Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REGGLET :p
Grat hozzá
Na ebben a hónapban is megvolt a hozzászólásom
szia mindenki egy hónap múlva
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
de te nemtucc fényképezni
😄DDD
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

de veled randizott tegnap meg azelött ?
Lassan én is eldõlök, mint a rohadt nád... bár nekem könnyebben fog menni: kicsit bepezsgõztem, úgyhogy most fejbe vagyok nyomva egy pöttyet 😊)
Na jó8 all, holnap korán kelés 😞
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
SZERELMES lettem 😊
jövõhéten prágában Metallica alatt az elsõ sorban fogok csápolni!!!!!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
egy 133mhzest 16mb rammal és S3Trio vga val asszem 😊
Meg a net régen (96'-ban, amikor elõször neteztem otthonról modemmel) alig tudott valamit a mai állapotához képest.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
hangkártya konfigolás, cd konfigolás, miegymás...
ez akkoriban volt kifutómodell, és mivel muter az IBM-nél dolgozott, így olcsón hozzájutottunk.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Én 95-ben kaptam meg az elsõ pc-m. Addig csak anyum munkahelyén, meg a suliban ismerkedtem velük 😊)
Wolf3d, Doom1-2, Dune2 rulez... ha 50-szer nem játszottam végig õket, egyszer se! 😄
...aztán volt olyan játék is, amelyik nem fért bele a 48k-ba (pl: AgentX), ezért pályánként töltött...
Egy örökkévalóság volt, míg betölt egy játékot 😄😄😄

valami ilyesmi volt a turbó töltés, csak a @ az tömör volt 😊
még most is megvan egy csomó játékkal és teljesen funkcionál, színes monitor is van hozzája 😊
de faterom ügyes volt! és hozott külföldrõl, színes monitorral, meg floppyval.
hát ja, volt benne egyfajta fíling: LOAD ,8,1 😄DD
nagyon szép!