74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
peet69 #40594 igen tudom (de nem nekem vagy 1 hülye szőke picsa)
ne menejkülj !! -
#40593 Ez hülyeség!! Ezt te is tudod. Azok a pasik számára akik messziről néznek, de nem ismernek, én is csak egy hosszúhajú szőke picsa vagyok
Na szia! -
peet69 #40592 teis tudod hogy a kivétel erősíti a szabályt !
és nem vitatkozunk -
#40591 Sőt a Home Cafe-ba is! :D -
#40589 Jó, nem fogok veled vitatkozni, de a lényeg az, ha a Cuba librés szőke ribikről ilyen lesúlytó véleménnyel vagy, akkor rólam is.
Mert én bizony szoktam oda járni. -
#40588 Örülj neki, hogy olyan jó faszi fagy, hogy az undergrund klubbokban olanak utánad a cure-s pincepicsák!! :D
(Akik persze mind nagyon okosak és kedvesek is) -
peet69 #40587 az 1 dolog de azt képzeld el hogy még elis hiszem amit mondok -
#40586 Komolyra véve a szót, az ilyen általánosítás Szőklátókörű embert takar! -
peet69 #40585 már pedig nézem :P -
G_ArchAngel #40584 ajándék lónak ne nézd...:)
-
#40583 Én is szőke vagyok! -
#40582 Én nőstény nem megyek oda!! :D -
peet69 #40581 hát azt azér tudnám cáfolni hogy ők jönnek oda..
mert ha normálist lányt keresel azér megkell küzdeni az ilyen kuba librébe járó szőke "ribik" meg elmehetnek tudod hova.. -
#40580 Én a múlt hétvégén voltam ott!!!!!
Mi már kinőttünk a tinidiszkóból! :DDDDDDDDDDDDD -
G_ArchAngel #40579 mióta felköltöztem, ez volt az első bulim (kocsmázáson kívül), 6 lány jött kettőnkkel, nem tudtuk visszautasítani, én élveztem: két butus szöszi olaszoknak nézett minket (szőkés-ősz hajam típikus olasz fejszerkezetet takar), legalább pár telószámmal gazdagabb lettem...:)
Még azt is szoknom kell, hogy itt nem kell odamenni a nőstényekhez, hanem ők jönnek oda - azért a Balcsi-parton a kanoknak kellett nyomulni:) -
peet69 #40578 JÉÉÉÉÉÉZUS !!!
Jó helyekre jársz hogy mit ne mondjak !!! -
G_ArchAngel #40577 persze, kellemes - még mindig nem hevertem ki a pénteki Cuba Libre-s bulimat:DDD -
peet69 #40576 nem -
#40575 Most felhívlak, hogy kellemes e a hangod!
Mert ha nem, szó sem lehet üzletről! -
Vegas #40574 Hali,
beraknátok nekem a képemet a Forumozók fényképei közé?? -
peet69 #40573 a vakolás meg a burkolás ráér keverés után :-DDD -
G_ArchAngel #40572 akkor nem:)
csak utána...
jah, hát atelek, az szép menet lesz - HAJRÁ! :DDD -
#40571 De nem a telek lenne a legfontosabb????
Ja és előbb még el kell adni a házunkat!!!
és mi az, hogy csak munkaidőben fogadsz????!!!!!!! -
G_ArchAngel #40570 és ki keveri, amit Hyk' hordani fog?:PPP -
peet69 #40569 LÁL dejó én kimaradok a munkából :DDDDDDD -
G_ArchAngel #40568 Te vakolsz én burkolok, Hykao hordhatja a betont...:D
Privátban átküldöm a mobil számom, hétfőtől csütörtökig 5-ig dolgozom, pénteken 14.00-ig - ha ráértek csörögjetek:)
vannak húzosabb napjaim mostanában, de rugalmas vagyok, mint Barba-papa:)
gondolom akkor nálam kellene majd találkozni, ha már CAD-ezni is akarunk:) -
#40567 Tetszenek a munkáid!!
Mi lenne ha együtt dolgoznánk?? :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
G_ArchAngel #40566 asszem a jobb-felsőn lévő hamutartókat is "kihagynám":) -
#40565 Te most viccelsz???? Ha leveszed róla a kersztes bigyót, tök tuti a kéró!!
:DD
Asszem szavadon foglak és nemsokára megismerkedünk!! :D -
G_ArchAngel #40564 Micsmacs,
amúgy a Galéria/Munkáim részben van pár kép, de mint mondottam - mediterránt nem terveztem, persze mivel van rá idő és sok építész ismerős van a társaságombín így jó dolgokat lehet majd kitalálni:) -
#40563 kocsmát simán lehetne belőle csinálni :) -
G_ArchAngel #40562 Hozzál ki belőle amit akarsz, 4 rekeszes hűtő van benne:DDD
-
#40561 Én ennek örülök, csak érdekelt volna eg két terved. -
#40560 kitudja mit lehet kihozzni belőle :) -
G_ArchAngel #40559 jelenleg egy ravatalozó rajzait tudnám elküldeni, az gondolom nem vonz:P -
G_ArchAngel #40558 a gáz az, hogy a gépem Bp-en van, netem meg itt, így kénytelenek leszünk találkozni:) -
#40557 Tudom, hogy a telek diktál
[GYAKORLOTT ÉPÍTKEZŐ]
Szóval...tárgyalunk majd???
Nincs valami régi munkád hasonló, amit át tudnál küldeni, hogy megmutassam az uramnak??? :D -
G_ArchAngel #40556 persze lehet, hogy azis mázli, hogy építészé volt a lakás - ez erősen látszik is rajta:) -
G_ArchAngel #40555 könnyű, nem könnyű igazából minden a telken múlik: szabadonálló beépíthetőség e legyen és jó téjolása...
persze és jó nagy legyen, ha egyszintes házat szeretnél, mert bosszantó, ha egy 20m széles telekből elkell hagy ni 6-6m oldalkertet, mert akkor 8m marad a háznak... -
#40554 én vagyok az első tulaj :)