74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#45351 mi miskolciak meg szétszéledtünk :((((((((( -
#45350 nekem meg az... -
#45349 nálunk az aljas nem negatív jelző nőre mondva :) -
#45348 hm? -
#45347 mi egriek hetente csinálunk. -
#45346 tudod ez más hely más szokások... -
#45345 minnyá elalszok... -
#45344 sg budepst connecting topic! -
#45343 sunyi mint a 45k-s téknél :DDD -
#45342 mikor lesz ilyen találkozó féleség ?
lehet megközelítem a helyszínt -
#45341 de az aljas akkorse megfelelelő... -
#45340 nem az aljas az teljesen emberi vonás + nőre nem szokás azt mondani hogy g*ci...
-
#45339 peace -
#45338 nem...a geci és az aljas teljesen más...az aljas az negatív... -
#45337 és nem g*ci hanem aljas, de pont ezért szeretjük/kedveljük -
#45336 ...alcoholic... :D -
#45335 [b][brutalnagy][parazs=RED]ELEKTRONIK SUPERSONIK -
#45334 Hja, hát én is tudok beszólni, ha akarok... Az nem kunszt. -
#45333 csak ember + tipikus nő :) -
#45332 Köszi, meg minden, és sokmindenben igazad van.
Őszintén megmondom, engem speciel qrvára nem érdekel ki kamureg, meg ki nem. Engem csak annyi érdekel, hogy akármilyen egyszerű ember, tudjon már normálisan szólni, pláne, ha hülyéskedtem vele egyértelműen előzőleg. Ennyi, nem kell túlspilázni. :) -
#45331 Mondtam hogy geci vagy...:DDDDDDDD -
#45330 Na mindegy, részemről témát lezárom. -
#45329 ezt ne nekem mond, nekem ott nincs moderátor jogom. -
#45328 végülis engem annyira nem foglalkoztat ez az egész, csak attól még, hogy újreg és beszól neked először lehetnél kicsit higgadtabb. Vagy a topicba írt érdemleges hozzászólásaira kontráznál rá... ez "csak" egy fórum, felesleges kakaskodni. Amikor te ideejöttél én akkorse kételkedtem benned, pedig nem hétköznapi képeket közöltél magadról, ezért többeknek az az ötlete támadt, hogy egy 14 éves hülyegyerek szórakozik a néppel, egy ilyen feltűen szép jelenség képeivel. Én akkor is kiáltam melletted, mert hittem benned, pedig egy találkozón sem voltam. Legutóbb is Deathmatch gyerekkel szólalkoztunk. Ha kiderül akármi turpisság ebben ügyben, hidd el el lesz intézve... de feleslegs most itt hepajkodni... amondó vagyok egy kis bizalmat szavazhatunk neki(k). -
#45327 Naná. Meg rájöttem már, hogy lehet húzni az agyukat még jobban. És olyankor annyira kivetkőznek emberi mivoltukból, hogy az már kész kabaré. Úgyhogy mondhatjuk, ilyenkor gonosz tudok lenni. :) -
#45326 Így meg legalább röhögsz egy jót...:D -
#45325 Hát figyelj...az ilyeneket kéne bannolni a modoknak, nem hülye büntiket osztani...világosan le van írva a gumiban is, hogy mást nem lehet fikázni... -
#45324 Csak az igazsságot beszélem! -
#45323 Ha hagyom, és nem érdekel, akkor is ugyanúgy csinálják, szal' tökmindegy. -
#45322 pl. Rám, hogy már láttalak....:))))) -
#45321 te meg megint össze-vissza beszélsz, te uborka! Mit szívtál megint? :DDD -
#45320 te is nagyon jól tudod pont azért kötekednek mert tudják hogy te nem hagyod magad -
#45319 mire? minek? ehh... -
#45318 Nem mindenkinek ad az Isten, istennő testet!!!!!:):) -
#45317 Irigykednek... -
#45316 Már elmondtam mindent a témával kapcsolatosan, csak kicsit át kéne rágnod.
Meg az ilyen meggondolatlan megjegyzéseket, hogy én azért fikázok, mert anno engem is fikáztak... Ezt azért ugye te sem gondoltad komolyan? Nem szokásom lesüllyedni az ilyen zsigerből utálkozók szintjére, de ha valaki tapló, akkor azt igenis helyre fogom tenni, hogy tudja ki ő és hol a helye.
Mellesleg az ellenem irányuló támadásoknak még mindig nincs vége, hisz' még mindig nagyon sok kis okos emberke mondja meg nekem a frankót fórumszerte, és a gumiban meg a saját fórumokban nyílnak a fikázó topikok... -
#45315 Nem, köszi...:) -
#45314 Holnap jár le a ban... -
#45313 te még mindig nem kérted vissza a régi nick-ed? -