Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FtranX
az a gép!

FtranX
A pajzsirigytúlmûködés (Basedow-Graves kór) egyik tünetének enyhítésére: nyugalmi helyzetben 120-at vert a szívem percenként.

úgy látszik sokaknak van valami bajuk.

rezes
Itt teljes fizikai valomban manifesztalodok
Reszkess Kata

Fonok.Ki az a corporation?

MIMACSKA
Bazz nem hagynátok abba??
Mingyárt elájulok! :/

www.extragyongy.hu

rezes
na csak hogy konkurenciaja legyek Katanak😊)

BEAST
nah de mostmár téleg lépnem kell ... várnak haverok kockulni 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hykao
hogy vette volna észre, amikor addigra már csukott szemmel egészen más szférákban mozgott... 😊)))))))
BEAST
nah akkor irány a BétaBlokkoltak Topicjába 😄DDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

rezes
a faszom azert annyira nem volt OLYAN...
szerencsere a baratnom nem vette eszre😊)))

hykao
Itt mindenki bétablokkolót szed??? (én már kalciumcsatorna blokkolót)

Te miért szedtél???
hykao
na jó, jó! egyszerre tényleg csak 1 (max 2) emberrel smárolt! 😊)))))))))
FtranX
Ezzel az egésszel csak az a baj, hogy az ember egy gyógyszer bevételénél nem tudja, hogy mire számítson.

Betalok ZOK-ot szedtem.

rezes
naaaaaaaa azert ez ebben a formaban nem igaz

BEAST
LOL

hykao
De ha lehet, ma legalább olyat válassz, aki nem smárolta elõtted végig a szórakozóhely összes hím, és nõstény résztvevõjét!
BEAST
de 1 jó útra tért drow varázslóval is beéred igaz?

rezes
Csokra fel matrozlanyok meg az arbocra

hykao
mi van veled?
8-ra én is ott akarok lenni, mivel akkorra van lefoglalva a kisház banyek!!! 9-kor már kezdõdik a tüzijáték!
mellesleg aki velem, vagy nagybrunóval jön, ingyen mehet be...

fényképezõt meg viszek, úgyhogy lehet smárolni! 😊)
rezes
ha te Bruenor lanya vagy akkor azt amit Drizztel csinalnal

rezes
Ja tegnap mondtad.elvileg egyedul megyek hogy jo sok jolly jokert csinaljak
mellesleg mintha nagybruno azt mondta volna hogy ok is jonnek de mar 8-ra lenn akar lenni.a kisebbik meg valami ebeden van

hykao
Nem kapunk képet tõled? Olyan kevés a csajszi a képtárban!
hykao
persze!
azért is írják, hogy "lehetséges"
sõt a Concor esetében pl. az is fel volt tûntetve, hogy a vizsgált alanyok hány %-ánál jelentkeztek az egyes mellékhatások.

te mit szedtél?
hykao
hát ha nincs hol aludnod, akkor igen...mert az autó marad ott ahol van...
ha megyek este, akkor a csajoméval megyünk (2 fõ), a fennmaradó 3 helyre már kb. 6-an jelentkeztek.
kisbrunó is hívott.
beszéljétek meg, vagy kérdezd meg tõle, hogy miért nem akar autóval jönni, mert én nem fogok szelektálni közûletek, hogy kiket viszek, kiket nem!!!
Mellesleg ha egyedül jössz, akkor megvan a létszám, kisbrunóék, meg te (3 fõ)

nagybrunóval mi van? nem jön? vagy ott már betelt a létszám???
BEAST
hmm látom nagyon gyorsan kiszurod az ilyesmit 😄DDDD

CattiBrie
Figyu?!
Azok ott mit csinálnak a logódon? 😄

[/spam]™

FtranX
a gyógyszekre ráírnak mindnen lehetséges nyavaját.
nekem nem volt tõle semmi bajom.

rezes
marmint az autodban

rezes
hykao lesz ma hely a szamomra?

BEAST
megköszönném ha leirnád ... nekem most mennem kell de késöbb jövök

BEAST
nem ...

hykao
Tudod, te, hogy micsoda veszélyeket rejt magában az állandó ülés???
BEAST
188centi vagyok ... és 109 kilo (most néztem) 😞

hykao
a gyümölcsök tele vannak cukorral. cukor = szénhidrát, szénhidrát = zsír (ha nem mozogsz...)

amúgy hány kiló vagy és hány centi hozzá?
BEAST
1.nem zabálok 😄 sõt egész nap semmit se eszek ... pl ma befaltam 3 egész barackot ... és ma már sztem nem is leszek éhes ...
2.imádom a gyümölcsöket ... mást nem si nagyon eszek ...
3. a mozgásrol igazad van ... téleg csak ülök

hykao
Akkó' mire vársz???
Banyek! 20 évesen szív-, érrendszeri gyógyszereket szedsz!!!

1. Ne zabálj annyit!
2. Minõségi tápanyagokat zabálj, ne szemetet!
3. Kezdj el mozogni!!!

A te korodban még van esélyed, hogy végleg megszabadulj (na nem a zsírpárnáktól, mert az nem korrfüggõ...) a gyógyszerektõl!!!
BEAST
a sáta a tura uncsi ... az uszás nem lenne rossz , de azzal más problémáim vannak 😄

BEAST
nem csak gondoltam rá .. tudom is hogy a súlyom miatt van ... és hát kockát eddig csak a tükörben láttam 😄 és nem a hasam volt 😄DDD

hykao
*túlsúly
hykao
És arra még nem gondoltál, hogy a vérnyomásproblémád - ha nincs (még) szervi probléma - elsõsorban a túljúly miatt lehet???

Mellesleg ez egy nagyon lusta elmélet, hogy gyenge a csontom, akkor nem mozgok, csak ücsörgök!!!
Azért a sétáktól, túráktól, sok úszástól biztos nem törne el a csontod banyek!!!
Én már akkor zsírriadót fújok, ha teljesen eltûnnek a hasamról a kockák!
BEAST
lehet 😄 ... de nekem feltünöen soxor törtek acsontjaim ... igaz eddig 4x volt eltörve a bal 1x a jobb kezem ... de mindig ilyesmik miatt ... pl elestem a biciklivel már reccs 😄 ... nah de mind1 😄 befejeztük vagy mi 😛

hykao
mondjuk nem nehéz eltörni a csuklót, vagy egy-két ujjat, ha bénán ütsz!
BEAST
de miota 110% kocka vagyok = hobbi,melo = gép ... azota semmi csonttörés ... csak sok sok +súly 😞

hykao
BEAST
byby jo szorakozást 😄

BEAST
hát az kicsit gázabb 😞 ... én ütöttem ... vmi reccsent ... mentem haza és anyám mondta hogy ez nem csak a fáradtságtol van 😄DDDD

Kata
Fú! Most kezdõdik a légiparáde, most érkezett a 3 nyitó helikopter a magyar zászlóval.
Úgyhogy én most elköszönök, pá!

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
huh, ez nem hangzik valami jól.
nekem mindösszesen egyszer roggyantak meg a csontok a bal kézfejemben...de ehhez 80-nal be kellett csapódnom egy fába, úgy, hogy a becsapódás erejétõl versenybicikli formájúra hajtogattam a fémcsõvázas sportkormányt!
...még szerencse, hogy az anyósoldallal kaptam telibe...
BEAST
hát rossz lehet neked ennyi rokkant között 😄DDDD

Kata
Fittek mellett szavazok. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
hehe ... én nem bírom ... de marha sokat tudok pofázni róla 😄DD és inkább most állitom le magam mielött téleg a horror jönne 😄DDD