Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
odais...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Engem nem lenne nehéz, olyan karakterem van hogy ihaj...😄DD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
ha lenne egy SG-s találkozó, a képtárban szereplõ arcok 90%-át én is felismerném a nikkjérõl 😊
shit happens
HUÁCSÁ 😄
Valaki berakta a barátnõmet a Veszett jó csajok topikba...😄DDD
Valaki berakta a barátnõmet a Veszett jó csajok topikba...😄DDD
Na, Macsek, most nagy hülyeséget mondtál, nem is kapsz viszkaszt😊
Nekünk van egy társaságunk, akiket a Battlefield'42 II.vh.-s játék kötött össze: valakiben felmerült, hogy találkozzunk Bp.-en, jó legyen, megszervezték - csak arra nem számoltak, hogy 120 ember lesz, mert szinte mindenki eljött: 12-50 éves korig...
Ez három éve volt, most volt a 6. BF-tali, tehát félévente egyet tartottunk, ezenkívûl csinálunk kisebb összejöveteleket, az utolsó a mi városunkban volt, 20 voltunk, 3 napig, ittunk, ettünk, strandoltunk...
Apránként itt is megismeri az ember a másikat, mi is tartottunk az elsõ találkozástól: engem amúgy is utáltak, mert sunyi mesterlövész voltam, és beígértek fût-fát, aztán nagy tequillázás lett belõle: és hihetetlen sok elõnnyel járt, mert egy játék hozott össze bennünket, de most már többek vagyunk egymásnak: segítünk másokon, akár álláskeresésnél, akár albérletkeresésnél, hardware vásárlásnál, software problémáknál, és ahol csak lehet (én pl. egy srác lakásának berendezését megterveztem, cserébe 3. éve ingyen használom az FTP szerverét)...
A lényeg: hihtetlen jó találkozni, jókat mosolyogtunk egymáson, felídézve a közös hülyeséget, és mindenki a netes nickjén szólította a másikat és semmi problémát nem okozozz😊
Nekünk van egy társaságunk, akiket a Battlefield'42 II.vh.-s játék kötött össze: valakiben felmerült, hogy találkozzunk Bp.-en, jó legyen, megszervezték - csak arra nem számoltak, hogy 120 ember lesz, mert szinte mindenki eljött: 12-50 éves korig...
Ez három éve volt, most volt a 6. BF-tali, tehát félévente egyet tartottunk, ezenkívûl csinálunk kisebb összejöveteleket, az utolsó a mi városunkban volt, 20 voltunk, 3 napig, ittunk, ettünk, strandoltunk...
Apránként itt is megismeri az ember a másikat, mi is tartottunk az elsõ találkozástól: engem amúgy is utáltak, mert sunyi mesterlövész voltam, és beígértek fût-fát, aztán nagy tequillázás lett belõle: és hihetetlen sok elõnnyel járt, mert egy játék hozott össze bennünket, de most már többek vagyunk egymásnak: segítünk másokon, akár álláskeresésnél, akár albérletkeresésnél, hardware vásárlásnál, software problémáknál, és ahol csak lehet (én pl. egy srác lakásának berendezését megterveztem, cserébe 3. éve ingyen használom az FTP szerverét)...
A lényeg: hihtetlen jó találkozni, jókat mosolyogtunk egymáson, felídézve a közös hülyeséget, és mindenki a netes nickjén szólította a másikat és semmi problémát nem okozozz😊
http://gaborszantai.co.uk/
na én L ,ajd még megumáljuk a talit bye alle jó 8
ezmá hosszú ideje folyik...most csak anõvérkémet kísérem el mert õ is szemö tanu 😛
holnap megint irény a policáj
deazé a 69 elhagyható 😊)))
dászvidánnyá :-DDD
Nu, yoéjt
nekem legalább 1cerü 😄DD
kinemöh ??? 😄DD
pedig ezek jól hangzanak:
Prezident ivöl kérsz egy sört?
Gárcséndzsöl de örülök, hogy személyesen is találkoztunk!
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Prezident ivöl kérsz egy sört?
Gárcséndzsöl de örülök, hogy személyesen is találkoztunk!
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
www.extragyongy.hu
üdvözlet megódunk mi mindent :-D
utyám..😛
Én még egyetlen egy olyan chat bulin sem voltam, ahol ez így zajlott volna le. Hozzátenném, hogy az is igaz: nem többszáz fõs látogatottsággal rendelkezõ fórumok/szobák bulijain voltam, hanem egy kis látogatottságú szerver találkozóján, ahol meglehetõsen "családias" a légkör, összeszokott a társaság. Szerintem ez ugyanígy elmondható errõl a topicról is. Ha ennek a bulinak az ötlete többé kevésbé megmarad a topicon belül és csak azok az arcok jönnek el (zömmel), akik rendszeresen látogatják, akkor szerintem yo eséllyel elkerülhetõ, hogy eszetlen nagy vedelésbe fulladjon az este.
Szvsz.
Szvsz.
amugy mek ha nemjut eszedbe semmi poénos vagy éppen nemvagy vicces hangulatban akor nemkell tenni mgad hanem csak ülsz élvezed a társaságot elöbbutóbb ugyis magávalragad...😛
akkómeg 1cerüen túl sokat aggócc
óvastam 😄DD
hmm nem minden szempontal értek 1 et mertha magadat adod akkor nem lesz az hogy poénos akarsz lenni és teszed magad tulságosan másrészt sztem marhára nem zavar senkit a ha Nicken szólítják pl engem sokan hívnak peetnek memfisznek és mexinek mert mexican nickem is van 😛
Találkozol egy csomó emberrel akikkel halál jól elpoénkodsz, aztán találkoztok....nyilvánvaló, hogy nem fogod puntigamernek vagy pee69nek hívni 😊))
az új neveket meg ugyebár elfelejted. Tudod, hogy marha poénosnak kell lenned, de semmi nem jut az eszedbe másik 30 vadidegennel együtt.Zavarodban iszol mint a gödény és hamarosan mindenki seggrészeg és megoldódott a party.
ps. Ja és azt nem is írtam, hogy a neked legszimpibb figura egy címeres f@sz 😄DDDDDDDDDDDDDDDD
az új neveket meg ugyebár elfelejted. Tudod, hogy marha poénosnak kell lenned, de semmi nem jut az eszedbe másik 30 vadidegennel együtt.Zavarodban iszol mint a gödény és hamarosan mindenki seggrészeg és megoldódott a party.
ps. Ja és azt nem is írtam, hogy a neked legszimpibb figura egy címeres f@sz 😄DDDDDDDDDDDDDDDD
www.extragyongy.hu
Rólam már nem is beszélve... hiszen még egy képet sem tettem fel. 😊 Persze igazából nincs mitõl félnem. Vagyok aki vagyok... sem itt, sem máshol nem játszom meg magam.
fész a kritikától...:-DDD
sztem nekem többokom lenne félni...
sztem nekem többokom lenne félni...
:-DDDDDDDDDDDD
kisgonosz 😄DD
kisgonosz 😄DD
igazat megvallva nem emléxem meg annyi szánalomra is méltalan emberke volt hogy az hihetetlen rgo ugy berugtunk a haverokkal akik még ottvoltak hogy mindenkit szétoltottunk :-DDDD
Áz :-DDD
mé pölö kitõl félsz ??? hisz képek is vannak fent...
LoáL 😄
gyaloglo cset és a flört szoba
😄DDDDDDDDDDDDD
😄DDDDDDDDDDDDD
Akkor úgy izgi lehet 😊 Senkit nem ismersz. Melyik chat találkozója volt?
HÚÚ én voltam csetes találkozón az volt a gond hogy énnemis cseteltem heheh 😄DD
SZÓRRI nem láttam szmájit...😛
Ok
Voltál már efféle chat/fórum találkozón?
és eléggé szkeptikus is vagyok