Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Értelmetlen topik...hozzánemértõ hozzászólásokkal... 😊
Z
na megyek én is gyúrni...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
jah, kemény szavak vannak ott! 😄

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

hykao
A micsodát? LOL, még nem is láttam, mindjárt bekukkantok.
Z
he? ja a sóban vannak ezek az emberek?

Z
de megnéztem a börtöngyúrós tobikot, tényleg nagy lál!

hykao
Má' voltam fenn, szakaszosan...de asszem ez a Balázs genyósó végképp felrázott...

LOL! Elõkerült itt még egy dagadt lúvnya, meg még valami madár...LOL... 😊))
Z
még jó, hogy nekem pár normális topik a kedvencek közt van, így nem is nagyon veszem észre a newloltopikokat! 😄

Mondjuk ezzel a délután 5 órai keléssel lassan indulhatsz a Guiness rekordok könyvében! 😄

Jó reggelt!

hykao
Na má' megint mi van ebben a rohadék Balázs show-ban...
Pfff...

Na ez most miért 12-es karikás bazz?!

Hazamennek a gyerekek az iskolából, és mit látnak a tv-ben?
Nyúlszájú, törött orrú, homokos cigánynyereket, amint csókot könyörög egy másik madártól...stb...
hykao
Jó reggelt emberek!
Itt az õsz, így kb. dupla annyi az alvásigényem... 😊))

Látom ma is sok érdekes dolog történt.
Pl. nyílt egy pár - törlésre váró - loltopik... 😊))
Z
eh! 😛

cSuwwi
nekem elsõre feltûnt

shit happens

Z
pont ez a poén benne, hogy ki veszi észre!?!?! de már késõ, olvasni fogja mindenki...

Dichter
Most lusta vagyok bármit is csinálni, nemhogy fotoshop install, meg még szórakozzak is vele De egyszer megcsinálom, nem is rossz 5let. Csak egy baj van. A nagy képen, 4 kártya van a kezemben, a kicsin, meg kb 10.

Z
az átlagos IQ szint konstans, vagy a szumma?

Punkerwork
snapszert jobban szeretem, de ez se rossz

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Z
ez zsír! pip-pel rá kellett volna tenni a nagy képre
😄

Dichter
Ez volt a kezemben

Dichter
Römi, azaz Legjobb game

Punkerwork
pedig ez majdnem olyan jó mint a sörös doboz, römiztetek?

Dichter
EZ csak a balatoni, egyébként én is normált használok

Punkerwork
király a hamusod 😊

cSuwwi
nem mindegy, hogy ki rakta be?
amúgy én voltam, nincs mit.
a faqutyát ha elolvasod legalább 1x, akkor elsõre felkerülhetnek a képeid késõbb 😉

shit happens

Dichter
Köcc! Ha Te raktad be.

cSuwwi
látod, meg ez, ha akarod 😛

shit happens

Dichter

Tessék

cSuwwi
Boccs, de nekem is 3.0-s ACDSee-m van, megoldható. 😛
Na mindegy, ezen ne vesszünk össze, majd hykao felrakja, ha lesz kedve méretezgetni...

shit happens

Dichter
Boccs!! Nincs fent photoshop, kénytelen voltam, egy 1000 éves ACD-See-vel szórakozni. Mégegyszer sorry

cSuwwi
Képtár FAQ

- Kép kritériumok
- A képtárban a jelenlegi maximális képméret 800x600 pixel, max. 130 Kb-os képekkel. Csak képfájlokat lehet feltölteni (jpg, jpeg, gif vagy png kiterjesztéssel) Ha egy mód van rá, próbáld meg a képeket (ha nagyobbak) ekkorára méretezni, ne adj a képtár moderátoroknak felesleges munkát!
thx.

shit happens

Dichter
Jaaaajjj SORRY nagy lett

Dichter

Ezt a partit buktam

MIMACSKA
hi

www.extragyongy.hu

Puff!

😊
Reggelt...

na vége az órának megyek magyarra ! 😞

dejó 😊

Punker
nekem mondhatod 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

qrvajó hogy akkó van infom amikor senki nincs itt 😞(((

jó reggelt 😊

Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[Walaki]D`Lair
Lehet hogy éppen kettesben volt...ugyanis 60 fölött egy kicsivel tilt le 2-ben...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Z
jóestét!

hykao
Azé' kipróbálnám, milyen lehet menni vele.
hykao
A tél beköszöntével általában javul a helyzet, bár ebben a városban: csapadék=dugó...
Kata
Ma láttam ilyen mentõkabint zöld színben. Pörgött a motorja, tolta neki a srác, hogy kipuposodott a padlólemez a gázpedál alatt, és ment is vagy 60-al... Azé, ennél még az 1200-es Lada is jobb. Ráadásul abba sokan férnek! 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Mert mindenki hazajött nagymamiéktól, meg a Balcsiról, meg Görögbõl, és most mindenki köröz a városban mint a kerge légy, mert újra bele kell rázódni a dolgokba. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Hát napközben ez elég nehézkes, fõleg ha felszállnánk a mentõkabinnal... 😊)
Valahogy szeptember óta iszonyat a város napközben.
Kata
Nekem meg hozzatok egy Brabus K8-ast, és igyekszem 12-szer lekörözni a mentõkabint mondjuk a Nagykörúton a Nyugatitól az Oktogonig.

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Hehe, mé'? 😊

Kedden gyere a Smart-tal! Ott akarok pöffeszkedni az anyósülésen, mint egy kibaszott picsa!!!
Ha peet69 is jön, akkor én vezetek, ti meg az anyósülésen egymás ölében ücsörögtök.
Kicsit megpörgetjük a mentõkabint!
Na mit szósz? 😊
[Walaki]D`Lair
Ezt a féllábút hagyjuk....😉

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu