Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én egyedül leszek, ez lesz a fõ ismertetõjegyem. :D
[/cserf][/fülünyúl]
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Én jól vagyok hálisten! :D
Se alleria senem más!

www.extragyongy.hu
Majd találkozunk ott! :)
Igaz, gõzöm sincs ki merre lesz, stb, de azért majd mosolygok mindenkire, hátha szembejöttök velem :D
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
én is indulok lassan 2kor megyek ki...
meglássuk milyen lesz :)
na akkor mentem repülõket SAS-olni, ott állunk majd a tûzõ
-on, és ha vége a shownak, megyünk Én L: bye!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
ilyenkor zajlik az élet, mint atom, jönnek a telefonok,smsek.. hogy ki mit csinál :)
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
hányor, hol? :)
Erõsem gondolkodom rajta, hogy kamerát vigyek-e. Bár attól félek, hogy túl gyorsak lesznek az amatõr kamerámnak. :(
hol látni a legjobban?
te honnan fogod nézni?
A mûrepülést most hadd ne mondjam el, sokáig tartana... :)
[/cserf][/fülünyúl]
A légimûsor már megy. Most egy Zlin 50-es mûrepül.
[/cserf][/fülünyúl]
Barátnõmmel most beszljünk, hogy megyünk ki fotózni, dehamire odaérünk vége lesz... :)
Egyébként te mindezt honnan nézed? Mert, ha jól rálátni a Gellért-hegyre, akkor megyünk onnan nézni a tüzijátékot! :)
[/spam]™
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
mikor is kezdõdik? :)
shit happens
nyugi: gyümölcstea nekem is megvan, kávét én is ritkán iszom, (soha egy slukkot nem szívtam cigibõl, szivart kétszer próbáltam, vízipipát egyszer), lehetõ legerõsebb szintû allergiám van minden fûfélére (másra szerencsére nem, de épp elég is ennyi). Szar nekünk, de ezt dobta a gép. :DD
Amúgy ha nem nagy gond (nem vagy egy rokker pajtás, hosszú lobonccal), akkor minden este, mielõtt elmész aludni, moss hajat. Pollenek ellen, fontos, mert valamivel jobban lehet így aludni. Szemcsepped nincs? Meg orrspray? Azok is segítenek.
Egy új nap kezdõdött, harcra fel! :)
JÓÓ JÓÓ ABBAHAGYTAM!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
www.extragyongy.hu
6 év után a bagóról is most szoktam le végleg. Ráadásul allergiás vagyok a parlagfûre, mostanában fáj a szemem, folyik az orrom, tiszta horror :(
shit happens
ma 2kor zpnél? :)
Én eddig 22 év alatt (amire emléxem), csak 2x keltem fel frissen és üdén. Kinyitottam a szememet, és egybõl magamnál voltam (semmi szundi, vagy hasonló)
Sajnos általában úgy kelek, hogy még fáradtabb vagyok, mint amikor lefeküdtem... :/
shit happens
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
hajnali félkettõ körül álltam neki azt a módosítást megírni a képtárhoz :)
shit happens
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"