Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
[Walaki]D`Lair
Sokkot kaptam bazmeg! 😄DDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
Nem feltétlenül vicc ám!
A legújabb kutatások szerint az erõszakos filmek, játékok növelik a férfihormon szintet, az érzelmes, romantikus, mesés filmvígjátékok, játékok pedig a nõihormon szintet!

Na most akkó' német vagy te vagy mi vagy te? 😊))
[Walaki]D`Lair
ehe eh ehee hee...😄DDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
Ja, ha még emlékszel, rájöttem a BMW hifi probléma nyitjára.
Az utólagos immo bekötés a ludas...
hykao
Ne mesejátékozzatok má', mer' összetöpörödik a pöcsötök!!! 😊
Z
Kész vagyok a röhögéstõl, ez még jobb, mint a srekkkettõ..

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Ehe-e?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

[Walaki]D`Lair
jófajta MMORPG

Aki szereti az ilyesmit szedje le, mert peet, AMS meg én egész nap ezt toljuk...😊)) (pedig eddíg én kibaszottul utáltam az ilyeneket😊)

hykao
Sok lesz má' az angyalból itt... 😊))
Hmm, nem te voltál az a másik, nemrég??? 😊)
CoolStuff
ték,lol!😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Úgyhogy asszem a köv. logon valami angyalkának kéne szerepelnie - hogy érzékeltetni tudjam az igazi személyiségem! 😄DD

Az most épp talonban van... mostanság töröm a fejem valami újon. Ördögpofát most hagyni kéne egy idõre pihenni.
Egyre inkább kezd miatta kialakulni az tévhit, hogy én tényleg rosszindulatú geciek vagyok 😄

CoolStuff
Még mindíg ez a logód, amit én csináltam?😊
Tök jó!😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

LoáL 😊

CoolStuff
Én, hisz nem is ismerlek!😄
Minden kép felhasználható ellenem a bíróságon!😄DDDDDDDD
Na télleg bye!

hykao
Nem leszek genyó, ha te sem leszel genyó! 😊))
CoolStuff
Ne legyél már genyó! Ahogy az a Rózsaszín Pitbull szám is mondja!😄D
Na én léptem csáó!

CoolStuff
Csak totál káoszosak vannak, mivel általában bulik után fotózgatunk jól bebaszva, és haverok remegõ kézzel elrántják a szar régi fényképezõt és ilyen elmosódott gecik vannak...😛
Na meg családi fotók, de azokat nem csípem!😊

hykao
Ne próbálkozz! 😊)
Különben már föltöltöttem, nem a vinyón van, ha úgy adódik bármikor belinkelhetõ... 😊))
hykao
LOL! Akkor milyen lehet a többi? 😊))))))))
Egy arckép elég lenne...
CoolStuff
Nem baj, de akkor sem normális dolog ilyen képeket tárolni idegen fiúkról!😛P

CoolStuff
Kabbe!😄
Ez volt az egyetlen, amin normálisan láccom!😄DDDDDDPPP

hykao
Mindenesetre sokat elárul, hogy ezt a képedet (ha a tiéd egyáltalán...) tartottad felrakásra legérdemesebbnek... 😊)))))))))))))
hykao
Úgy látom nem egészen vagy tisztában a pedofília jelentésével.. 😊
CoolStuff
Tulképpen nincs mit szégyellnem, mivel arcom úgyse láccik, ráadásul pixeles is a kép... De azért nem kérem, hogy föltegye hyk!😄

CoolStuff
Hát nem tom, ha vállalnám, hogy fölteszem, akkor szarnék mások vélenyényére, mivel én legalább voltam olyan tökös, hogy bevállaltam, hogy fölteszem!😛P

CoolStuff
Látom már alakulóban van a melegséged, ráadásul pedofilitásod, hogy nálad fiatalabb pucér fiú képét tárolod a vinyódon!😄DD
Följelentelek te...😄DDDDDDDDD

CoolStuff
Gecie-e vagy?

hykao
Homo sum, humani nihil a me alienum puto. 😄DD

Mellesleg te voltál az elsõ ilyen idióta...

Pucér kép - a tiéden kívül - csak hölgyekrõl van a gépemen.
Z
Ezek ám a kemény postok, kíváncsi vagyok, hogy mit szólnak majd hozzá a többiek. És csak röhögök, mint egy vikunya...

CoolStuff
Egyébként más is akart már ilyen képet feltenni magáról, vagy én vagyok az elsõ ilyen idióta?😊)

CoolStuff
Fúha, biztos látni szeretné ez a sok MÁS fórumozó a képemet!😄DDDDD
Csak átneveztem, nem töröltem!😛 Te kis homo, már gyûjtöd az ilyen pucér képeket!😄DDDDD

Z

Z
ejh, én tisztelem a másságot, de ha átcsap a fórumozók fényképei topik ilyen más témába, akkor leiratkozom a hírlevélrõl! 😄DDD

hykao
Azé' má' nem menekülsz ám! A képet lementettem mielõtt törölted volna! Úgyhogy ha nagy lesz az érdeklõdés, felkerülsz!!! 😄DD
Z
VEEEEE-HEHEHEHEHE, MUHÁHÁHÁHÁ

DÚRVA, láttam egyszer egy filmet a duna TV-n a fiatalkorúak brötönérõl. Íjh, hogy mit ne mondjak, fossá verték az újonc gyereket. És aztán azt mondta az egyik, hogy jól van, ne legyünk már szemetek. Aztán jött 'A' nagy börtönkérdés...

Z
ehh, lebuktam, és csokit eszem, amikor rossz a kedvem!

hykao

(buzi-e vagy alapján 😄DD)
CoolStuff
😄DDDDDD
ne rakd inkább köszi!😊
(LOL dalocska ez😊)

hykao
meggondoltad, és rakjam, vagy meggondoltad, és ne rakjam? hmm???

(...az asszony ingatag, úgy hajlik mint a nád...ta ta ta tatata, ta ta ta tatatam... 😄DD)
CoolStuff
Az is igaz!😄DDD
Arcom nem láccik, szal így xart se ér!😛
Na mind1, nem kell egyenlõre köcce, majd jó minõségû képeket rakok inkább késõbb!😄

hykao
Súgás nélkül is megvan a kép.
Én felrakom, ha vállalod a következményeket, és az arcodat is.
Mert ennyi erõvel mármelyik homo oldalról is szedhetted...szal 😄DD
CoolStuff

CoolStuff
Megsúgom, hogy véletlen a http:// három / jellel ment!😊
De inkább csak halkan mondom...😄

hykao
Na jóvan, ne szórakozzá' má! Képet rakjál be, ha akarsz, ha meg nem akarsz, akkó' ne pirosixezzé' itt nekem! 😊
CoolStuff
LOÁL!😄DD
Nézegettem a fényképalbumom, és egyetlen kép volt, amin nem rántották el a fényképezõt, vagy nem baromkodom!😄
Nagyon cinkes ez a kép is, fõleg azért, mert pucér vagyok!😛
Ezt 2 éve nyáron Törökországban készítette egyik spanom, amikor állítólag party után meztelen elaludtam a parton, és reggel így ébredeztem...😄DD
Sztetek ez berakható a fényképalbumba, vagy ne is próbálkozzak! (Amíg meg nem kapom digi fényképezõm, addig ez lenne bent) Na mind1, beszéljen a kép:

Ha nem sikerülne beszúrni, akkor többet nem is próbálkozom inkább, mert már meggondoltam magam!😛P

hykao
Nyissak egy: "Dugás a börtönben" c. topikot, ennek mintájára unalmamban én is? 😄DD
hykao
Te is csak unalmadban írtál oda, valld be!
Z
htx!!! én is írtam bele! 😄DDD

de eléggé muháháhá az egész miliõ