Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Senkinek nincs gõze, merre lesz a másik, ez benne az izgalmas. :)
Én egyedül leszek, ez lesz a fõ ismertetõjegyem. :D

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
én is megyek csak elõtte +fürdök...:)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

MIMACSKA
Mivan?? Itt mindenki káput???
Én jól vagyok hálisten! :D
Se alleria senem más!

www.extragyongy.hu

No, lassan én is elsántikálok erre a repülõversenyre...
Majd találkozunk ott! :)
Igaz, gõzöm sincs ki merre lesz, stb, de azért majd mosolygok mindenkire, hátha szembejöttök velem :D

BEAST
én még sohasem ittam kávét és még nem is cigiztem ... van nekem épp elég bajom ... hosszu a lista ... de allergiás vagyok mindenre ami májustól szeptemberig virágzik ... de ez sajnos a legapróbb problémám ... mivel nem vagyok éppen 1 vézna gyerek :D ezért kis korom óta csontritkulásom van (jo soxor törtem el a kezemet) és már 1 ideje a vérnyomásom sem a legjobb ... megyek is bevenni a gyogyszereimet ... nah by mindenki majd vmikor még jövök ... és jó bámészkodást :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kata
szia

[/cserf][/fülünyúl]

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Kata
szia

[/cserf][/fülünyúl]

maj megérted :PPP

Kata
Majd te is integess. :)

Én 3 körül megyek ki.

[/cserf][/fülünyúl]

MIMACSKA
hi

www.extragyongy.hu

báááj :)
én is indulok lassan 2kor megyek ki...
meglássuk milyen lesz :)

Kata
Jó, majd integess, ha látsz. :)

[/cserf][/fülünyúl]

Z
eh, annyian vannak?

na akkor mentem repülõket SAS-olni, ott állunk majd a tûzõ -on, és ha vége a shownak, megyünk , aztán pedig , vigyázva arra, hogy azért ne legyen mán!

Én L: bye!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Kata
Valószínûleg budai oldalról, a vár környékérõl, ha még lesz hely...

[/cserf][/fülünyúl]

háát :)
ilyenkor zajlik az élet, mint atom, jönnek a telefonok,smsek.. hogy ki mit csinál :)

Z
höhöhõõõ, a kis türelmetlen! :DDD

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

õõõõ, az hol van? :)

megbeszéltük :)
hányor, hol? :)

Z
yo! muszáj bambulnom? lerombolom a focista ismerõseim körében felépített imidzsemet :P

Erõsem gondolkodom rajta, hogy kamerát vigyek-e. Bár attól félek, hogy túl gyorsak lesznek az amatõr kamerámnak. :(

CattiBrie
:D gyere! :)

[/spam]™

CattiBrie
:D

[/spam]™

jöhetek veletek? :)

ez itt lesz bp-en? :)
hol látni a legjobban?
te honnan fogod nézni?

Z
jááááj, ott a Taulmaril tegezébõl valaki! :DDDD

Kata
Csak tátsd a szád. :)
A mûrepülést most hadd ne mondjam el, sokáig tartana... :)

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Igen, az ablak a Gellért hegyre néz.
A légimûsor már megy. Most egy Zlin 50-es mûrepül.

[/cserf][/fülünyúl]

Z
reggelt! miket kell ilyenkó figyelni? Ti. lámaking vagyok a repülõsbemutatókhoz... :D

Z
szemcsepp ok, orrcsepp helyett viszont sokkal jobb az orrspray, mert hatékonyabb

CattiBrie
De tök jó! Már most megy ilyen mûsor? Meddig tart nem tudod?
Barátnõmmel most beszljünk, hogy megyünk ki fotózni, dehamire odaérünk vége lesz... :)
Egyébként te mindezt honnan nézed? Mert, ha jól rálátni a Gellért-hegyre, akkor megyünk onnan nézni a tüzijátékot! :)

[/spam]™

Kata
Most meg egy mûrepülõkötelék parádézik, pont látni az ablakból, ha épp nem mennek olyan alacsonyra, hogy a Gellért hegy eltakarja...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nah, ezt mondom, meg itt húz el az ablak elõtt egy Li-2-es 3 kísérõ géppel... :/ Pedig a mûsorfüzet nem ezt írta...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
15:00-20:15 tart. Ebben benne van az ügyességi repülõverseny is.

[/cserf][/fülünyúl]

hehe :)
mikor is kezdõdik? :)

Kata
Ma irány a légiparádé!

[/cserf][/fülünyúl]

cSuwwi
Szemcsepp-orrcsepp alapfelszerelés. Nem vagyok rokker pajás, nincs hosszú hajam, de majd kipróbálom. Köccee :)

shit happens

Z
jóreggelt all!

nyugi: gyümölcstea nekem is megvan, kávét én is ritkán iszom, (soha egy slukkot nem szívtam cigibõl, szivart kétszer próbáltam, vízipipát egyszer), lehetõ legerõsebb szintû allergiám van minden fûfélére (másra szerencsére nem, de épp elég is ennyi). Szar nekünk, de ezt dobta a gép. :DD

Amúgy ha nem nagy gond (nem vagy egy rokker pajtás, hosszú lobonccal), akkor minden este, mielõtt elmész aludni, moss hajat. Pollenek ellen, fontos, mert valamivel jobban lehet így aludni. Szemcsepped nincs? Meg orrspray? Azok is segítenek.

Egy új nap kezdõdött, harcra fel! :)

MIMACSKA
(Talán csak az, hogy menthetettlenül kövér vagyok)

JÓÓ JÓÓ ABBAHAGYTAM!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Nekem nincsen semmi bajom :DDD

www.extragyongy.hu

cSuwwi
ennek ellenére nem kávézom (csak nagyon ritkán). Gyümölcsteát szoktam inni.
6 év után a bagóról is most szoktam le végleg. Ráadásul allergiás vagyok a parlagfûre, mostanában fáj a szemem, folyik az orrom, tiszta horror :(

shit happens

na hogy áll az esgé tali? :)
ma 2kor zpnél? :)

cSuwwi
jó.
Én eddig 22 év alatt (amire emléxem), csak 2x keltem fel frissen és üdén. Kinyitottam a szememet, és egybõl magamnál voltam (semmi szundi, vagy hasonló)

Sajnos általában úgy kelek, hogy még fáradtabb vagyok, mint amikor lefeküdtem... :/

shit happens

[Walaki]D`Lair
dehát neked a szíved, a szemed...ráadásul még az ablak is madárszaros...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

MIMACSKA
olimpia meg a tv1 en!

www.extragyongy.hu

BEAST
hát nemtom :P én szivesen kiprobálnám 1x hogy milyen is kipihentnek lenni :DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

cSuwwi
ugyan pedig jó az.
hajnali félkettõ körül álltam neki azt a módosítást megírni a képtárhoz :)

shit happens

BEAST
ne is ... nem jo dolog ... de én már nem si tudok elöbb elaludni , még ha akarnám se

hykao
Az Egri Csillagok megy a TV2-n.
hykao
a magam részérõl nem szeretnék
Punker
pár év után hozzászoksz

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"