74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#41797 Ehh...felelevenítetted ifjúkorom kellemetlen BKV-s hajnalait...brrrrrrrr.... -
#41796 nm :) -
#41795 HTX again... :) -
#41794 hogyne -
#41793 hogyne -
#41792 lehetne legefelül ? -
#41791 HTX !!! -
#41790 fent -
#41789 remélem az lesz :) tegnap együtt partyztunk, hétfőn majd tali ^^ -
#41788 aha, barátnőd ? -
#41787 bezony ^^ -
#41786 Aranyos az a lány. -
nah új kép...
aláírás : Prezi & Zsuzsa
tegyétek fel pls... végre egy friss kép ^^ -
#41784 :DDDDDD látod már nagyon közeleg az idő amikor majd ők akarnak magyarok lenni:DDDDDD
Mit zöldkártya??? Az egész világot elárasztjuk 2ős állampolgárságot nyerhetsz popupokkal:DD -
#41783 nahát EHH ! -
DecenS #41782 Mutizsd Ákibéjbi :D:D -
DecenS #41781 Nem a szakadt zsigulin múlik az. Audiban, Toyotában stb is legalább annyi beteg 19 éves tahó ül... -
#41780 van új képem :O
tegnapi :) -
[Walaki]D`Lair #41779 Ez nem biztos...mondjuk tuti nem ülnének bele egy szakadt zsiguliba, de mondjuk mellém a kis angyalbögyörő smartba be mernének ülni...:)))
olyan ártatlan arcokat tudok vágni... -
#41778 Lehet, hogy UFO volt, és fuvar közben megtermékenyített benneteket...csak nem emlékeztek semmire. Kis hiszékenyek! -
DecenS #41777 Az fix.
De aligha lehetne hibáztatni ezért bármelyik lányt is... -
peet69 #41776 ha ugyan ez fordítva történne, vagy is szimpla jó indulatból megkérdeznél 1 lányt az éjszaka közepén hogy haza viheted e, akkor abból tuti az lesz hogy a legsötétebb szatírnak néznek eme kerek világon !! :-DDD
-
#41775 no comment... nah minedegy ne menjunk bele... vannak jofej gadzsik is na..:) -
#41774 :) -
#41773 nem.. szepen mosolyogtunk.. osztan megkerdeztek honnan vagyunk. mondtuk hogy hungary.. ember pislogott hogy az nincs kozel.. jot mosolyogtunk hogy ja.. nincs kozel.. fel perc mulva mar bent ultem az autoban:)))) ez van.. csoves magyarok baulhetnek a sok suttyo amcsi meg csak nezett messzirol:) -
-
#41771 Bár rajtad kívül mindenki ilyen lenne.... De sajna senki ne ilyen az ilyen ember ritka mint a rózsaszin varjó. -
[Walaki]D`Lair #41770 gyenge vót...:DDD -
#41769 500 ezer dodo?
Azt hittem az már kihalt... -
[Walaki]D`Lair #41768 szép is lenne...:)) -
#41767 Na jó, rajtam kívül. :P -
DecenS #41766 Mindannyian? :-P -
#41765 Látod, ilyenek vagyunk mi lányok. :P -
DecenS #41764 Sziasztok :o)
Belga bulin voltam tegnap éjjel a Gödörben. Szokásos marhulás, amolyan belga stílusban, csak volt ott néhány nem oda való figura, akik pogózni (!) kezdtek a nagy örjöngések közepette. Előtte Titusz zenélgetett a Carbonfools-szal. Az is frankó volt nagyon.
Fél kettő körül ért véget a hepaj, én szépen elindultam gyalog a Margit híd budai hídfője felé, abban a reményben, hogy elérem az éjszakai buszt, amelyik 2.20 körül indul a Batthyányról. Hála istennek a korábban megszokott "rendtől" eltérően 2.15-kor indult a busz, így még integethettem neki kb 100 méterre a megállótól. (Évente legfeljebb 1-2 alkalommal van szükségem az éjszakaira, de olyankor richtig, beszopok valami menetrendváltást...) Így hát leültem a padra és néhány ki nem mondott, ízes mondat közepette füstölögtem csöndesen. Szállingóztak lassan az emberek, ripsz-ropsz eltelt az az egy óra - mit nekem eső, és fagyoskodás! A buszon persze tömegnyomor. Persze a mezei halandó megpróbáltatásainak ezzel még nincs vége. Ugyanis a 42É busz csak Batthyány tér - Békásmegyer között közlekedik, én pedig Budakalászon lakom. Békásról rendszerint egy kiegészítő járat szokott indulni Szentendre felé a 42É megérkezése után. Mondanom sem kell a kiegészítőnek se híre se hamva. Az emberek elszállingóztak, mert nagyon úgy nézett ki, hogy meg kell várni az első, hajnali hévet, ami Szentendréig közlekedik. Másodmagammal maradtam a buszmegállóban... hiszen a lepényhal meg először, de a remény hal meg utóljára. Épp morogni kezdtünk a sráccal, hogy mennyire impotens a Bkv, hogy képtelen megszervezni az éjjeli közelekdést (is), amikor megállt melletünk egy kocsi. Ablak lehúz, volán mögött egy fiatal lány. Kb korunk beli, huszonközepe. Áthajol az anyósülésen: "Pomázra megyek, elvigyelek titeket, arra mentek ti is?" Persze kapva-kaptunk az alkalmon, de egy szempillantás erejéig köpni-nyelni nem tudtunk a meglepettségtől. Manapság még létezik ilyen? Nem hogy számítani nem számítottam hasonló segítőkészségre soha, senkitől - de még a reális lehetőségét is elvetettem.
Beszállás után persze meg is jegyeztük a lányzónak, hogy bizony bátor teremtés a javából. Két vadidegen faszit felszedni a buszmegállóban az éjjel közepén. Az út alatt dumálgattunk egy keveset, bár Békásról nem tart soká az út Kalászra.
Persze kiszálláskor nem győztem megköszönni neki, hogy elhozott, de mégis sajnálom, hogy nincs lehetőségem viszonozni, vagy valahogy kifejezni a hálám - csak egy ilyen bugyuta kis fórumbejegyzés formájában meghálálni a gesztust.
Szóval maximális respekt ennek a kedves éjjeli tündérnek, és remélem, soha nem fog olyanokkal találkozni, akik visszaélnének a jó szándékával.
-
#41763 "de aztan oda alltunk valamihez.. azt alltak korbe a legtobben!"
nem akarom elhinni, hogy körbeállják a kocsit vagy huszan és mindenki csak az adatlapjára kíváncsi... -
#41762 amerikában nem olyan bámulósak az emberek általában, mint itthon... -
#41761 mondjuk azért poénos, hogy senkit sem érdekel, hogy benne ülsz, mindenki csak a táblálját nézi, szal... -
#41760 és mi alapján választottak ki, hogy beülhetsz?
ismerősök, vagy csak rádböktek a tömegben.
ezek szerint a kis nigga külök is beülhetett volna? -
#41759 google ba ird be: koenigsegg
es az elso oldalra katt... ott van jopar minden.. videotol elkezdve minden
-
#41758 kössz az elismerést de milyen tipus márka évjárat miegymás weblapcím emailcím ahol rendelhetek belőlle ilyeneket mondjál ......