74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • hykao #41797
    Ehh...felelevenítetted ifjúkorom kellemetlen BKV-s hajnalait...brrrrrrrr....
  • FtranX
    nm :)
  • PResident Evil
    HTX again... :)
  • FtranX
    hogyne
  • FtranX
    hogyne
  • PResident Evil
    lehetne legefelül ?
  • PResident Evil
    HTX !!!
  • FtranX
    fent
  • PResident Evil
    remélem az lesz :) tegnap együtt partyztunk, hétfőn majd tali ^^
  • LittleL
    aha, barátnőd ?
  • PResident Evil
    bezony ^^
  • LittleL
    Aranyos az a lány.
  • PResident Evil

nah új kép...

aláírás : Prezi & Zsuzsa

tegyétek fel pls... végre egy friss kép ^^
  • Kit--Kat
    :DDDDDD látod már nagyon közeleg az idő amikor majd ők akarnak magyarok lenni:DDDDDD
    Mit zöldkártya??? Az egész világot elárasztjuk 2ős állampolgárságot nyerhetsz popupokkal:DD
  • PResident Evil
    nahát EHH !
  • DecenS
    Mutizsd Ákibéjbi :D:D
  • DecenS
    Nem a szakadt zsigulin múlik az. Audiban, Toyotában stb is legalább annyi beteg 19 éves tahó ül...
  • PResident Evil
    van új képem :O
    tegnapi :)
  • [Walaki]D`Lair
    Ez nem biztos...mondjuk tuti nem ülnének bele egy szakadt zsiguliba, de mondjuk mellém a kis angyalbögyörő smartba be mernének ülni...:)))

olyan ártatlan arcokat tudok vágni...
  • Z
    Lehet, hogy UFO volt, és fuvar közben megtermékenyített benneteket...csak nem emlékeztek semmire. Kis hiszékenyek!
  • DecenS
    Az fix.
    De aligha lehetne hibáztatni ezért bármelyik lányt is...
  • peet69
    ha ugyan ez fordítva történne, vagy is szimpla jó indulatból megkérdeznél 1 lányt az éjszaka közepén hogy haza viheted e, akkor abból tuti az lesz hogy a legsötétebb szatírnak néznek eme kerek világon !! :-DDD

• CSOCSO
    no comment... nah minedegy ne menjunk bele... vannak jofej gadzsik is na..:)
  • CSOCSO
    :)
  • CSOCSO
    nem.. szepen mosolyogtunk.. osztan megkerdeztek honnan vagyunk. mondtuk hogy hungary.. ember pislogott hogy az nincs kozel.. jot mosolyogtunk hogy ja.. nincs kozel.. fel perc mulva mar bent ultem az autoban:)))) ez van.. csoves magyarok baulhetnek a sok suttyo amcsi meg csak nezett messzirol:)
  • Esrohnoil

• Free
    Bár rajtad kívül mindenki ilyen lenne.... De sajna senki ne ilyen az ilyen ember ritka mint a rózsaszin varjó.
  • [Walaki]D`Lair
    gyenge vót...:DDD
  • Esrohnoil
    500 ezer dodo?
    Azt hittem az már kihalt...
  • [Walaki]D`Lair
    szép is lenne...:))
  • Kata
    Na jó, rajtam kívül. :P
  • DecenS
    Mindannyian? :-P
  • Kata
    Látod, ilyenek vagyunk mi lányok. :P
  • DecenS
    Sziasztok :o)

Belga bulin voltam tegnap éjjel a Gödörben. Szokásos marhulás, amolyan belga stílusban, csak volt ott néhány nem oda való figura, akik pogózni (!) kezdtek a nagy örjöngések közepette. Előtte Titusz zenélgetett a Carbonfools-szal. Az is frankó volt nagyon.
    Fél kettő körül ért véget a hepaj, én szépen elindultam gyalog a Margit híd budai hídfője felé, abban a reményben, hogy elérem az éjszakai buszt, amelyik 2.20 körül indul a Batthyányról. Hála istennek a korábban megszokott "rendtől" eltérően 2.15-kor indult a busz, így még integethettem neki kb 100 méterre a megállótól. (Évente legfeljebb 1-2 alkalommal van szükségem az éjszakaira, de olyankor richtig, beszopok valami menetrendváltást...) Így hát leültem a padra és néhány ki nem mondott, ízes mondat közepette füstölögtem csöndesen. Szállingóztak lassan az emberek, ripsz-ropsz eltelt az az egy óra - mit nekem eső, és fagyoskodás! A buszon persze tömegnyomor. Persze a mezei halandó megpróbáltatásainak ezzel még nincs vége. Ugyanis a 42É busz csak Batthyány tér - Békásmegyer között közlekedik, én pedig Budakalászon lakom. Békásról rendszerint egy kiegészítő járat szokott indulni Szentendre felé a 42É megérkezése után. Mondanom sem kell a kiegészítőnek se híre se hamva. Az emberek elszállingóztak, mert nagyon úgy nézett ki, hogy meg kell várni az első, hajnali hévet, ami Szentendréig közlekedik. Másodmagammal maradtam a buszmegállóban... hiszen a lepényhal meg először, de a remény hal meg utóljára. Épp morogni kezdtünk a sráccal, hogy mennyire impotens a Bkv, hogy képtelen megszervezni az éjjeli közelekdést (is), amikor megállt melletünk egy kocsi. Ablak lehúz, volán mögött egy fiatal lány. Kb korunk beli, huszonközepe. Áthajol az anyósülésen: "Pomázra megyek, elvigyelek titeket, arra mentek ti is?" Persze kapva-kaptunk az alkalmon, de egy szempillantás erejéig köpni-nyelni nem tudtunk a meglepettségtől. Manapság még létezik ilyen? Nem hogy számítani nem számítottam hasonló segítőkészségre soha, senkitől - de még a reális lehetőségét is elvetettem.
    Beszállás után persze meg is jegyeztük a lányzónak, hogy bizony bátor teremtés a javából. Két vadidegen faszit felszedni a buszmegállóban az éjjel közepén. Az út alatt dumálgattunk egy keveset, bár Békásról nem tart soká az út Kalászra.
    Persze kiszálláskor nem győztem megköszönni neki, hogy elhozott, de mégis sajnálom, hogy nincs lehetőségem viszonozni, vagy valahogy kifejezni a hálám - csak egy ilyen bugyuta kis fórumbejegyzés formájában meghálálni a gesztust.
    Szóval maximális respekt ennek a kedves éjjeli tündérnek, és remélem, soha nem fog olyanokkal találkozni, akik visszaélnének a jó szándékával.

• cSuwwi
    "de aztan oda alltunk valamihez.. azt alltak korbe a legtobben!"

nem akarom elhinni, hogy körbeállják a kocsit vagy huszan és mindenki csak az adatlapjára kíváncsi...
  • hykao #41762
    amerikában nem olyan bámulósak az emberek általában, mint itthon...
  • cSuwwi
    mondjuk azért poénos, hogy senkit sem érdekel, hogy benne ülsz, mindenki csak a táblálját nézi, szal...
  • cSuwwi
    és mi alapján választottak ki, hogy beülhetsz?
    ismerősök, vagy csak rádböktek a tömegben.
    ezek szerint a kis nigga külök is beülhetett volna?
  • CSOCSO
    google ba ird be: koenigsegg
    es az elso oldalra katt... ott van jopar minden.. videotol elkezdve minden
  • Free
    kössz az elismerést de milyen tipus márka évjárat miegymás weblapcím emailcím ahol rendelhetek belőlle ilyeneket mondjál ......