míg a többi stílus hallgatása inkább hangulatfüggõ.

Kovetendo pelda. 😉
Viszont punk nem ? Offsprings, blink182, ramones ? Nemhiszem h ezeket nemkomalod. 😉

😊))
Én kimaradtam az ilyen nagy õrületekbõl. Sosem szerettem semmilyen klikkhez, csoportosuláshoz tartozni. Inkább olyan magányosfarkas típus vagyok - igyekszem a saját utam keresni.
Beethoventõl kezdve az arab zenéken, a technon, a goán, a chillouton át egészen Marilyn Mansonig mindent meghallgatok - ami nem banális és közhelyes. (Ebbõl adódóan minden ami pop és punk, nálam nem nyerõ).

[Walaki]D`Lair
rohattö 😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

JAAAH ÉRTEEM 😄DDD
cak nem olvastam vissza 😊

Csahó

mien eszmecserére is gondolsz ?

hykao
CecenS, te milyenes voltál régen?
hykao
rggelt, te "diszkós" 😊) - az elõzõ eszmecsere hangulatában...
Szia Peet 😊

reggelt all

Adi
depeche mode uhh de szerettem..

Adi
Amúgy én megrégen deszkás vóóóttaaam!😄

Adi
Pff.. akkor biztos nem ülök be melléd!😄 😄

Adi
"A tuc tuc zene is zene, es csak a tudatlanok hivjak tuctuc nak"
Egy jó pontot szereztél nálam vazzzeg!!😊

[Walaki]D`Lair
A vinyóm meg már megint leált hogy húzná bele a faszát a kurva ég!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Én meg szép csendben éhendöglök a gép elõtt...😄

Pedig ma még felvételim is lesz!

Kata
Jó éjt!

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Akkor jó pihenést! Asszem én is nyugovóra térek.
Kata
Gyorsan túl estünk a dolgon, és siettünk haza. Már éjfél elõtt itthon voltam. Semmi extra, fotóztunk mint állat, jól el is fáradtam. Most fotelt toltam a gép elé, abban tespedek.

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Na, mi vót?
hykao
Hmm, ilyen korán? Késõbbre vártalak! 😊
Kata
megjöttem

[/cserf][/fülünyúl]

pff 😊

hykao
Ja, én akkoriban Punk sérót viseltem (festés nélkül taraj, oldalt totál leborotválva)
hykao
Bizony ez így volt, a Depeche-esek (ahogy mondták akkoriban) fekete ingben lófráltak, és felfelé állított kefehajjal...(ha jól emlékszem akkoriban ilyen haja volt a Depeche Mode frontemberének is)
Voltak ezen kívül Wham-esek (ált. hosszú, de beállított séró, aki még emellett a Depeche-t is szerett az fekete ballonkabátot vett ehhez a gyönyörû paripa frizkóhoz...)
Na meg Bros-osok (fekete magastalpú cipõ, világoskék farmer, fekete dzseki, rövid haj, fülbevaló), és ki tudja még micsodák 😊)
hykao
"Amikor kölyök voltam, 16 éves, nyughatatlan srác,
valami fekete bárány koncerten voltam, mert egy barátom elcibált.
Csak bámultam-lestem, majd hanyatt estem, nem tudtam mi van,
a Rock and Roll szólt és én tudtam jól, hogy ez örökre fogva tart..."
mi köze van a feketének a Depeche Mode-hoz? 😊

Mike at home
amikor gimis voltam, aki feketeben jart, arra azt mondyak depeche mode-os (ha az volt, ha nem)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

hordok

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Hát igen a pogó az nem egy tánc 😊
Egyébként meg nálam hangulatfüggõ, én is horok zenekaros pólót meg ilyenek, de akár kockás inget is 😊

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Hja 😊
Én imádom az Offspringet mégse járok se fekete ruhában se offspringes pólóban 😊

[Walaki]D`Lair
Nem úgy divat...hanem mondjuk a rokkerek közt...mert nemigaz, hogy csak a fekete ruhásoknak jön be az a fajta zene, én is meghallgatok, sõt szeretek jópár ilyen irányzatú együttest, viszont ki nem mennék koncertre pogózni a tömeggel...sazlé nem is divat a fekete öltözet, sokkal inkább egyfajta státuszszimbólum...

Kisse lekestem rola, de enis ilyesmit akartam mondani. 😊

ez mar nagyon off lesz de aze: A tuc tuc zene is zene, es csak a tudatlanok hivjak tuctuc nak, ugyanugy mint h rocknak hivnak mindent amiben gitar meg dob van. 😄
Szoval visszaterve, attol még nem divat h sokan igy oltozkodnek.

#27559. Második sor, elsõ mondat.
Az hogy egy adott idõpillanatban egy helyen az emberek(pl 200fõ) mondjuk 90%-a feketében van, nem divat.
Csak hogy értsd: ha mondjuk bemondod a TV-ben hogy az országban mindenki akin mondjuk ilyen meg olyan póló van gyülekezzen egy helyen (mondjuk 200 ember eljönne), akkor szerinted jogosan a szemükbe kiabálhatnád, hogy "divatemberek" vagytok? Feltéve hogy mindenki hallotta, és mindenki akire olyan pólót hord eljött.
De mindegy. Legyen a divat is szubjektív. Ki dönti el hogy mi a divat?

[Walaki]D`Lair
"akik ZENÉT akarnak hallgatni"

Ez szubjektív dolog, másnak a szar tüc-tüc a zene...(na azok még mókásak)

"mind fekete ruhában vannak az még nem jelenti azt hogy az a divat"

Na akkor mit jelent?

Jajj, jajj...
Egyszerûen csak ABBAN érzi jól magát. Nem nehéz megérteni. Az meg hogy koncerteken összegyûlnek a társadalom azon tagjai akik ZENÉT akarnak hallgatni, mind fekete ruhában vannak az még nem jelenti azt hogy az a divat. Sõt van olyan aki szereti ugyan a normális zenét és mégsem vesz fel fekete cuccokat még akkor sem ha koncertre megy.
Te szerinted a diszkósok kevésbé "divatosak"?