74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
[Walaki]D`Lair #42918 Hogy a suliban is elnyomják a diákok egyéniségét, az önálló gondolatot csírájában pusztítják... -
#42917 de engem most sem zavar, csak... mindegy. már leírtam, felesleges újra. -
#42916 az a baj hogy most mindenki szemében mi vagyunk a közellenség, addig amíg nem láttátok a moderátorok munkáját érdekes módon nem zavart. -
#42915 ihi
most is épp tanulok(igazából puskát írok filozófiából-minek van filozófiánk??) -
#42914 jó, én sem azért mondom, mert igazából teljesen igazatok van, "vesszen a férgese", csak ez ne menjen a szólásszabadság rovására. úgy értem, hogy a világ így is tele van szabályokkal, önkényes politikusokkal, és tényleg egy önműködő rendszer lesz az egész, sablon emberekkel, semmitmondó személyekkel.
magyarán ha már elvállaltátok a feladatot, vigyázzatok arra, hogy ne fajuljon addig a dolog, hogy meg se merjenek szólalni a felhasználók! -
[Walaki]D`Lair #42913 Hát én ezt nem hagynám, annál sokkal deviánsabb vagyok...:D:D:D:D -
#42912 Egyetemen nem jut idő pihenésre! -
akos #42911 Na yo... azért az el kell ismerni, hogy nem túl sok visszaéléssel találkoztam eleddig ezen a fórumon... De Pari esete történetesen pont azt a helyzetet illusztrálta számomra, amikor az opnak igenis el kellett volna viselnie a user hülyeségét és nem izomból lámázni egyet.
Uff -
#42910 ezt most csak azért mondod, mert te is az vagy(?). -
#42909 amúgy nem könyű ezt a hatalmas fórumot elenőrizni pár modnak! és ezt a két szép szemünkért csinálják!!!! -
akos #42908 Ha majd az opok tudatában is rögzül, hogy ők a felhasználókért vannak. És nem fordítva. Sokan a "hatalom" eszközeként használják a jogaikat (bár, akiknek ez hatalmat jelent, csak sajnálni tudom), holott nem kéne többnek lennie puszta "munkaeszköznél".
-
#42907 kiváncsi vagyok mikorra értitek meg, hogy az új szabályok értetek és nem ellenetek vannak. -
#42906 na sziasztok Fiatalok!
Mimacs és a többiek: köszönöm!
amúgy... na mindegy. csak nehogy odáig fajuljon a lámakarám, hogy a végén senki nem meri majd megmondani a véleményét, mert ha az nem tetszik valakinek, akkor kirúgják. tele lesz sok semmitmondó emberrel a fórum, és mindenki kedves lesz mindenkivel, meg grínpísz meg mittudomén. tök egyformák leszünk, hehehe. le az egyéniséggel, le a stílussal, ne szójábe mert csak nekem lehet LÁMALÁMALÁMA... azt hiszem aludnom kéne, és akkor nem írosgatnék ilyen hülyeségeket. miért nem mondta senki, hogy az egyetemen nem jut idő pihenésre? én még kicsi vagyok, és ezek szerint túl naív. reméltem hogy fogok tudni barátkozni meg minden, erre azon kapom magam, hogy minden nap hajnal fél hatkor fekszem, nyolckor kelek, és csuda értelmetlenül beszélek.
de szeretem ezt csinálni, és úgyis csak három év!
tényleg abbahagytam... -
#42905 én is csak azt tudom mondani, amit cSuwwi. Szerintem is jobb egy különleges, egyedi név, mint egy olyan, amit sokan használnak.
Én egyedül az SG-n nyomulok FtranX névvel, máshol FutureTranX vagyok és még szándékos nickhamisításon kívül máshol nem láttam a nevemet. :) (google-ben rendszeresen ellenőrzöm :)) -
akos #42904 Hm... -
#42903 szerintem a DecenS jobb név volt. -
#42902 Régeben ez volt a leglátogatottaqb topic! aztán volt a téker topic most meg a sajátfórumok mennek! de így megy ez!, kell a változatoság! de a fórumozóknak mindíg lesznek fényképeik! -
#42901 Azért én néha vagyok! :DDD
Szerintem az a baj, hogy elég sok lüke kölyök is be-be nézett ide és eltémátlanodott a topic! -
akos #42900 Végül is jogos... Bár ez engem annyira nem motivál. Mármint, hogy lépten nyomon megismerjenek az emberek, akármilyen portálon is vagyok. Aki fontos - vagy akit érdekel - tudja, hol keressen. ;o) -
#42899 Na ja, mióta Mimacs csak ritkán jár ide, én meg egyáltalán nem, azóta nincs téma. -
#42898 az akos hétköznapi név, tucatszám vannak ilyen nevek, főleg emailcímekben, könnyen keverhető. cSuwwi biztosan nincs, főleg úgy, hogy az első betű kicsi, a második nagy. amikor anno regeltem ezt is figyelembe vettem. (bár egy másik fórumon ahova járok már felbukkant egy chewbacca) o_O -
akos #42897 Háát.. igazából mindig is akos vagy inkább _akos_ szerettem volna lenni. (Az sg ugye nem szeresse a spec karaktereket, zsal kizárásos alapon maradt az akos)... mert mindenhol így vagyok regelve. Cseteken, fórumok, levlistákon... Aztán mivel a nick régi gazdája már rég nem írt ide, megkértem St-t hogy törölje a reget és hadd vegyem fel én.
(A DecenS anno csak kínból jött... akkor nem gondoltam volna még, hogy ittragadok a fórumon és kedvencemmé válik ez a hely...) -
#42896 miezazújnikk? a régi miért nem volt jó? -
akos #42895 Hát az azért yo régen volt... még azelőtt, hogy át lett volna költöztetve ide. és mégis, hónapok óta köszöni szépen megvan a topic itt is. -
#42894 azért mert régebben napi 200-300 volt az átlag... -
akos #42893 Én sem értem, miért temetik egyből a topicot, ha nincs naponta 100++ hozzászólás... -
#42892 -
#42891 hogy megindult az élet egyből :P -
#42890 Nem kell bezárni. Nem baj, ha nem megy a hemzsegés nap, mint nap. Elég ha csak a képeket rakosgatják néha, meg ezekkel kapcs megy a duma. -
#42889 kezdhetsz spemelni -
#42888 -
#42887 az 50k-t még elviszem, aztán tőlem bezárhatjuk -
#42886 ja, pedig ez jó kis topic volt kár érte :( -
[Walaki]D`Lair #42885 DOWN! -
#42884 UP! -
#42883 szép család!!!
de tényleg!!:DD -
#42882 :)) -
#42881 ezt beraktam a képtáramba :) -
#42880 körülvéve a családdal?;) -