Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Amúgy cSuwwi azért bizalmatlan kissé, mert már többen is szórakoztak korábban, hogy csináltak egy új reget, és kamu képeket akartak berakatni.

shit happens
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Nekem az kénne, hogy megfogjam az egészet és egy számként álljon mp3-ba!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
ha egyben akarod a gépeden, akkor az egy darab file-t jelent, ugye? Ekkor össze kell illeszteni a számokat grebbelés után, valamilyen hangszerkesztõvel.
Ha lehet töb számként is, akkor sincs gond, mert winampban le tudod úgy játszani, hogy a számok közti szünetet kiveszed( az a rövid kis megszakadást, amíg átvált a másik számra), ekkor pont úgy fogod hallani, mintha mix lenne.
A cue-t nemtom mivel tudod létrehozni. Talán clone-cd-vel? Ezt egy DC-hubon szerintem simán el tudják magyarázni világosan is. De ha jól tom, akkor a cue az csak szövegfájl, .cue kiterjesztéssel.
Legjobb tudomásom szerint feldarabolni nem lehet így, hanem csak összeilleszteni, azt is crc fájllal.
Jó éjt mindenkinek!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Van egy cd amin track számok vannak.
Azt szeretném, hogy ezt az egészet egybe egy mix ként mp3-ként feltudjam rakni a gépre, és ha kiírom akkor legyen egy cue file ami nekem ezt újra feldarabolja ha kell.
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Vki nem ért ehez?
Haaat kiraly! 

mi van az SG talival? 😊
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

legközelebb olyan kívánj, hogy 5-ösöm legyen a lóttón, ha bejön, felezünk.
szétizzadtam az ágyat, és miután lidérces álmomból felébredvén megittam fél liter hideg ásványvizet (õsbuta módon), frankón megfáztam. Most tolom a strepsiliseket az acromba! 😄DD
de vele nem talizom többet :-DDD