Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elmentek az emberek szórakozni? 😊
Holnap lekeverem onnan 😄DDDDDDDDDDDDDDDD
www.extragyongy.hu
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
gyógymód: mássz ki alóla!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Bár nálam ez a pop-funk erõsen unrulez.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
megválogatom,hogy kivel hálok, és kivel nem...
de azé kössz az aggódást 😊
ezt szedjétek le, valami rohadt jó szám...
direkt feltöltöttem szóval tessék leszedni 😛
amúgy a Dirty Dancing 2 filmzenéje...
de miért nem várod meg a jó minõségûeket, ezek a screener féle verziók nagyon szarok. szar hang szar kép...
I Robot SVCD Scr cd1.mpg
Ezt a filmet ti mivel tudjátok megnézzni?! Már mint úgy, hogy felirat menjen hozzá?! Mert WMP nem jó, se Windvd.. Windvd baszik lejátszani a feliratot!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Most látok csak egy LOLságot!
A 4. képeden - ahol a travoltás figurát veti be a szorosan mellédsimuló kiscsaj - ki az a kérdõjel tartású fejkendõs kék gádzsi balra???
Há' hogy áll ott, görbén kidûlesztett hassal, mint napköziben az átlátszó vizeskancsó??? 😊))))
haverommal megyünk ide oda,bulizni, szal valszeg nem szarozok, és beszedek még egy párat...
én nem sok helyre 😞
egyik b.nõm sem ér rá 😞
mindegyik elutazott 😞(((
azt mondják anya csak egy van, de itt az SG-n kezdem úgy érezni, hogy MIMACS anyu után még lesz egy mamink! 😄DDDDD
Lecsó jöhet, szeretem! Csak a pacalt nem tudom megenni. Ugye pacalt nem szeretsz csinálni? 😊))