74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
G_ArchAngel #40553 az előző tulaj elég korrektűl csinálta meg a lakást: nincsenek vezetékek, hanem a felső sarkokban van csatlakozó aljzat a hangfalaknak, a bemeneti nyílás pedig az antenna aljzat mellett van... -
#40552 Azt szeretnék! Kilátással!! Ha nem lejtős akkor viszont egy szintre kéne rakni a négy szoba+nappali konyhakét fürdő!! Ez meg nem túl könnyű.
Ja és még ott a garázs, a gardrobe és a mosókonyha!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#40551 én úgy döntöttem hogy a házi mozi rendszert köré építem a nappalit :) -
G_ArchAngel #40550 nyugi én is arra gyúrok:)
szőnyeg, tv állvány, dohányzóasztal, képkeretek... lassan kész:)
persze ezer apró dolgot kell majd még vennem, de előtte kellene egy új telefon és fényképezőgép is:)
szar az élet:) -
#40549 :) -
#40548 gondolom téged az nem igazán érdekel, viszont ez engem igen, bár én csak a lakásomat rendezegetem be most :) -
G_ArchAngel #40547 és lejtős telket akartok venni? vagy kénytelen leszel az egész földszintet beépíteni, ha ez a típusterv tetszik:) -
#40546 -
#40545 Ti meg máskor a boxolósba!! :D -
G_ArchAngel #40544 okés megvan:)
ügyes vagyoK:) -
#40543 Itt a Raquel ház
Hátha most sikerül :)
-
peet69 #40542 terror ! -
G_ArchAngel #40541 error...
nem jó link:(
simán copyzd ide be:) -
#40539 vasárnap reggel van + esik az eső mit vársz? -
G_ArchAngel #40538 ha mi nem lennénk, akkor akutya se írna ide semmit :) -
#40537 szerintem menjetek át a szép házak topicba :) -
G_ArchAngel #40536
pl. ez egy egyszerűbb mediterrán ház, bár nem a "Accapulco"-i stílus:) -
G_ArchAngel #40535 esetleg a netről kaparhatnál össze pár képet az elképzeléseidről...
jah, és pont most ismerkedtem meg egy bp-i építész csajjal így talán a "kívűlállóság" sem gond:) -
G_ArchAngel #40534 U - alaprajzú, középső udvaron medencével, körbe oszlopokkal? Nem, nem csináltam, mert kb. 5 db ilyen lehet az országban és nem tartozom a kívételes esetek közé, akik ezt megrajzolhatták:( -
#40533 És ha én igénybe szeretném venni a segítségedet. Mert az önkormányzatnál van ismeretség és amúgy is Szentendrére mennénk.
Csináltál már Árkádos meditterán házat?? Csak belenéznék egy két tervedbe.
Még nincs meg a telek, szal addig csak tapogatódzom... :DDDDDD -
G_ArchAngel #40532 amúgy segítek bármiben, ha kell csinálok Nektek vázlatokat, vagy 3d-ben felépítem a házat, de - szomorú tapasztalat - helyi tervezővel érdemes, mert az önkormányzatok építési irodái eléggé megkínozzák a kívülállókat... -
G_ArchAngel #40531 nem, de fejlődőképes:) -
#40530 *zsákba
[spam] -
#40529 nemö....nagy az arcom és nem fér bele a zsákab
[I viszont bumkóak....] -
#40528 Semmilyen választ nem kapok! :DD -
peet69 #40527 csak önreklámot fox kapni ! :-DDD -
#40526 feltételezem őszinte válaszát! :DD -
peet69 #40525 :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#40524 Építkezni fogunk! :)
Jó mérnök vagy???? -
#40523 ezt lenyúlom :) -
peet69 #40522 rekkelt -
DecenS #40521 Siiiiinging in the raiiiin... :D
-
DecenS #40520 Ja... :( -
#40519 itt is -
G_ArchAngel #40518 'reggelt...
ezsik a zesső:( -
#40517 hellóka!! -
#40516 Jaj a kis jogsis!
Szerintem ne kapkodj annyira főleg mert ha jól tudom mostanában próbajogsit adnak csak először valami fél évre? :D
Majd vezethetsz eleget. Nem kell mingyá az utaknak esni mert annak csak mi vesszük kárát elnézve a sok tanulót időnként. -
Aspyrin #40515 zsákkal a fejeden?
[nembunkócsakálmos] -
#40514 hm.én ha napon vagyok, akkor is fehér maradok, szóval nemértem. ha meg nem, akkor leégek. ezér járok nyáron is kabátba (: -
#40513 a fényképeken igen, mert én napon is voltam, nem csak sötétszobákban...amúgy meg mostanában elég hófehérke vagyok...