74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
akos #42598 Isten éltessen sokáig, Mimacs! -
#42597 Boldog születésnapot, Mimacs! -
#42596 Boldog születésnapot Erika!
-
#42595 Te se érts félre, nekem sincs bajom veled. Arról meg biztosítalak, hogy egy perccel sem fogsz korábban meghalni a dohányosok miatt. Egyébként megintcsak az autós példával tudok példálózni. Az 1000x károsabb. -
#42594 kérlek -
akos #42593 Na hello :o) -
#42592 Pontosan azt szeretném, hogy kiessek a képtárból. Ugyanis nem pár napon belül fogok új képeket felnyomni. -
#42591 Na majd ha szerzel újat, akkor kicseréljük. Pár napon szerintem nem fog múlni. Mert ha kivesszük a mostaniakat, kiesel a képtárból... -
#42590 Szép napot!
Szeretném kérni, hogy az ezeréves képeim törölje vki, majd szerzek frisseket, de ezek már nevetségesen régiek. Ezer thx! -
#42589 érdemes megnézni a monitoron levo képet:DD -
DecenS #42588 Yikes! Holnaptól veletek ugyanekkor, ugyanitt akos néven ;-)
(De most akkor mi legyen a fényképemmel? Hiszen újreg leszek, 0 hozzászólással...) :DD -
#42587 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
[amugy megy a rádió] -
#42586 Van új képem, hoha :D
-
#42585 Nem dohányzom de a káros hatások közül csak egy csepp a tengerben.Ilyen erővel az autósok is menjenek a picsába. -
#42584 szánalmas... -
[Walaki]D`Lair #42583 Félre ne értsd nincs veled bajom, azt a tüdőbaszósat se ellened írtam.... -
[Walaki]D`Lair #42582 Haha...kurvajó hozzáállás...ugyanezt mondja a többi 2 milliárd dohányos? -
[Walaki]D`Lair #42581 Igen...nem akarok korábban megdögleni a dohányosok miatt... -
#42580 inkább SAPP-éba :) -
#42579 Ez egy igazi Vérkutya! :D -
#42578 Most akkó' belefaragjam a sajátomat Manócskáéba, vagy mi legyen? :DDD -
#42577 aham, köszi -
#42576 Nálunk (nem vicc) Ki van rakva 4 ilyen konténer. Üveg, színes üveg, papír, fém. Mellé van b@szva, mert kb 2hetente egyszer viszik el. ha mostanában arra járok lefényképezem. Egyébként éppen ezért nem nagyon figyelek oda a szelektív hulladékgyűjtésre, mert akik kitalálták, azokat sem érdekli. -
DecenS #42575 Nyilván ma léptél át a második megkezdett évedbe, itt a fórumon.(Kvázi elmúlt egy éves a regisztrációd) -
DecenS #42574 Igen, épp mikor az előző hsz-t írtam jutott eszembe, hogy bizony a szeméttel még én is szennyezem... hiszen a szelektív hulladékgyűjtés még nagyon gyerekcipőben jár a hazánkban. -
#42573 Most nézem, kaptam még egy csillagot. Mire fel? Egyébként sokat érek vele, a VIP-em lejár még ma -
#42572 Éppen elég =)
Egyébként fogmosás közben elzárod a vizet? gyűjtöd szelektíven a hulladékot? Kidobod a használt elemeket, vagy összegyűjtöd őket? A környezetvédelemnek annyi apró eleme van, hogy mindet betartani lehetetlen. -
DecenS #42571 Nem jellemző, mert eléggé igyekszem energiatudatosan/környezetkímélőn élni. Pl papírt nem dobok ki addig, amig az egyik oldala üres... elteszem külön firka-papírnak, skicceknek stb stb.
Szóval max a fingommal károsítom... :o)) -
#42570 Általánosságban értettem ugye. De mint mindenki, biztos Te is károsítod valamivel a környezeted, lehet, hogy a tudtod nélkül. -
DecenS #42569 Nincs kocsim, és dezodort sem használok. (Stiftet - mielőtt valaki rácuppanna, hogy büdös paraszt vagyok. Illetve.... szóval a büdös biztos nem igaz...) :o) -
#42568 Dohányos létemre én sem szeretem, amikor mondjuk kajálás, vagy bármi más közben mellettem rágyújtanak, ezért én sem teszem. -
DecenS #42567 Üdvözlendő. Sajnos alig van, aki tiszteletben tartaná a nem dohányosokat. -
#42566 Nem baszom tönkre senki egészségét, mert zárt térben nem gyújtok rá, szabadban meg elenyésző a károsító hatása. -
#42565 Tegnap elment a netem, így nem tudtam válaszolni, mostmeg már nem akarom előhozni újra ezt a cigi-nem cigi, károsít-nem károsít témát. De csak annyit még hozzá, hogy ha én károsítom a levegőtöket cigivel, ti károsítjátok az autóitokkal, dezodoraitokkal. -
DecenS #42564 Igen vazz! Az a problémája vele, hogy az Ő egészségét ne baszd tönkre! -
#42563 Ja. Valami problémád van vele? -
DecenS #42562 Isten tartsa meg yo szokásod...! -
#42561 Ja, én legalább a saját képemet faragtam bele mazsolába és terminatorba ! AZ én vagyok, nem fake ! Ezt így illik nem ?!! :DDD -
peet69 #42560 émmmá most neeeem bibibeee
-
#42559 Szijasztog srácocskák!!
Felőlünk olyan cigivel rohasztjátok a tüdőtöket, amivel akarjátok, de büszkék ne legyetek már magatokra emiatt....
Mindenesetre megnyugtató, hogy ha az életettek egy kicsit is jól sikerül, 8-10 év múlva a 80% nem fog már bagzani!