74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#44309 Hát akkor elég vastagon kell rápakolni a sminket, mert ebből a zsíros randa pofából nehéz szépet varázsolni... -
#44308 "jólépű" :DDDD -
#44307 Ez egy előnytelen kép, azért ENNYIRE nem csúf szegényke. Tud egész aranyosan is kinézni, márha akar, meg jó a sminkese/öltöztetője ! -
#44306 Samúgy ő is a felszínes volt, mivel a sármos, jóképű, gazdag szépfiú kellett neki is, pedig csak egy túlsúlyos semmitmondó kis irodakukac volt ! Szal. megérdemelte amit kapott, kivéve a végét, a boldogságát, mert az már csak mese ugyebár, a dolgok NEM így szoktak végződni, asszem az világos.
DE kell a kábítószer a sok könnyes szemű "szingli"nek ! :DDD -
#44305 Hát én még nem láttam őt jó nőt játszani...(szerencsére) -
#44304 húde utálom az a nőt és még ronda is
és mindíg ő játsza a jónőket mint a Donna a Beverlyben:D -
-
#44302 Féligmeddig, szeretném én is azt hinni, DENEM, sajna inkább csak szimpla magányos farkas vagyok, MÉG ! :DDD -
#44301 Én meghágnám, így megfelel ?! -
#44300 Miért talán nem az? -
#44299 Hát igy jött ki pl itt:Bridzsid dzsónsz egy undorító kövér tehén... -
akos #44298 És még szingli... -
#44297 Okos csávó vagy te! -
#44296 Ez nagyon nem így van...;) -
hol mondtam én ilyet?? -
#44294 A szinglit sokan összetévesztik azokkal, akik egyedül vannak, de társra, családra stb. vágynak, csak nem jön össze és szenvednek az egyedülléttel, pedig a kettő nem ugyanaz ! És a sok nyomorult, megkeseredett, kétségbeesett, magányos nő és férfi azzal vígszatalja és kábítja magát, hogy ő szingli és ő választotta ezt az életet ! Napersze... Nem árt egy kis önvizsgálat !
Sok hülye film, könyv és szomszéd, meg haver meg adja alájuk a lovat, mígnem maguk is elhiszik ezt a szart, hogy ők királyok, mer szabadok, míg mások szerető családban szenvednek ! Suxxx... -
#44293 khm...;) -
#44292 Egyikkel se... -
#44291 Te ne röhögjél kis romantikus... -
#44290 Hát ügyeljen rá,hogy legyen csinos...A párkapcsolatok nem"csak"a külsőségekről szólnak pl.:elbeszélget vki-valakivel,és jöhet a"havaj-dizsi" -
#44289 de a nem csinos lányoknak esélyük sincs a kibontakozásra, mert ha egy nem csinos lánynak, megtettszik egy fiu, az inkább a csinos lánnyal ismerkedik meg. -
akos #44288 -
#44287 Egy plazacica azért plazacica,mert nincsen szüksége belső értékekre...megkeféled,és mehet a"levesbe". -
#44286 Az tény, hogy elsőre a külső az amit észreveszünk ez alapján döntik el sokan, hogy kivel kívánnak megismerkedni és kivel nem. Más kérdés, hogy egy plázacica milyen belső értékekkel rendelkezik gondolom semmivel. Persze ő is ember és vannak érzelmei, de azok máshogy működnek. -
#44285 Jó munkát :)
-
#44284 Ha ez a véleménye a többségnek, akko elásom magam ! Mert a belső érték az má 0 -át számít ezek szerint. -
#44283 Na léptem dolgozni, majd leszek!!! -
#44281 Pláne hiteles vélemény olyan valakinek a szájából, aki itt fórumozik, de a galériájában csak az asztaláról van kép! :DD -
#44280 sőt ha kövér valaki egyenessen a villamos szék??? -
#44279 Na akko mit csináljanak az átlagok, ha ez a véleményed? Nem mindenkinek sikerűl top modelnek lenni azok akasszák fel magukat szerinted ? -
#44278 Na ja csak az a kérdés melyikkel szeretnél leélni egy életet.
Akkor azonnal megváltozna a véleményed. Szvsz Mimacsanak igaza van.
-
#44277 Szerintem ő is utál téged!!!!!
:o -
#44276 Még nem láttam de meg nézem, csak nem jutok el odáig pedig meg van.
De hallottam róla. -
#44275 Bridzsid dzsónsz egy undorító kövér tehén...vájj de utálom...
akkor inkább a kex és nyú jork....:)) -
#44274 Na a férfiak is ilyenek javarészt "T. a kivételnek" csak a barbik, és a pláza cicák jók nekik. -
#44273 Hát nekem inkább a B. Johnes, mint a hisztis New Yorki szingli kúrógépek!!!
Pedig NY rulez!!! :D -
#44272 Hú hát az a sorozat. Nem kicsit idegesítenek azok a nők. Semmi se jó nekik ezernyi faszival jönnek össze és mindegyiken találnak valami hibát.
Ha ilyen valóban az életük akkor nem sajnálom őket, de szerintem a szinglik nem ilyenek. -
#44271 És én is finom voltam !!! -
#44270 És szerinted mi nem tragikus ? A hogy vagy? kösz jo volt! -
#44269 VÁÁH...:DDD